Prins BernardMinister Ivo- Zwijnen – Opstelten’: Dit is geen Complot. U kan dat vragen aan onze ‘VVD Volkskrant  Complot deskundige Lidy-Witte Wijn- Nicolasen’.

Fred-Big Head- Teeven: ik maak Complot bewijzen foetsie  . En ik lieg nooit.

‘VVD- Commissie Gas Rat-Stan Dessens’ verruimt de  AIVD-bevoegdheden van Prins Bernhard postuum en met terug werkende kracht.

( van onze VVD-Klasse Justitie Leugen redactie)

Amsterdam-NoirAl tijden berichten wij over dat de lange arm van Prins Bernhard niet alleen “Karata Bob” en Fam. Zuydewijn basht.

Dagelijkse VVD-Leugens beheersen de Haagse Politiek.
De VVD Leugens vliegen ons inmiddels dagelijks om de oren en hun ‘PvdA-hoertjes’ vinden het allemaal prima.
De “VVD  Snake Mark Rutte” kon er niet meer onderuit en moest toegeven dat Prins Bernhard  in strijd met de wet de AVID had misbruikt om Edwin de Roy van Zuydewijn te laten bespioneren en volledig maatschappelijk af te branden. Volgens  de VVD “Snake Rutte” was Prins Bernhard daar toe bevoegd omdat hij een door de Staat beschermd Koninklijk persoon was. Geldt die circle-redenering dan voor Wilders?

Het jarenlang systematisch liegen door respectievelijk de Premiers Kok, Jan Peter Balkenende dat Edwin de Roy van Zuydewijn nooit was afgeluisterd was geoorloofd volgens Mark Rutte omdat toen Prins Bernhard nog leefde. M.a.w. zo lang leden van het Koningshuis nog leven kunnen zij doen en laten wat zij willen in “Banana-Faude-Nederland” en krijgen daar bovenop nog een Belastingvrije uitkering van 100 miljoen per jaar. Dat is al zo sinds 1812 en als het aan  de “VVD Snake Rutte” ligt blijft dat zo.

Ook was Prins Bernhard volgens de “Snake” geoorloofd om een persoon als verdachte aan te merken. En daarna te laten bespioneren en zwart te maken door o.a. de AIVD en bevriende Pulp-Media-Maffia  met zijn corrupte ex-rechecheurs als alcoholist ‘Vet Bert Santema’.

Peter R de Vries Bert Santema

Totale Kleuter onzin en een leugen van de bovenste ‘VVD-plank’.  Het Wetboek van strafvordering bepaalt nog steeds in Nederland wie als verdachte mag worden aangemerkt en niet de één of andere ‘Nazi-Pooier Prins’ met een schare aan Bastaardkinderen  van heb ik jou daar.

‘Kinderlokker-Plasterk’: Mijn AIVD houdt zich aan mijn wet. AIVD bedreiging voor de Democratie.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten  en liegt dagelijks in Koninlijk “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.