(Door ‘Parool -OM-Politie -Fake News-  journalisten-  Paul Vugt & Laumans ‘ en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- Parool ‘Moordenaar’-OM-journalist- Judas-Paul Vugts op de Vlucht, maar hoort in de cel(Video’s)

 Hoofdofficier Beukelaer over ‘Zwarte-Piet-OvJ -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard(video’s).

De ‘Judas-Politie- informant –Journalist-  Paul Vugts’  is zelfs openlijk beloont  met  Prijs van 10,000 euro door het OM Amsterdam voor zijn  Fake-News-Lynch –artikeltjes o. a .ook tegen Steve Brown  in het op een haar na failliete oude PvdA-mannen Vod Het Parool.  ‘OM-Judas-Lauwmans’ heeft enige bekendheid  berekendheid en bloed-poen  verworven met zijn ranzige sensatie Boekie:” de Morco Maffia” .En hij is net als Vugts en de ‘Politie-Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel & ‘Moordenaar-Kroongetuigen- Nablil B &Pedo-Goedprater-Peter R. de Vries’  wat je noemt een ‘embedded journalist’ van het OM-&Politie-Amsterdam(Video’s) .

Parool-Moordenaar’-Van Galen’ pleegt na laffe aanslag op Brown nu ook laffe aanslag op Freriks(Video’s).

Trotse Black man Promes zit nog geen dag in de cel en heeft al middels zijn advocaat laten weten niet eens aanwezig te zijn geweest bij de steekpartij, maar dat maakt Het Parool en de corrupte ‘Judas- Politie-journalisten Paul Vugt en Laumans niets uit en publiceren in Het Parool een walgelijk OM-artikel met de ‘Riool –Sensatie-lynch -Kop’ : “Criminele vrienden waren nooit ver weg voor Quincy Promes” en verklaren daarmee de  Trotse Black man Promes als ‘Zwarte Piet’ reeds schuldig en dat de ‘Sensatie-Zwarte Piet- in de zak-arrestatie ‘ van hun opdrachtgever het corrupte OM-Amsterdam terecht was, zelfs op zondag in de vroege ochtend.  Ze hadden hem ook gewoon kunnen bellen en vragen of hij langs wilde komen zoals het OM gedaan heeft met de’ Loverboy Ninja Oey’ van GroenLinks- Keizerin Halsema van Amsterdam.

Het ‘oude PvdA- mannen- Vod -Het Parool’ & ‘NSB-Fake-News-Knecht’ van  Hoofdofficier Beukelaer aka “Dood aan de Labbenkakken” van het  ‘Riool-Showbizz-Lynch -de Labbekakken- OM ‘Amsterdam halen Quincy Promes gelijk door de Stront-ton en verklaren  de Trotse Blackman bijvoorbaat als ‘Zwarte Piet’ schuldig’ .

Zwarte Piet steelt niet, Rutte wel & ‘Mocro Maffia helpt Armen in Amsterdam (Promo SvdS)(Video’s) .

Het ‘Lynch- Parool en zijn criminele racistische ‘OM- Beulen-journalisten Paul Vugts en Laumans:”
Als tiener was Quincy Promes niet te handhaven bij Ajax. Bij zijn rentree beloofde hij beterschap. Zijn criminele vrienden waren echter nooit ver weg”. Racisten Vugts en Laumans gaan door met hun OM-vuiligheid, dat kennelijk al een opzet is om over de rug van ‘Zwarte Piet Promes’ met een ‘Kassa-aasgieren- Boekie’ te komen: Black man uit de Getto altijd crimineel: “Op zijn zestiende werd Quincy Promes na zes jaar weggestuurd bij de jeugdopleiding van Ajax. Aan zijn talent lag het niet. Hij was vanwege zijn gedrag niet langer te handhaven bij de voetbalclub. “Ik ben een jongen van de stad, heb in mijn jeugd volgens mij in elke wijk gewoond. Eerst in Amsterdam-West, Osdorp, daarna in Oost, Zuid en Noord, zat op school in de Bijlmer,” vertelt Promes bij zijn terugkeer bij Ajax.Het imago van straatjongen die het gemaakt heeft, draagt hij ook online uit. Wie zijn sociale media bekijkt komt nogal wat voetbalclichés tegen. Dure auto’s, dure kleren, dure horloges. Zo is er een filmpje waarin hij trots zijn tatoeages, zijn penthouse en het tasje van een juwelier laat zien. “Straight money blowen,” zegt hij. Wanneer iemand hem in maart van dit jaar aanspreekt op zijn patsergedrag –  Promes heeft een foto geplaatst waarop hij met dure Pradaschoenen in een privéjet poseert – schrijft hij: ‘go suck ur mother, you don’t know me.’  

‘Zwarte Piet- Promes vaak ‘gewaarschuwd’ door Het ‘NSB-Parool’ met hun’ OM & Politie-Beulen -Vugts & Laumans’ .

Promes is een liefhebber van hiphop. In het verleden poseerde hij met Amerikaanse rappers als de inmiddels doodgeschoten Nipsey Hussle, Busta Rhymes en Puff Daddy. Het blijft niet bij bewondering. Promes begint ook zelf een carrière als rapper, weer met de vaste elementen in de clips zoals dikke gouden kettingen, peperdure ‘klokken’, een sportieve Lamborghini. Hij staat bekend als verdienstelijk rapper. Zo is er een filmpje waar hij in een park een rap battle uitvecht.  “We praten over snitchen, maar ken je überhaupt je rechten?”De Ajaxspeler rekent ook een aantal omstreden Amsterdamse rappers tot zijn vriendenkring. Daar is hij vaak over gewaarschuwd door zijn omgeving. Als voetbalmiljonair zou hij beter afstand kunnen houden van de specifiek criminele rappers, krijgt hij geregeld te horen, maar die waarschuwingen zijn aan ( Zwarte Piet)-dovemansoren gericht”.

Djaga Djaga: De Stem vd Straat: #GreenGang Back en Brown ontmaskert Rechter Kruis & Corrupte Landsadvocaat Heinrich & SvdJ-Misdaadgroep als Leugenaars.

In maart van dit jaar levert hij een bijdrage aan het project Chakutu van rapper Djaga Djaga, ook wel bekend als Jason L. Die was al jong de frontman van de beruchte GreenGang uit Amsterdam-Zuidoost. Lason L. nam zijn deel van het duet op vanuit de gevangenis. Daar zit hij een gevangenisstraf uit van 18 jaar voor zijn rol bij de liquidatie van crimineel Abderrahim ‘Appie’ Belhadj, op de galerij van Bijlmerflat Kikkenstein. Promes trekt ook op met halfbroer Oshadix van Jason L., die eveneens furore maakt als rapper (en kickbokser).

Joey AK: Feestbeest-Keizerin Halsema’ & ‘NSB-Hoofdcommissaris Paauw’ akkoord met ‘Blacks-& Mocro- Nazi-fouilleeracties’ in Getto Bijlmer & West(Video’s)

Ook is er een filmpje waarop Quincy Promes en rapper Joey AK te zien en te horen zijn. Joey AK is de artiestennaam van Joël H. Onlangs eiste het Openbaar Ministerie 5 jaar cel tegen hem voor het martelen en ontvoeren van een Amsterdamse vrouw in het bijzijn van haar twee jonge kinderen.  De rechtbank doet maandag uitspraak in die zaak. Quincy Promes is ook betrokken bij het kledingbedrijf Mask QP. ‘Door hard werken en knokken voor waar ik in geloof ben ik gekomen waar ik nu ben,’ zo stelt hij op de website. In een loods van dat bedrijf in Abcoude was in juli de steekpartij waarvoor Promes nu gearresteerd is – omdat hij een familielid in zijn knie zou hebben gestoken, waardoor die langdurig uit de running zou zijn.“Ik ben blij dat ik terug ben om nu bij Ajax de andere Quincy te tonen,” stelde Promes in 2019 bij zijn terugkeer bij Ajax, om aan te geven dat hij zijn wilde haren kwijt was. Het liep anders. Promes wordt zondag verhoord ( als Zwarte Piet). Daarna moet besloten worden of hij in de cel moet blijven, hahahahahaha” aldus de Laffe en corrupte racisten ‘Parool-OM-Beullen- Vught& lauman’

Deja Vu: de Trotse Black-man Lag al Gevoelig in de jaren ’70 en ’80 toen de corrupte ‘Nazi-PvdA-Pedo-Burgemeester Ed van Tijn’ ‘Blacks only  razzia’ liet houden in de buurt rond de Heroine-Hotspot Zeedijk zodat er o.a. peperdure Hotels en pantjes konden worden gebouwd:

Noot:  Verzetsheld  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout & Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s).

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story