( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Rob Oudkerk Samosm, SpekmanAMSTERDAM-NOIRRechtbank-Volksgerichtshof’ bereidt ‘Lynch-Showproces’ voor tegen Wilders. 91 procent eist vervolging Joris Demmink.
Meer dan de helft van de Nederlanders vindt dat PVV-leider ‘Bruinhemden Füher Geert Wilders’ niet vervolgd moet worden. 55 procent van de ondervraagden vindt dat de uitspraak over Marokkanen van Wilders niet strafrechtelijk vervolgd moet worden, 39 procent vindt juist van wel. 65 procent wil weer juist dat Mark Rutte, Diederik Samsom en Rob Ouderkerk ( is het neuken verkrachten  van terminale (te) jonge heroine Junkies niet strafbaar?) worden vervolgd.  SGP eist doodstraf.  Maar geheel onverwacht bleek dat door alle partijen heen maar liefst 91 procent vervolging eisten van de  VVD-er en ex Top Baas van het OM  ‘Pedo Joris Demmink‘.De SGP -ers eisten zelfs de doodstraf voor Demmink.
Dat komt zondag naar voren uit de wekelijkse peiling van een geschrokken Maurice de Hond. De Hond: “ik ben erg geschrokken van het feit dat kennelijk Demmink de mensen zeer zwaar op de maag ligt en het vertrouwen in de Rechtstaat tot op het bot aantast. ”
Vooral de zogenaamde correcte mensen die D66, PvdA en CDA stemmen zijn voor vervolging en het kaal plukken van de armen. 45 procent van de SP-stemmers is voor vervolging Wilders  en die kunnen beter hun energie stoppen om Rutte en Asscher de gevangenis  in te krijgen. Bijna een kwart van de VVD-gangsters en 1 procent van de PVV-kiezers zijn voorstanders van vervolging.

Als er nu verkiezingen voor de Tweede Kamer zouden zijn, zou ‘VVD-misdaadgroep’ de grootste partij worden met 28 zetels (twee jaar geleden kreeg de partij 41 zetels), gevolgd door de PVV met 24 zetels (dit waren er 15 bij de verkiezingen 2 jaar geleden). Bijna een kwart van de ondervraagden zegt nu spijt te hebben van zijn of haar keuze bij de verkiezingen in 2012. Vooral PvdA-stemmers hebben spijt en voelen zich vooral verraden door een stel Graaiers aan de Top van de PvdA: 46 procent zou nu voor een andere partij kiezen en die andere 54 procent is of hersendood of heeft een partij graai-baantje als de één of andere corrupte Bestuurder.
Over minder dan een half jaar zijn de Provinciale Statenverkiezingen. De leden hiervan kiezen vervolgens de leden van de Eerste Kamer. Als de Provinciale Statenverkiezingen nu gehouden zouden worden, wordt het heel spannend of de ‘Ali Baba–partijen’ VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP (= zuster Partij van ISIS) de meerderheid in de Eerste Kamer zullen behouden om nog langer arbeiders, arme zieke en bejaarde en de zwakkere onder ons te beroven.