(van onze ‘VVD &CDA Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRIs NL een ‘Elite-Schurken-Staat” van Taxfree ‘Graai-King Willem’& ‘Hofnar-Rutte’, alwaar de Ratten in pak(Video) vrij spel hebben?
Oordeelt u zelf: Corrupt VVD en D66 willen gratie voor Huisjesmelkers a La Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&Co(Video).Straffeloze oplichting’ Deurwaarders- Tuig’ kost burgers miljoenen omdat ze weer eens de allerarmsten en weerlozen hebben opgelicht. VVD&CDA-Justitie laat de Haagse deurwaarders die duizenden armlastige schuldenaren voor tonnen oplichtten al een jaar volstrekt ongemoeid. Is dat Klasse Justitie? Bovendien draait de belastingbetaler op voor het miljoenentekort dat zij bij het betrokken corrupte Gerechtsdeurwaarderskantoor ‘BSR-Misdaadgroep’ hebben veroorzaakt. Bestaat er een walgelijkere en laffe psychotische vorm van Misdaad? Nou, wij vinden van niet en dit ‘Deurwaarders –Tuig- BSR’  maakt Willem Hollleeder en No Surrender Henk Kuipers tot broeders van het Leger des Heils.

RTL-Leed-Riool-TokkieTV’ op zijn walgelijkst: ‘Deurwaarders-Tuig’ maken mensen Homeless(Video).

Toch horen wij nooit de corrupte en laffe  ‘Misdaadjournalisten -kliek’ van John van den Heuvel en Peter R. de Vries met één piep over de misdaden van het ‘Deurwaarders-Tuig’ en de ‘Prins Bernhard & VVD -Kamerlid Haga- Huisjesmelkers'(Video). Ze kijken wel uit, want dan zitten ze gelijk met hun corrupte laffe naad in de honger Bijstand van de ‘PvdA- Kapo-Klijnsma’ en in de rij bij de mensonterende Voedselbanken. En dat laatste is niet geheel ontbloot van gevaar voor De Vries en Van den Heuvel, want ze hebben honderden mensen hun leven vernietigd door ze voor de ‘VVD&CDA-Justitie’ aan de ‘Riool-sensatie- RTL-Boulevard-Schanpaal’ te nagelen en/of de cel in geholpen.

Tot slot: Het wordt een stijd dat de Klasse Justitie van de Heersende Klasse wordt afgeschaft en dat de politie de dure jassen en klokjes van de deurwaarders tuig gaan afpakken.