( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

John van den Heuvel Fred TeevenAMSTERDAM-NOIR- Politie scribent John van den Heuvel,’ Peter R. de Vries en moordenaar Rob Zegerius één pot nat.
‘VVD Griezel Fred Teeven’ zijn politiescribent John van der Heuvel:“Naar aanleiding van de zitting van afgelopen vrijdag in het hoger beroep van het Passageproces het volgende. Tijdens de zitting deed advocaat Nico Meijering een aantal ernstige aantijgingen in de richting van De Telegraaf en ondergetekende. De verder ongefundeerde beschuldigingen kwamen er simpel gezegd op neer dat De Telegraaf, ondergetekende en het openbaar ministerie onder een hoedje spelen om Meijerings cliënten veroordeeld te krijgen.

Daartoe zou het OM informatie lekken aan De Telegraaf en zou De Telegraaf deze informatie publiceren, wetende dat de informatie niet juist zou zijn. Deze aantijgingen zijn niet alleen onwaar, lasterlijk, onrechtmatig en grievend, Meijering probeert zo (opnieuw) partijen tegen elkaar op te zetten en daarmee een gevaarlijke situatie te creëren. De valselijk geuite beschuldigingen werpen De Telegraaf en ondergetekende verre van zich. Nadere juridische stappen worden overwogen.
Met vriendelijke groeten, John van den Heuvel”.

John van den Heuvel en Peter R. De Vries schromen niet om hun eigen moeder te verkopen voor kijkcijfers.(Video)

Tja, men kan veel zeggen van de gewetenloze Politiescribent en Media-huurmoordenaar John van den Heuvel, maar brutaal is hij wel om zo hoog van de  ‘Telegraaf-Riool-toren’ te blazen tegen Mr. Nico Meijering. Hij doet  zelf niet anders!  Zo fabriceerde John van den Heuvel ooit een ‘aasgieren artikel’  ten koste van Brown en zijn familie kennelijk in opdracht van bepaalde Justitie, toen Brown nog op de operatie tafel vocht voor zijn leven dat te walgelijk van woorden was/is en bol stond/staat van de smadelijk en lasterlijke leugens. Het is dat Brown dat ‘Media-huurmoordenaar artikel’ pas jaren later onder ogen had gekregen, anders had Brown John open en bloot zijn hersenpan gelicht. Goed voor de kijkcijfers trouwens.

John van den Heuvel en Paul Vugts bij AT5 volledig onderuit als Misdaad deskundige. (Video)
Opvallen in dit verband om maar wat te noemen is dat wij nooit een piep van John horen over zijn gewaardeerde RTL Boulevard- Riool ‘Alles-deskundige’ college Peter R. de Vries als die bijv. meineed heeft gepleegd in het Passageproces of tonnen witwast voor Cor van Hout en Willem Holleeder. Nog bizarder is het dat de ‘politiescribent John’ nog nooit één woord heeft gewijd, laat staan een Persbericht dat zijn Maffia-Riool- Collega de Moordenaar en meineed pleger Peter R. de Vries ,die n.b. één van de hoofdverdachten is van de moord op Thomas van der Bijl in het  duurste proces van de eeuw: “Het Passage -Kroongetuigen-proces”.

Is John de ex politieman met drie jaar mulo corrupt? Is John crimineel? Is John een beroeps Riool Leugenaar in dienst van bepaalde Justitie? Het antwoord op die drie vragen is simpel weg ja, maar niet verder vertellen tegen de SBS- Telegraaf/Tokkie’s graag.