Fred Teeven blauw oog
Walgelijke Fred Teeven gebruikt valse terugkeerdocumenten om arme half blinde Schlemielen hun dood in te sturen. Moorden met de wet in de hand in de ‘Hel van Fred Teeven’.

‘Griezel Fred Teeven’ kondigde persoonlijk in medio 1997 Steve Brown aan met de grootse lol dat hij zou worden doodgeschoten en dat hij er niks tegen zou doen: “ Ha,ha,ha, u wordt dood geschoten Mijnheer Brown “.

Hoe lang tolereert de PvdA met zijn Tweede Kamer justitie woordvoeder de ‘Liegende Rechter Jeroen Recourt’ nog dat Justitie geleid wordt door een ronduit criminele, sadistische VVD-gek?

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Welk land is corrupter? Nederland of Guinee.
De reisdocumenten die uitgeprocedeerde, Guineese asielzoekers van de Dienst Terugkeer en Vertrek meekrijgen voor de terugkeer naar hun land van herkomst zijn vals. Het Guineese ministerie van Binnenlandse Zaken dat op de reisdocumenten staat vermeld, bestaat al vier jaar niet meer. Zeker één Guineese ambtenaar, die een groot aantal van deze reisdocumenten heeft afgegeven, was daartoe niet bevoegd. Dat zeggen twee Guineese ministers in de uitzending van ZEMBLA van donderdag 1 mei 2014. En wat nu?
Wordt Fred Teeven vandaag van zijn bed gelicht wegens corruptie en valsheid in geschrifte? Nee, natuurlijk niet. Fred Teeven wordt beschermd als een V.I.P.Dodenlijst op kosten van de Staat ‘Jan met de Pet’ voor al die misdaden die hij reeds heeft gepleegd en dagelijks pleegt tegen Nederlandse en Buitenlandse arme sloebers.

Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptieWaarom staat Fred Teeven op de Dodenlijst. Is het voor huiselijk geweld?
ZEMBLA reisde af naar Guinee en legde daar de reisdocumenten voor aan twee ministers die over de terugkeer van Guineese migranten gaan: Bantama Sow, de minister voor Guineeërs in het buitenland, en Madifing Diané van Veiligheid en Burgerbescherming.
By the way die twee griezels van de bovenste plank komen regelrecht uit “Gangsta’s Paradise” waar men zijn leven geen seconde zeker is, maar dat terzijde.

 

Ministerie bestaat niet
 en dat is te moeilijk voor Fred Teeven om te controleren (kuch).
Bantama Sow zegt dat het ministerie dat op een groot aantal reisdocumenten staat vermeld helemaal niet meer bestond toen de documenten werden afgegeven. ‘We hebben hier sinds 2010 geen ministerie van Binnenlandse Zaken  meer. Op dit moment is er een ministerie van Veiligheid en Burgerbescherming.‘ Sow voegt eraan toe dat hij de overeenkomst met Nederland wil herzien, omdat Nederland destijds, in 2009, heeft onderhandeld met de militaire massa moordenaars machthebbers in Guinee. ‘Dat waren mensen die daar moreel gezien niet geschikt voor waren,’ aldus de minister. Geen bevoegdheid, Geen probleem voor Fred Teeven. Massa moordenaar? Ook geen probleem voor Fred Teeven. Madifing Diané, de minister van Veiligheid en Burgerbescherming, verklaart tegenover ZEMBLA dat een ambtenaar die veel van de reisdocumenten heeft ondertekend en afgegeven, Pounthioun Diallo, daartoe niet bevoegd was: ‘Ik heb meneer Pounthioun Diallo aangewezen als contactpersoon met Nederland. Maar we hebben hem nooit de bevoegdheid gegeven om een Titre de Voyage af te geven. Hij heeft zijn rol misbruikt en niemand in ‘Banana-Afrika’ doet iets voor niets.‘ Desgevraagd liet Pounthioun Diallo, de corrupte en moordenaar politieofficier die veel van de papieren heeft getekend, aan ZEMBLA weten niet corrupt te zijn en het recht te hebben om reisdocumenten af te geven. Hij liet nog weten altijd als een vorst te zijn ontvangen in Den Haag door de IND van Fred Teeven. Dus dat zegt wel genoeg dat ik een eerlijke man ben, aldus de levensgevaarlijke Pounthioun Diallo.

Titres de Voyage altijd te koop. Fred Teeven weet van niets.
Zijn Super Royal corrupte ‘Rat Gualthérie van Weezel ‘zoekt het uit en zijn dochter Annemarie Gualthérie van Weezel bij de NOS wast het wit.
Al geruime tijd staan de reisdocumenten, zogeheten Titres de Voyage, ter discussie. Asielzoekers die met deze valse papieren teruggestuurd worden, komen soms in de problemen. De bijna blinde Ahmed Kone, een asielzoeker die in februari van dit jaar werd uitgezet, werd bij aankomst op het vliegveld in Conakry, de hoofdstad van Guinee, vastgezet nadat hij de grenspolitie wees op zijn reisdocument. Pas nadat hij de politiefunctionaris smeergeld ter waarde van een Guinees maandsalaris had betaald, werd hij vrijgelaten. Als hij niet betaald had zouden zij zijn enige nog goede oog blind geslagen hebben met de complimenten van Fred Teeven. Voor het gewone ‘Klootjesvolk’ heet dat dan medeplichtigheid aan zware mishandeling, maar niet voor Fred Teeven in “Banana-Fraude-Nederland”. Welk land is feitelijk meer corrupt ? Nederland of Guinee?

‘Politieke VVD Maffia druk’.
Hoogleraar Migratierecht Pieter Boeles reageert verontwaardigd op de verklaringen van de Guineese ministers: ‘Als mensen met ongeldige papieren Nederland binnen proberen te komen, worden ze voor de strafrechter gesleept. Ik vind dat je je aan je eigen normen en waarden moet houden als je mensen uit Nederland probeert te verwijderen.‘
Boeles wijt de corruptie en het gebruik van valse documenten aan de politieke druk op het asielbeleid: ‘Alleen al door de oprichting van de Dienst Terugkeer en Vertrek hangt er een missie boven zo’n organisatie: wij moeten zoveel mogelijk mensen uitzetten.

Ruimschoots vergoed
. In gewone taal Omkoping.
De Titres de Voyage worden afgegeven door delegaties van Guineese ambtenaren die op uitnodiging Nederland bezoeken om uitgeprocedeerde asielzoekers uit Guinee te identificeren en van reisdocumenten te voorzien. De Guineese delegaties kwamen in mei vorig jaar in een uitzending van Nieuwsuur in opspraak toen bleek dat Nederland de reis- en verblijfkosten van de Guineese delegaties ruimschoots vergoedde. Madifing Diané, de Guineese minister van Veiligheid, zegt tegen ZEMBLA: ‘Het betekent niet dat elk delegatielid dat onbevoegd documenten afgeeft  geld moet krijgen, zodat u af kunt komen van ongewenste personen. Dit is zuivere corruptie.‘ ‘Er mag geen overheidsgeld gaan naar het produceren van valse documenten, dat is voor mij de grens voorbij,’ zegt hoogleraar Boeles. In de overeenkomst tussen Nederland en Guinee is vastgelegd dat ons land opdraait voor de reis- en verblijfkosten van de officiële, Guineese delegaties.

Schriftelijke Kul- reactie van het misdadige ministerie 
van Fred Teeven. John van den Heuvel feliciteert  zijn Justitie Boss Fred Teeven met het feit dat hij overal straffeloos mee wegkomt.
John van den Heuvel Fred Teeven
In een schriftelijke schaamteloze reactie laat het criminele zooitje van het ministerie van Veiligheid voor Rijke en Klasse Justitie weten dat het de verantwoordelijkheid van de Guineese autoriteiten is om documenten af te geven en dat vrijwel alle Guineeërs die zijn teruggestuurd, ook door Guinee zijn toegelaten al dan niet eerst bont en blauw te zijn geslagen en afgeperst. Ook laat het ministerie weten onlangs met Guinee te hebben afgesproken de bestaande werkafspraken over de terugkeer van arme Guineese asielzoekers te gaan verbeteren.

 Betekent dat er dan nog meer betaald gaat worden door de VVD-Justitie?
Naar aanleiding van de uitzending van Nieuwsuur van 16 mei 2013 stelde de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT), onder leiding van voormalig Kamerlid Hans Gualthérie van Weeze, een onderzoek in de werkwijze van de Guineese delegaties. Naar verwachting presenteert de commissie in juni haar bevindingen.

Een klein minpuntje van Zembla is dat zij niet even de doopceel van de ‘onderzoeker’ Hans Gualthérie van Weezel hebben gelicht.
Nou, dat onderzoek kan beter direct de ‘Cees Helman Witwas-Doofpot’ in verdwijnen van Fred Teeven, want als één persoon tot op het bot bevooroordeeld en corrupt is ,is het Hans Gualthérie van Weezel wel. De man zit zijn hele leven al in de smeerpijperij van Justitie en arme Vreemdelingen. Daarnaast zit hij vuistdiep in de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg”.Van Weezel, zoals deze Rat meestal genoemd werd, was de zoon van Jan Gualthérie van Weezel die van 1952 tot 1970 hoofdcommissaris van politie van Den Haag was. Hij doorliep het gymnasium (alfa) en studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij in 1969 het doctoraal examen aflegde. Vervolgens trad hij toe tot de diplomatieke dienst, waarvoor hij onder andere in Brussel en in Lagos, Nigeria ‘werkte’ en dus volop ervaring heeft met corruptie, maar daar over altijd over heeft gezwegen.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen 1977 werd hij namens het oude Corrupte Christen-Democratisch Ratten Appèl (CDA) gekozen in de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Gualthérie van Weezel was destijds lid van de CHU. Hij werd tot de rechtervleugel-ratten van zijn fractie gerekend en hield zich vooral bezig met buitenlandse corrupte zaken en Klasse Justitie. Op 1 augustus 1992 verliet hij de nationale Gevestigde Orde politiek om permanent vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Raad van Europa in Straatsburg te worden als dank voor zijn gepleegde misdaden o.a. voor het Koningshuis en bepaalde ‘VVD-Justitie’. Van 1998 tot zijn pensionering in 2005 was Gualthérie van Weezel buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur in Luxemburg ( mistige naam voor een  zwaar betaalde Feest-Functie). De  bejaarde man heeft kennelijk geen thuis komen en nooit genoeg poen, maar dat terzijde. M.a.w. een feest baan dus, die niks om het lijf heeft behalve een riante uitkering. Nadien werd hij voorzitter van de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer Vreemdelingen op het Ministerie van Justitie al dan niet met valse documenten en/of half dood en die mag hij nu gaan beoordelen . M.a.w. hij beoordeelt mede zichzelf . Tevens is hij lid van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV). Een functie die zo vaag is dat zelfs in De Haag niemand weet wat die inhoud, behalve dan natuurlijk weer een vette uitkering. Kort samengevat deze gewetenloze man ( zonder thuis komen) en zijn ‘Royal- NOS-dochter’ erbij laten zich hun hele leven al omkopen door de Heersende Klasse.

Staats-NOS Wast wit voor Fred Teeven: Fred Teeven’s oogontsteking bij Folkert van der Graaf is een blauw oog.
Zijn dochter, de ‘journaliste’ en tevens ‘AIVD informant Annemarie Gualthérie van Weezel’, is sinds 12 juni 2010 getrouwd met Carlos de Bourbon de Parme, de oudste zoon van Irene van Lippe-Biesterfeld en Carel Hugo van Bourbon-Parma. Van Weezel is ‘werkzaam’ op de parlementaire redactie van de ‘Staats-NOS’ te Den Haag en dat zij dat baantje bij de NOS heeft, heeft totaal niets te maken met haar duistere banden met het koningshuis (kuch) of corruptie. Kom nou, “Banana-Fraude-Nederland” is  geen Guinee.