(door onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de Staats-AIVD-NPO : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc,-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

Dutch- D66- Pedophiles-#Metoo- party’ & ‘NPO-Pedo-Kerst- avond-Johnny de Mol’ & ‘Pedo-Horror-Jeugdzorg’&Prince Andrew & Fashion Billionaire Nygard(Video’s).

Justitie weigert Haags Deurwaarders Tuig& A’dam-Huisjesmelkers te vervolgen die duizenden arme sloebers voor tonnen oplichtten(video’s).

Afgelopen week werd de grootste en geweldadigste Misdaadgroep van Nederland eindelijk ontmaskerd in de MSM en Tweede Kamer, te weten: Taxfree-King Willem en zijn Regering met zijn ambtenaren en de Gerechtelijk macht. Volgen het ‘Horror-rapport- Zorgtoeslag’  heeft  de regering Rutte/Asscher2 en  Rutte-3 /Hugo de Jong en Carla Schouten  officieel 32.000 mensen uit  de Laagste klasse  jaren lang afgeperst en o.a.  tot Zelfmoord gedreven uit naam van de Koning. Deze slachtoffer uit de Laagste Klasse veelal gekleurde en/of Marokannen en/of Turken hebben met hun familie en kinderen tien jaar lang in de In- Human Zoo gezeten van de Straf de arme maatschappij van de ‘Elite-Gangsters-Bende- King Willem&Rutte&Co’:

De respectievelijke ‘Elite-misdadige -regeringen’ hebben  sinds 1945 tot heden  uit naam van de Koning honderd  duizenden kinderen en jongeren mishandelt , verkracht en dwangarbeid laten doen in hun ‘Jeugdzorg’. Dan lopen er miljoenen andere slachtoffers rond van de misdadige Regering Rutte 1,2,3 die onder de armoedegrens moeten zie te overleven en dagelijks worden afgeperst door Rutte-3, en zijn ‘Deurwaarder –aasgieren-Tuig en de ‘NSB-Politie’  En God mag weten hoeveel slachtoffers de ‘Nacht und Nebel- Gerechtelijke macht’ heeft gemaakt, dat moeten er ook honderd duizenden  zijn. En dan moeten wij dagelijks van die Regering Rutte3 en zijn Staats-Outlet ‘dr. Goebbels-AIVD- NPO ‘horen: ‘Pas op de voor de Russen en de Chinezen en Iran’. 

Eerst was in de Tweede Kamer  het bral-debat inzake  sinds 1945 tot heden schrik bewind van ‘Horror- Pedo-Papist-Jeugdzorg’(Videos’) en daarna kwam de Commissie Zorgtoeslag.   

Amsterdamse ‘Monster-Rechter Broekhuis ‘ houdt Deksel op ‘ Miljoenen- Strijkstok-Beerput’ van Stimuleringfonds voor de Journalistiek(Video’s) .

Commissie bevestigd wat wij al jaren stellen : ongekend onrecht & misdaad in ‘Toeslagen- (Zelf)-moord-Labbekakken-affaire’ en in NL en beginselen Rechtsstaat door ‘Gerechtelijke Nacht und Nebel- macht’ opzettelijk en systematisch geschonden onder leiding van de ‘Elite-Misdaad- Bende- Rutte & Co van Taxfree-VOC-SS-King Willem.

Nu stellen  wij en De Stem van de Straat/SaltoTv  al jaren dat de Gerechtelijke macht inclusief  het OM en met name het OM-Amsterdam een Duivelse dienaar is van de misdadige ‘Heersende- Taxfree-War Crime-(Pedo)-Elite Killers’ met Puppet Rutte & Co en nu worden wij zowaar in gelijk gesteld door de Commissie.

Steve Brown: Slachtoffers Tulpen-Maffia en UWV vertellen hun schokkende verhalen bij De Stem van de Straat Salto Amsterdam(Video).

UWV-Maffia’ van ‘PvdA-Gangsters Asscher&Klijnsma’ houdt Moordend Huis onder de Zieken. Stem Tegen! (Video) 

D66 Ex Bankier-Gangster ‘Monster- Menno Snel’ de juiste man op de juiste plek om de Labbekakken uit te persen en tot zelfmoord te drijven(Video’s).

Ondertussen: D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ wil ‘Doofpot-onderzoek’ naar #MeToo –Pedo-D66-prominenten Pechtold & Van Drimmelen & Versloot & Heijmans & Jetten,etc.. (Video’s)

Veelal gekleurde ouders uit de Laagste Klasse door de VVD-misdaadgroep van ‘Pedo-Boss-Rutte’(Video’s)  Labbekakken genoemd is in de kinderopvangtoeslag- (Zelf)-moordaffaire een “ongekend onrecht en misdaad en onbeschrijfelijke leed” straffeloos is aangedaan door de ‘Staats- Misdaadbende’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte&CO’& zijn ‘Gerechtelijke -Nacht und Nebel- macht’. 

Ondertussen: Het Parool, de ‘Fake News-Outlet’ van het corrupte OM Amsterdam halen Ajax- ‘Black man- Quincy Promes’ gelijk door de Stront-ton(Video’s). 

 De Holleeders en de zogenaamde Mocro Maffia en De Tagh’es zijn Heilig vergeleken bij  de verantwoordelijke van dit Mega leed dat de Bende van’ Taxfree-King Willem & Rutte & Co’ en hun laffe en corrupte  ‘Gerechtelijke- Nacht und Nebel- macht’ deze arme sloebers hebben aangedaan. Opvallend of juist niet dat het hier gaat om een jarenlange  ‘Elite-Mega –Misdaad’ waarover de ‘AIVD & OM & Politie- informanten- Fake News- misdaadjournalisten’ a La Junkie ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) & ‘Politie- Media-huurmoordenaars – John van den Heuvel’ (Videos’) en ‘Freakje- Paul Vughts’ en ‘Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’, etc. nooit één woord over hebben gepubliceerd. Nee ,die lopen hun corrupte en laffe ‘Judas-Riool-Lynch-Sensatie- NSB-benen’ uit  het lijf om het Volk schrik aan te jagen voor” De Holleeders” en de zogenaamde Mocro Maffia(Video’s) en” De Taghi’s” en de zogenaamde Motorbende’s en Trotse Ajax- Blackman Quincy Promes(Video’s) en Verzetsheld  Steve Brown en Wilders om de boel af te leiden van de echte Misdadigers, namelijk de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Heersende Klasse’ (Video’s) met hun Puppet ‘Pedo-Bos-Rutte & Co’.

Eindelijk is de waarheid vastgesteld door de Commissie: Pas op voor de ‘Taxfree-Elite- Mega-Misdadigers’ ‘Taxfree- King Willem’ en zijn ‘Pluk de arme Kaal- Regering’  , hetgeen wij al jaren publiceren:

Schande: Immateriële VVD Boef Wiebes- ‘schadevergoeding-klap in het gezicht‘ aardbevingen Groningen tot 5000 euro & ‘Taxfree-Shell-King Willem’ Terroriseert weer de Grieken(Video).

D66 de Schaamte voorbij: Psychopaat ‘D66-Menno-Snel Moordenaar’ vervangen door Psychopaat ex GVB ‘Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video’s).

Bij de extreem misdadige  uitvoering van de kinderopvangtoeslagen zijn opzettelijk en systematisch jaren lang   de grondbeginselen van de rechtsstaat geschonden tegen in hoofdzaak  de gekleurde  Laagste Klasse . Die snoeiharde constateringen doet de parlementaire ondervragingscommissie in haar eindrapport.  De corrupte en bikkelharde onmenselijke Ministers a La Wiebes aka “Alle arme aan het Gas”&’ Joodse Raad- Asscher’ de  ‘PvdA-Duivelse Meester’ van de ‘Ping Pong- Democratie’& Pedo-Boss-Rutte, en D66- DDR66-ers  Hans Vijlbrief aka” Leve de EU-Taxfree-Killer-Elite” en Alexandra van Huffelen aka de ‘Mega-GVB-dief’ ,etc.  En de  Neo-Nazi-ambtenaren(Video’s) en de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer en hun ‘Nacht und Nebel- rechters’ krijgen meer dan terecht  ervan langs.

(‘Volks-jurist- Steve Brown’ kegt hiervoor uit hoe de ‘Ping Pong -Democratie ‘ in Nederland altijd de status quo handhaaft: de arme worden nog armer en de  Criminele Taxfree- Ultra-rijken straffeloos rijker worden). 

Ouders tot zelfmoord en Bedelstaf gedreven  door de ‘Elite-Misdaad–Bende’ van Rutte&Co en  zijn ‘Deurwaarder-aasgieren-Tuig’ van  de Top VVD-Boef- ‘Voorzitter -Pedo-Rose- Ed Nijpels’ en Gerechtelijk macht.

 De toch straat arme Ouders hadden jarenlang geen schijn van kans door een optelsom van  onmenselijke misdaden, concludeert de commissie “met verbazing en uiteindelijk diepe verontwaardiging doe deze mensen zijn afgeperst  tot op het bot waar de Volks-Maffia zich voor  dood zou schamen .De arme sloeber hadden wekelijks de ‘Deurwaardes aasgieren-Tuig’  met de ‘NSB-politie’ op de stoep uit naam van de Koning en een rechtelijk ‘Dood aan de Labbekakken-vonnis’ staan om hun kringloop meubeltjes en oude auto’s en  aftandse fietsen  af te pakken en beslag te leggen op hun ‘Honger-Uitkering’ en /of hun huis uit te gooien” .

Taxfree-rich-Elite-Gangsters are running the Country’s while poor Americans starve& 60 million people in EU living in extreme Corona-poverty(Video’s)

 De Commissie  doet een dringend beroep op alle corrupte en laffe onderdelen van de Staat van ‘Taxfree-King Willem’ om bij zichzelf te rade te gaan hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen en hoe het ontstane onrecht kan worden rechtgezet(Kuch). Bizarre want het gebeurt vandaag de dag nog steeds bij alle overheidsdiensten.   In de ‘kinderopvangtoeslag- ( Zelf)moord-affaire’ zijn veel ouders  tot  Krankzinnigheid gedreven.  

Mega-Misdaden lang niet onderkend en nog steeds niet erkent: Yuppie-Expats- OBA –Next’ op de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ en ‘Tuin-Huisjesmelkers’ van Wethouders Meliani & Doorninck & Keizerin Halsema(Video’s).

Dat het onrecht en misdaden  ongekend was en nog steeds dagelijks plaats vinden , blijkt volgens de commissie onder meer doordat het lang heeft geduurd voordat de omvang en ernst door de corrupte Doofpot politieke en ambtelijke top werden erkend(kuch). Bovendien was de informatievoorziening vanuit de  ‘Doofpot-Belastingdienst-Misdaad-Bende’ beperkt en stond de manier waarop ouders extreem misdadig  werden aangepakt in geen verhouding stond tot wat hun werd verweten, vaak ook nog eens onterecht.

Klasse Justitie: Over de Bloed-Miljarden Witwas- VVD Zuid-as te Amsterdam geen piep. 
De commissie noemt het een grondbeginsel van de rechtsstaat dat bij het maken en uitvoeren van wetten zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de belangen van mensen(Kuch). Maar bij de  ‘Dood aan de Labbekakken-uitvoering’ van de’ Kruimel- toeslagen’ lag zoveel nadruk op een efficiënte ;Afpers -uitvoering’ en op de wens om  de ‘Labbekakken- Kruimel-fraude te voorkomen’, dat er niet  naar individuele situaties werd gekeken.  Dat gaat bij de ‘Witwas- VVD-As’ te Amsterdam wel even anders. Zelfs als de Labbekakken van welk keer dan ook zonder kwade opzet een administratieve vergissing maakten, constateert de commissie werden en worden tot vandaag de dag de Labbekakken afgeslacht.

Spijkerharde onmenselijke  ‘Hofnar-Rute&Co- wetgeving’ in naam van de Koning.

In het rapport wordt de  Misdadige rol van veel betrokken huidige en voormalige bewindslieden kritisch besproken. De hardste kritiek lijkt uit te gaan naar  de Top VVD -Elite-Gangster- Eric Wiebes, staatssecretaris van Financiën voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’  in het tweede ‘Pluk de armen kaal- kabinet-Rutte&Asscher’ en nu minister van Economische Zaken. Hij krijgt het verwijt dat hij vanaf augustus 2017 “persoonlijk op de hoogte was van de ‘Elite-Maffia-Afpers-groepsaanpak’, zonder rechtsbescherming van de Laffe en corrupte ‘Nacht und Nebel-Bestuursrechters’ en de disproportionele gevolgen voor ouders van de fraudeaanpak”.

Hoofdofficier Beukelaer  aka “Dood aan de Labbekakken “over ‘Zwarte-Piet-OvJ -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard(Video’s) .

Het Bikkelharde en criminele Kabinet Rutte2,3, en laffe en corrupte parlement mogen het zich aanrekenen dat ze spijkerharde ‘Nazi- wetgeving’ hebben gemaakt die  geen recht kon doen aan individuele situaties, staat verder in het rapport. De commissie stelt dat het  corrupte en laffe ministerie van Financiën van de CDA-Rat Hoekstra  de kinderopvangtoeslag uitvoerde als een massaproces, met een ‘alles-of-niets-benadering’, waarin ouders “in de raderen van de uitvoering door de Belastingdienst” ten onrechte gebrandmerkt werden als fraudeurs.

Ook de manier waarop het ministerie van A-Sociale Zaken zijn verantwoordelijkheid voor het ‘Nazi- Straf de arme -beleid’ van de ‘D66- DDR- Minister Koolmees’ heeft ingevuld, was volgens het eindrapport ver onder de maat en ook ronduit opzettelijk misdadig tegen de Labbekakken.

Laffe en corrupte ‘Nacht un Nebel- Rechters’ gaven de Labbekakken de doodklap.


De ‘Nacht und Nebel- Rechters’ krijgen van de commissie eveneens een veeg uit de pan en zouden feitelijk vervolgd moeten worden. Maar door Wie? Door het corrupte en laffe ‘Riool-Showbizz-Dood aan de Labbekakken-OM Amsterdam’? Wat denkt u zelf?

Het misdaad resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s).

Er werd vastgehouden aan een “spijkerharde uitvoering van de ‘Elite-Maffia-Afpers- regels” die niet noodzakelijkerwijs uit de Rutte2.3- wet volgde. “Daarmee heeft de bestuursrechtspraak zijn belangrijke functie van bescherming van individuele burgers veronachtzaamd en erger nog de Misdadige Ministers en ambtenaren een vrijbrief verschaft voor hun misdaden”, constateren Van Dam en zijn collega’s.De commissie zegt verder dat de informatievoorziening vanuit de ‘Doofpot-rijksoverheid’ op allerlei fronten onvoldoende is. Volgens het rapport was die in meerdere gevallen ingegeven door gewenste juridische of politieke ‘Dood aan de Labbekakken’ uitkomsten. De commissie constateert dat de Tweede Kamer bij herhaling geconfronteerd is met ontijdige, onvolledige en onjuiste informatie en ronduit liegen van alle Ministers en Rutte.

Informatiehuishouding moet prioriteit krijgen(kuch)
Ook binnen en tussen de ministeries schoot de informatievoorziening tekort. In het rapport wordt benadrukt dat ook eerdere commissies op de gebrekkige informatiehuishouding hebben gewezen. Volgens de commissie moet het daarom prioriteit krijgen om dat op orde te brengen(kuch, Kuch).

“Dat is nodig voor het goed functioneren van de ministeries, van de parlementaire democratie en van de controlerende functie van de media, hahahahahah, Dood aan de Labbekakken.”De commissie heeft vorige maand verschillende altijd liegende politici en ambtenaren gehoord. Ook hadden de commissieleden de beschikking over een groot aantal documenten, zoals brieven en e-mails.

Meineed is normaal in deze ‘Rat in pak-kringen'(Video’s) en wordt ook nooit vervolgd door het OM van de ‘CDA-Minister-Gestapo-Corona-Grapperhaus‘.
In een toelichting liegt Van Dam dat hij nog van geen enkele getuige hard kan zeggen dat die meineed heeft gepleegd. Maar de commissie heeft daarover nog geen definitief oordeel.Nog zeer recent zijn er stukken boven water gekomen. En twee weken geleden zijn we gestopt met het innemen van informatie. Als commissie maken we rustig de balans op en kijken we wat er nog binnenkomt(kuch) uit de Doofpot van Rutte en zijn Bende. Als er aanleiding is om te handelen, zullen we dat niet nalaten, hahahahahaha.”

De Doofpot staat al weer klaar.


Het  schokkende eindrapport is een onderzoek naar de feiten. De commissie trekt zelf geen conclusies en doet ook geen echte aanbevelingen. De Kamer houdt begin volgend jaar een ‘Bral-debat’ over de ongekende  Straffeloos gepleegde  misdaden van de Ministers, Ambtenaren en Rechters . Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend, maar het gebeurt in elk geval voor de Nep en fop-verkiezingen van maart.

Noot:  Verzetsheld  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout & Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s).

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!