Stan Dessens
De ‘Volks-AIVD’ heeft alle (semi) Staats- inkomsten omkoop-bronnen van de corrupte voorzitter Stan Dessens aka de “GasTerra-VVD Rat “ontdekt.

( van onze Dolgedraaide VDD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

Amsterdam-Noir- Kennelijk ziet de Heersende Klasse met zijn ‘Haagse Politieke Lakeien’ de bui hangen van een komende opstand der radelozen en daklozen. En moeten alle instrumenten van repressie en onderdrukking worden verruimd.

Rent a VVD-Rat voor elk rapport wat u wilt.
Voor die taak hebben zijn de ‘VVD-Gas-Rat Stan Dessens’ uit zijn corrupte Luxe Hol getrokken. Maar hoe zit het feitelijk met deze fijne ‘VVD- Gent Stan Dessens’ zijn Gas’Terra handel van € 18,3 miljard.  En hoe zit het met fijne Stan zijn duistere contacten met de Russische aardgas Maffia. En  hoe beweegt deze fijne VVD Heer Stan zich in de Elite-Gangster Europese energiemarkt?
Laat de AIVD van Ronald Plasterk dat nou net even niet hebben getapt en uitgezocht. Geen informanten zijn aangewerft bij deze Miljarden Gas Maffia te Groningen en Rusland. Inmiddels trilt heel Groningen  onder verantwoording van fijne Stan door de Gas-aardbevingen zijn huis uit. De AIVD weet van niets.

De Nederlandse veiligheidsdiensten de ‘arme mensen en kinderen Ronselaars-bende’ .
De ‘PvdA-AIVD’ en MIVD moeten nog ruimere bevoegdheden krijgen om vooral op internet inlichtingen en hongerde arbeiders kinderen te kunnen verzamelen en cyberaanvallen tegen bijvoorbeeld websites van de overheid of DDos-aanvallen tegen zijn Misdaad-Banken te kunnen voorkomen. Over de Misdaden van de banken tegen de Nederlandse bevolking horen wij geen piep van deze kennelijk voor geld bereid alles te doen zijnde man.

Daarvoor pleit de VVD en PvdA commissie onder bezielde corrupte leiding van de VVD ‘Gas-Rat Dessens’ maandag in een van te voren  besteld en betaald vaststaand-rapport.  Het van te voren gedicteerde rapport is overhandigd aan diegene die hem vet betaald en gedicteerd hebben, de Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Corrupte  Zaken) en de VVD ‘JSF Gangsterin Jeanine Hennis‘ (Defensie tegen het Nederlandse Klootjesvolk).

De PvdA-AIVD weet nu van niets en de komende 200 jaar ook van niets. Ronald Plasterk: “In 200  jaar heeft mijn AIVD nog nooit een hoge (pedo) Politicus, Priester, Bestuurder of Lid van het Koningshuis betrapt op een misdaad en ook niet Stan Denssen.”

Exclusief : Stan Dessens zijn Criminele Rat in pak praktijken.
Bij deze presenteren wij u feestelijk onze ‘Volks-AIVD’ resultaten van de duistere criminele activiteiten van de Voorzitter  Jan Dessen van de commissie.

Persoonlijk Elite-Gangsters Strafblad.
Naam: Mr. drs. Stan Dessens 
Geboortejaar: 1947
Nationaliteit: Nederlandse

Huidige Duistere functies Stan Dessens

  • Voorzitter TaskForce CCS
  • Commissaris (voorzitter) GasTerra
  • Bestuurslid stichting Meld Misdaad Anoniem
  • Voorzitter Stuurgroep fietsdiefstal
  • Voorzitter Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc)
  • Voorzitter EB van CATO (CO2 Afvang Transport en Opslag)
  • Lid Raad van Toezicht Nationaal Lucht en Ruimtevaartlaboratorium (NLR)
  • Bestuurslid Stichting Beveiligd Wonen

Eigenaar Innovatiestichting IDL Sensor Solutions.(kuch)