ivo
( van onze VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Ivo Opstelten de VVD-Kampioen schaamteloos liegen voor zijn criminele gabbertje Fred Teeven.
Dus toch weer een VVD-Complot. De Volkskrant ‘Complot VVD deskundigen Lidy Nicolasen’ is na het horen van dit feit direct weer aan de Witte wijn gegaan en niet meer bereikbaar tot maandag in de namiddag liet de Hoofdredacteur van de ‘Jaknikkers Volkskrant ‘de heer Philippe Remarque aan ons laten weten.

Fred Teeven betrapt op wegmaken bewijs van zijn misdaden met partijgenoot Jos v. Rey.
Enige dagen geleden berichtte wij reeds dat Ivo Opstelten met bewijzen op de proppen moet komen van zijn boute Kleuter sprookje van de Tap -Fred Teeven-Storing. Deze ‘Tap nu even niet’ Fred Teeven en Jos van Rey-storing werd gepleegd net toevallig toen zijn gabber in crime Fredje Teeven belde met de plaatselijk VVD-Godfather Jos van Rey van VVD Chapter-Roermond. Complot?

Aan Bewijzen heeft de Minister van Klasse Justitie Opstelten in “Banana-Fraude-Nederland” een broertje dood.
Logbestanden en andere technische informatie over de storing in een tapsysteem van de Nationale Politie tijdens een telefoontje van Jos van Rey met staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) zullen niet aan de Tweede Kamer worden verstrekt. Complot?
Dat bralde minister Opstelten (Veiligheid voor Rijken  en Klasse Justitie) vrijdag schaamteloos tegen De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. „Ik heb in de brief alles geschreven wat er over de zaak te zeggen valt. U moet mij als eerlijk “VVD-Zwijn”  vertrouwen dat dit is wat er is gebeurd zonder een snipper van bewijs.” Een Complot?
De minister verwerpt zoals gewoonlijk de golf van terechte kritiek die ontstak in het land. Met gewone mensen heb ik geen bal te maken bralde hij hautain, ha,ha,ha,ha,ha.  De PvdA is muisstil, want die zijn net betrapt op het Stashen van drugs en een Rip deal moordje. Geen bewijzen dat hun Gemeenteraadslid daar ook maar iets van af wist of mee van doen had. PvdA zal dan ook deze ‘Tap Fred Teeven niet’ Kleuter leugen steunen.

Veel Mensen vinden het een VVD-Complot.
Veel mensen vinden de verklaring  terecht volstrekt ongeloofwaardig dat door een storing in de stroomvoorziening van de VVD-tapkamer een mogelijk zeer belangrijk crimineel gesprek in de strafzaak tegen Van Rey niet is opgenomen. De Limburgse ‘VVD- Gangster-politicus Van Rey’ werd afgeluisterd, maar juist op de middag van het gesprek, dat volgens Van Rey over de lucratieve burgemeestersbenoeming van  de “VVD Chapter-Roermond” ging, viel de stroom uit de tapkamer vijftig minuten lang uit. De advocaat van Jos van Rey laat in een reactie weten dat als de Tweede Kamer de technische gegevens niet opvraagt, zij dit via de rechtbank zal doen.

‘Lucky Jos’ gaat nu zo goed als zeker vrij uit, want wij zien deze ‘Foetsie De Fred Teeven-Tap’ niet zo gauw ooit nog voor de Rechter komen. En dat laatste is geen VVD-Complot volgens Lidy Lidy Nicolasen’, Hik, hik, slurp.

D66-Kamerlid Berndsen laat weten dat zij samen met CDA’er Oskam en GroenLinks-politica Van Tongeren volgende week nieuwe schriftelijke vragen gaat stellen over de details van de storing. En krijgen dus ook een Lange VVD-Neus.”Het is natuurlijk al heel raar dat er niet een alarm afgaat als de stroom uitvalt”, vindt Berndsen. Hoe het ook zij de ‘PvdA-AIVD’ van Boss Ronald Plasterk weet natuurlijk weer van niets.