Peter R de Vries Leatherboy Keizer Onno Hoes
‘AIVD-Politie informant Peter R. de Vries’ als overjarige Leather-Boy op  Toy-Boy motortje ook deze week betrapt met te jonge Prostituee.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam- Noir-De normvervaging van de VVD en PvdA politici neemt de liederlijk
( Pedofiele) Orgie en misdaden aan van het Romeinse Rijk in verval ( noot). Echtgenoot Onno Hoes van Riool VVD-Nicht Albert Verlinde betrapt met prostituee-‘Toyboy”. Ook de overjarige ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R.’ de Vries liederlijk op straat betrapt met één van zijn Gansgtersletjes.

Burgmeester Onno Hoes regeert Maastricht als ware hij Keizer Claudius is.
Terwijl het grootste deel van het gewone, eerlijke Nederlandse bevolking dagelijks vecht voor zijn bestaan. En een groot deel inmiddels niet eens meer normaal kan eten of een dak boven zijn hoofd heeft scheurt de gewetenloze Geile oude Valse Nicht de ‘VVD Burgemeester Onno Wietpas- Hoes’ schaamteloos rond in zijn door de Gemeente Maastricht gesubsidieerde Pooier Bolide van 80 ruggen met zijn Kuttenvanger, “Lullenvanger” ( of in dit geval Kontjesvanger) mannelijke hoertjes op te pikken.

Jan Peter Balkenende
Er gaan kwade ‘RTL-Riool Boulevard geruchten’ dat ‘Geile Onno-Wietpas Hoes’ ook zijn slachtoffers haalde in Rotterdam bij de Radeloze werklozen, die gedwongen zitten in de  ‘PvdA-Jetta Klijnsma Slaven -Werkkampen’.
Nou, dat belooft wat voor de toekomst, want het krioelt bij de VVD en de PvdA van de Rijke Valse oude Nichten als Loek Hermans en de jonge Heer Jeroen Dijsselbloem.

Uitbuiting Lijfeigenen in ‘Horror-A2-tunnel’ onder verantwoording van VVD’er ‘Burgemeester Onno-Wietpas-Hoes’.
Albert Verlind Onno HoesOnno Hoes, de Burgemeester van Maastricht én de man van ‘VVD-Riool Nicht Albert Verlinde’, is zoenend, dronken en stoned en zich vergrijpend aan een veel jongere Schandknaap op de gevoelige plaat vastgelegd. Het is niet bekend of hij samen met de Top VVD oude Heren Joris Demmink en Ed Nijpels de straten van Maastricht en Rotterdam onveilig maakt. Zo heeft Maastricht zijn eigenste Toronto Burgemeester met dien verschil dat ze in Toronto hun liederlijke Crack snuivende Burgemeester van al zijn bevoegdheden hebben gestript.

Maffia-Boss John de Mol verbiedt geile foto’s van Onno Hoes en schandknaap  te publiceren. (wellicht wil John die later gebruiken voor de gebruikelijke chantage).
Show Laat kreeg de hitsige foto’s aangeboden en die liegen er niet om, vertelt Patty Brard. Op de foto’s is te zien dat oude Liederlijke Onno en een 14-24- (?) jarige jongeman innig in de lobby van een Luxe hotel in Maastricht zitten, op een andere foto  verhit te zoenen en te snuiven. Ook kon de persoon die de foto’s maakte, het gebral tussen de jonge Schandknaap en Onno woord voor woord verstaan: “Laten we wiet en nog meer cocaïne gaan scoren” De bron schreef alles op en daaruit zou volgens de bron zijn gebleken dat Onno en de Volks Schandknaap zeer intieme zaken bespraken, zoals zelfs een scheiding van Albert Verlinde en de roof en plunder projecten van de Oost Europese arbeiders te Maastricht.

Patty nam contact op met Onno, die in eerste instantie niet wilde reageren. “Hij loog tegen mij dat hij en Albert absoluut niet uit elkaar zijn en heel gelukkig met elkaars poen zijn.”
Maar, vervolgt Patty, hij gaf al snel toe dat hij wel heeft gezoend en in zijn broek heeft zitten rukken met de ‘Volkse Schandknaap’. Door de dood van Onno’s vader onlangs en iets teveel drankjes en cocaïne “zocht hij aandacht bij een te jonge Schandknaap”, met deze gevolgen.

Onno noemde het een “uiterst onhandige zet nu hij betrapt is”, maar hoopt dat zijn indiscretie in het kader van “verdriet en teveel gedronken en gesnoven”  de seks foto’s; niet wordt geplaatst. Onno Hoes heeft B&W en de Gemeenteraadsleden van Maastricht wijs gemaakt dat hij een werkvergadering had. En het is ook nog niet duidelijk of hij deze Hoereer escapade onder werktijd heeft gepleegd en gedeclareerd. Vast staat dat hij wel gebruik heeft gemaakt van de ‘Gemeente Pooiers Bolide’ en dat is op zich al in strijd met de Gemeentelijke verordeningen.

Onno Hoes als beschaafd VVD Heer doet alleen dronken en stoned  aan betaalde sexs bij voorkeur met minderjarige Volkse Schandknapen .
Onno onderstreept géén normale relatie met de jongeman te hebben. De 14 -24(?)-jarige in kwestie is niet alleen een goede vriend van Onno, maar ook van Albert…, die kennelijk ook misbruik maak van deze radeloze Volks-Schandknaap

Valse VVD-Nicht-Albert Verlinde’ organiseert Koningsfeest. De NOS buigt diep in het Riool.
‘VVD Riool-Rat Albert Verlinde’ was nog niet bereikbaar voor commentaar, want die was druk bezig andere mensen door de Slijkton te halen voor de Kijkcijfers tot groot genoegen van de Hersendoden die naar zijn ‘Riool-pulp-programma’ staren. Ook was hij nog aan het na genieten dat hij om welke duistere reden dan ook als Koninklijke Ridder in de Rioolkunde het afgelopen Kroningsfeest heeft mogen organiseren. Ons is niet bekend of de beide VVD Gents zich tijdens deze viering aan drank, cocaïne en Schandknapen te buiten zijn gegaan.

Peter R. de Vries als overjarige Leather-Motor Muis betrap met Prostituee.
Ook wij kregen foto’s toegezonden en in tegenstelling tot Show Laat plaatsen wij die wel. Peter R. de Vries verkleed als Black Leather-Boy anoniem op een Toyboy motor zijn tweede jeugd uit te leven zoenend op straat met een iets te jonge prostituee. Het is me toch wat: het hele zooitje van RTL Boulevard met een heuse Boulevard VVD Burgemeester Onno Hoes in één week betrapt als een stel overjarige Geile beren zonder norm, die zich op straat  niet kunnen inhouden aan drank, drugs en seks escapades. Nee, bij de VVD en RTL- Boulevard is er totaal geen sprake van crisis en bezuinigingen, maar hurry up straatfeesten zonder schaamte en normen op kosten van het “Klootjesvolk”.

Wie arm(er) wil worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
 Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten en liegt dagelijks in Koninlijk “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.

Opmerking: wij hebben B&W en de Gemeente raadsleden verzocht of zij conform Wet en regelgeving maatregelen gaan nemen tegen het misbruik maken van de Gemeente auto, Schandknapen, drugs en drank door Onno Hoes en tijdens werktijden zich vergrijpt aan betaalde Schandknapen en drugs en drank. (post@maastricht.nl, vivianne.heijnen@gemeenteraadmaastricht.nl, jos.gorren@gemeenteraadmaastricht.nl, peter.corsius@home.nl, frans.bastiaens@gmail.com, lahvanham@me.com, ed.sabel@gemeenteraadmaastricht.nl, wnelissen@xs4all.nl, roosmarie.bal@gemeenteraadmaastricht.nl, bert.jongen@gemeenteraadmaastricht.nl, john.steijns@gemeenteraadmaastricht.nl, e.thieme@veiligmaastricht.nl, leny@tomaatnet.nl,)

Noot:
“VERTROUWEN IN MATERIALISME IS ZICH GAAN VERMENGEN MET CHRISTELIJK GELOOF”
Geld, seks en macht. Het komt door het aanbidden van deze bekoorlijke afgoden dat wij in crisis verkeren. Als bankdirecteur en dominee bij de PKN verklaart Ruilof van Putten (44) waarom ook christelijke kerken hieronder lijden: “Het vertrouwen in het materialisme is zich gaan vermengen met het christelijk geloof.” Een interview over de aard van het beest achter de crisis.
Bron: Nieuwwij