( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Wanneer is ‘VVD- Kind-Moordenaar’ Teeven genoeg gewaarschuwd in “Banana-fraude-Nederland” en Fred Teeven blauw oogwordt hij gearresteerd ?
Rechtbank veroordeelt onmenselijke criminele gedragingen ‘Griezel Fred Teeven’ bij kinderpardon.
Opnieuw klinkt stevige kritiek op het criminele asielbeleid van de VVD staatssecretaris ‘Crimefighter der Kleine (SBS) luiden’ Fred Teeven. Honderden arme vreemdelingen moeten het land verlaten, terwijl ze in het land van herkomst niet zeker zijn dat ze de medicatie kunnen krijgen die ze nodig hebben om in leven te blijven. Fred Teeven maakt zich schuldig aan ‘Moord met de pen’ en de ‘VVD en PvdA-wet’ in de hand op arme vluchtelingen. ‘Ultra-Rijken’, zoals (ex)- Dictators,Bankier-gangsters en oorlog misdadigers zijn van harte welkom en mogen altijd blijven van Fred en Jeroen Recourt. Ach, VVD-soort zoekt soort zullen we maar zeggen, niet dan?
Zo presteerde de Griezel in het verleden om ten minste een ziek kind half stervend op het vliegtuig te laten zetten door zijn onderbetaalde politie ‘Blauwe-hulptroepen‘ met loonbeslag.

Die bepaalde politiemensen zouden met hun ‘Kapo-Boss Fred Teeven’ ook vervolgt moeten worden in de geest van de Nazi Joden misdadigers. Teeven is de facto een criminele ‘VVD–sadist’, die genoegen schept in de moord op een arm mens. Zo kon hij zijn lol niet op  toen hij Steve Brown waarschuwde dat hij vermoord ging worden n.b. door zijn criminele ‘Witwas-kompanen’ uit de Volks- onderwereld de vermoorde Sam Klepper en John Mieremet. Welbeschouwd wordt Justitie in Nederland o.a. geleid door een ‘VVD-psychopaat van de eerste orde, met een echte vette nek en een waanzinnig, vol gevreten criminele pan, die zo uit het rijtje van Lombroso komt. Over zijn altijd liegende Boss de ‘Bral- Ivo Opstelten’ (:”wie weet waar mijn moeder is?”) maken wij niet eens meer woorden aan vuil.

Walgelijke Fred Teeven gebruikt valse terugkeerdocumenten om arme half blinde Schlemielen hun dood in te sturen. Moorden met de wet in de hand in de ‘Hel van Fred Teeven’.
Het zijn harde woorden die komen uit de mond van artsen en uit Europa. Sven Kockelmann maakte voor het KRO-programma Brandpunt een reportage over de laatste in een lange rij tikken op de criminele vette ‘VVD- vingers’ van Fred Teeven. Maar schandelijker is het te noemen dat deze ronduit onmenselijke ‘VVD- crimineel ‘met al zijn leugens en drugs-Witwas praktijken en mensenrechten schendingen in het zadel wordt gehouden door zijn ‘PvdA-Hoertje’s met als Justitiewoordvoerder in de Tweede Kamer de ‘liegende- rechter Jeroen Recourt’.

In de USA rekent men een dergelijke figuur als Jeroen Recourt als een volwaardige mededader aan een misdaad. Men noemt dat accessory after the fact  in de USA. Het is hoogtijd dat Fred Teeven en zijn PvdA ‘alibi Jeroen Recourt’ beide voor het Internationale Strafhof worden gebracht. De correcte PvdA, CDA, en D’66 leden,die met zijn alle aangiften hebben menen te moeten doen tegen Wilders voor een paar ‘racistische-Tokkie-bral-Maroc’ uitlatingen zouden beter hun tijd kunnen besteden aan het doen van aangifte tegen (kind) ‘Moordenaar’ Fred Teeven en zijn ‘PvdA- Alibi’ de liegende rechter Jeroen Recourt
De ‘Wife-beater Fred Teeven’ heeft laten weten  in beroep te gaan tegen deze zoveelste veroordeling en dat hij blijft bij zijn beleid dat Ultra -Rijken’ welkom zijn en dat arme ( zieke) vluchtelingen moeten opsodemieteren, desnoods hun graf in.

Laura Huisman Persvoorlichter en Plv. Hoofd Voorlichting VVD Tweede Kamerfractie meent ook hysterisch te moeten reageren:

Laura Huisman VVD