Inhuldiging

Thomas von der Dunk: ‘Nederland herdenkt vandaag een fictie’

( van onze Royal Wie neukt wie voor geld BN’er privé redactie)

Amsterdam-Noir- Toen Koning Willem I landde op Scheveningen volgde een schare aan Hoeren en Schandknapen in zijn spoor. Zouden al die Bastaard kinderen en Call Girls vandaag op het strand in Scheveningen ook een rolletje hebben gekregen van de Organisator de VVD ‘Ridder in de Rioolkunde Albert Verlinde’? 

Liederlijke Prins Hendrik als Oranjes risicofactor.
Honderd jaar geleden verwelkomde Nederland nog zo een Vorst-je de hertog Hendrik van Mecklenburg als prins-gemaal, als bruidegom van de jonge koningin Wilhelmina. Dertig jaar later was hij een groot gevaar voor het voortbestaan van de ‘Banana-Monarchie’, door zijn buitenechtelijke avonturen die hem kwetsbaar maakten voor chantage en door de ongehoord hoge schulden waarvoor de koningin moest opdraaien, die het op haar beurt weer verhaalde op het ‘Klootjesvolk’. Hij was de schrik van de Amsterdamse Wallen en Jonge Heren Bordelen. Zijn bijnaam luidde Zwijnen Heintje. Laat nou toevallig 100 jaar later de VVD Minister van Veilig Liegen en Klasse Justitie  Ivo Opstelten min of meer een zelfde bijnaam hebben het “VVD-Zwijn”. Zou Ivo wellicht één van die Bastaard kinderen zijn. De  ‘Royal Incest-Varkenskop’ heeft hij er wel voor.

Dat Hendrik onechte kinderen produceerde – en daardoor chantabel werd – is misschien nog te vergoelijken: zo ging het er destijds en nu nog steeds in de koningshuizen nu eenmaal aan toe. Maar dat hij er miljoenen doorheen joeg (naar de huidige koers zelfs tientallen miljoenen, terwijl het gewone Volk om kwam van ellende) aan Hoeren en Schandknapen en drank en gokken en dat dat zonder consequenties bleef, dat is in het krenterige Nederland eigenlijk volstrekt onvoorstelbaar. De AIVD wist van niets.

Was Prins Hendrik ook een Hoge Pedofiel, die zich vrijelijk aan de Volkse Padvinders kon en mocht vergrijpen.
Prins Hendrik had grote belangstelling voor ‘Jonge Heren’. Hij zorgde voor de fusie van de twee toenmalige Scoutingorganisaties. En  had nadien  straffeloos de tijd van zijn (Pedo) leven. Een ‘Koninklijke Volkse- Pedo- Snoepwinkel’.

Cel voor pedofiele scoutingleider. Nee niet een Prins. 100 jaar Koninklijk Padvinder Pedo Paradijs.
De Nederlandsche Padvinders Organisatie en De Nederlandsche Padvinders Bond, en werd vervolgens Koninklijke Commissaris van de vereniging De Nederlandsche Padvinders. Vandaag de dag zou men een dergelijk belangstelling voor deze Jongens organisatie in die tijd al snel meer dan verdacht kwalificeren. De VVD Heer en voormalig Baas van  de ‘VVD-OM’  de Pedofiel Joris Demmink heeft menigmaal verzuchtend en met nostalgie aan intimi  partij genoten waaronder  ‘Rose  Pedo-Ed Nijpels’ laten weten  ‘hadden wij maar in de tijd van onze grote Koninklijke voorgangster Zwijnen Heintje geleefd’. Gelukkig voor het ‘Zwijnen Heintje’  wist de AIVD uiteraard weer van niks.

Veel verhalen erover zijn al lang bekend en gepubliceerd. Maar in de biografie van Wilhelmina van Cees Fasseur staan toch een paar feiten en getallen die het met terugwerkende kracht onbegrijpelijk maken dat de Neuk er op los en smijt met poen van het Volk monarchie deze periode zonder kleerscheuren heeft overleefd. Het gewone Volk leefde toen in onbeschrijfelijke mensonterende toestanden wat o.a. leidde tot Het Jordaanoproer van (vooral) werklozen hongerde arbeiders  in Amsterdam in juli 1934.

Er is maar één conclusie mogelijk: de crisismanagers van Oranje hebben tussen 1914 en 1934 topkwaliteit geleverd en dat doen gewetenloze lieden als Joop van den Ende en Albert Verlinde en Maffia-Boss John de Mol i.s.m. de VVD-Gangsters en de 100% gesubsidieerde Staats-NOS vandaag de dag nog steeds. De AIVD weet van niets.

Oorzaak Crisis in Beeld:’s Werelds rijkste Incest koningshuizen.
Koning Willem I, de eerste Oranjekoning, had minimaal een tweede, buitenechtelijk gezin met 4 kinderen en zette daarmee de Oranjes trend van incest en neuk er maar op los. Dat onthult Jeroen Koch in een biografie die vrijdag in aanwezigheid van de V.I.P. Reis Koning ‘Willem-Alexander Heineken I”, de eerste in de Nieuwe Kerk in Amsterdam is gepresenteerd. Het bestaan van dat tweede gezin was niet eerder bekend (bij de AIVD?), al circuleerden er wel verhalen over buitenechtelijke bastaard kinderen van markant iedere Vorst en Prins van Oranje.

De “Koninklijke Familie Nooit” genoeg laat zich zelfs neuken, mits boven de drie miljard euro.
De ‘Koninklijk Familie Nooit Genoeg‘ neukte er op los als een stel Luxe Royal konijnen van heb ik jou daar. Aan geld geen gebrek, toen niet en nu nog steeds niet.

Nazi-Prins Pooier Bernhard, onderkoning van Indonesië. AIVD wist van niets.
Waar Oorlogsmisdadiger ‘Prins Lockheed Bernhard’ de tijd vandaan haalde om zich een slag in de rondte te neuken is een reuze prestatie. De Call Girl-relatie duurde ongeveer van 1807 tot 1812 en heeft meer dan een miljoen florijnen gekost, toen Willem in ballingschap buiten Nederland woonde en zijn vrouw   de domme  gans Wilhelmina net een doodgeboren kind had gekregen. De vrouw Call-Girls in kwestie werd later hofdame-Hoer van Wilhelmina, maar toen Willem na het overlijden van zijn vrouw opnieuw in het huwelijk trad was dat niet met deze hofdame. Hij heeft haar ne vele andere wel als Hoer gehouden. Het is niet duidelijk of de erkende Prinsen of Prinsessen met één van die Bastaard kinderen later zijn getrouwd, maar gezien de schare aan Oranje Bastaard kinderen is de kans daar op niet onaanzienlijk.

AIVD sinds 1812 Slaapkamer bediendes van de Oranjes
Ironisch en zelf hilarisch is het dat de AIVD  in 200 jaar nooit iets heeft gemerkt van al die Schuinsmarcheerders en corruptie en misdaad ( jegens de menselijkheid) activiteiten van de Oranjes? Misschien had de ‘PvdA-AIVD’ het gewoon te druk om Steve Brown te volgen en af te luisteren.

Wat zou bijv. de huidige exotische Bruid van Koning Willem Alexander direct dan wel indirect achter de schermen kosten?. Hoe zit het met haar vader de Oorlogs misdadiger Jorge Zorreguieta dat hij nog steeds frank en vrij Nederland in en uit reist. Wie onderhoudt die oude Oorlog misdadiger?  De ‘PvdA-AIVD’ van de ‘PvdA- Boss Ronald Plasterk’ heeft geen idee en het SBS & RLT hersendoden Kijkers ook niet en dat moet vooral zou blijven in “Banana-Fraude-Nederland”. En wij begrijpen er niets van dat nog nooit een lid van de feitelijk grootse en succesvolste Misdaad-Maffia Familie ook maar een uurtje in de gevangenis heeft gezeten sinds 200 jaar. Een Complot?