pillars-of-society-by-george-grosz
The Pilars of Society by George Grosz zijn weer terug in “Banana-Fraude-Nederland”.

( van onze Pedo-VVD Klasse justitie redactie)

Jos van reyAmsterdam-Noir- De Mega-misdaad affaire rond corrupte verdachte oud-senator Jos van Rey van de ‘VVD-Misdaadgroep’, raakt ook Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven (Veiligheid voor Rijken en VVD-ers en  Klasse Justitie).

VVD staat garant voor verdwijnen van bewijs tegen Hoge partijgenoten.
Een cruciale opname van een door justitie afgeluisterd gesprek tussen de bewindspersoon en partijgenoot Jos Van Rey over een kandidaat voor het burgemeesterschap in Roermond is verdwenen (kuch).  En dat komt nu pas naar buiten.

Waakhond van de ‘PvdA-AIVD’ blijkt een tam schoothondje als het gaat om Elite-Pedo’s, Bankier en Bestuur-Gangsters’
Waar was de AIVD toen Fred Teeven zijn antecedenten werden onderzocht om hem te kunnen installeren als staatssecretaris. Even slaapje doen? Ra, ra hoe kan dat?
Kennelijk zijn de eerlijke rechercheurs, die de ‘VVD Beerput Roermond’ onderzoeken de ‘VVD-Corruptie’ zat.
PvdA eist nu met terug werkende kracht dat Fred Teeven ook bewijzen van hun misdaden laat verdwijnen.

Het VVD-geheim van “Demmink”, het Geheim van “Griezel Fred Teeven.’
Afijn, geen wonder dat er al een kwart eeuw geen bewijs tegen een andere criminele Top VVD’er OM lid Joris Demmink (en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ ,voorzitter TROSAVRO, etc.) gevonden  kan worden. Tja, dat was de ‘VVD-Complot’ deskundige van de Volkskrant Lidy Nicolassen ( te veel wijn ) weer even ontgaan.

Kandidaten voor de Fred Teeven Dodenlijst uitbreid met eerlijke rechercheurs.
De ‘Bewijzen-Foetsie staatssecretaris Teeven’ moet nu opdraven om als getuige te worden gehoord in het strafrechtelijk onderzoek naar de ‘VVD-Misdaden’ rond de mislukte burgemeestersbenoeming in Roermond. Toen Fred-Big Head- Teeven het verraad van de eerlijke politie troepen vernam schijnt zijn ‘Vette–VVD- Spek- Nek ‘rood en paars te zijn aangelopen en hoegenaamd bijna ontploft.
Dit blijkt uit onderzoek van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Het zoveelste bewijs dat Nederland een Banana-Monarchie is van Ratten in pak.
In het verhoor zal Teeven opheldering moeten geven over de inhoud van het gesprek. Nou, dat wordt weer een partij VVD-liegen waar de honden geen brood van lusten. In landen als de USA en Rusland was deze man al lang en breed op de keien gegooid.
Onze eerlijke corrupte politie-bronnen rond het onderzoek stellen dat de twee de politieke signatuur van Bryan Rookhuijzen bespraken.
De oud-korpschef en VVD’er van de politie in Noord-Limburg stelde zich in 2012 kandidaat voor het burgemeesterschap van  het lucratieve ‘VVD-Roof –Win- Gewest—Roermond’ . Mocht ‘Big Head-Teeven’ zich hebben bemoeid met de burgemeestersbenoeming, dan schond hij daarmee het ambtsgeheim. En dat laatste staat  wel vast. Waarom anders liet eerlijke VVD’er Fred  Teeven de betreffend telefoon-tape opnames verdwijnen, toch?  En door het laten verdwijnen van de  bewijzen tegen hem en zijn partijgenoot de ‘Godfather Jos van Rey’ heeft hij obstructie van een rechtsgang gepleegd, hetgeen al gauw met een jaartje of vijf gevangenis straf wordt bestraft (voor het gewone volk dan).
( Obstructie (rechtsgang), het te kwader trouw verhinderen van een correct verloop van de waarheidsvinding door de rechterlijke macht )

Kan Fred Teeven nog wel John van den Heuvel beschermen.


Het is nog niet duidelijk welke consequenties één en ander heeft voor de ‘Ontvoering- Show’ van John van de Heuvel van de Telegraaf en  het ‘Open Riool RTL4-Boulevard’, aangezien Fred Teeven is de ‘VVD-Justitie-man’ achter de schermen die John en zijn ‘Ontvoering-Kijkcijfer-Gang’ facilliteert met bescherming en bedreigingen aan arbeiders ouders en kinderen, etc.