( door het Noord Koreaans AT5(Video’s) en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout & Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s) .

Corrupte Amsterdamse Officier van Justitie Vreekamp ‘collega’ van KOZP-kopstuk Akwasi aka” Dood aan Zwarte Pieten” doet hem een ‘Sinterklaas- cadeau’(Video’s) .

De met de ‘Kijkcijfer-dood’ bedreigde Peter R. de Vries & ‘advocaten’Pedo- Schouten’ & ‘Simpele- De Jong’ lopen feestelijk alle ‘Bral-Shows af en kondigen dat van te voren aan(Video’s).

Het  ‘Riool-Showbizz-Lynch-Openbaar Ministerie-Amsterdam’ van Hoofdofficier Bral&Lieg -Presentator René de Beukelaer  aka “Dood aan de Labbekakken”met de zwart en wit riant betaalde vaste Adviseur en altijd liegende getuigen de ‘Moordenaar Nabil B. & Pedo-Goedprater-AIVD-informant- Peter R. de Vries ‘(Video’s)  heeft een extreem corrupte externe commissie met ‘bevriende ‘Zwart Tuig in Toga’  gevraagd een ‘Nep en Fop-onderzoek te doen naar de ‘Klasse Justitie – beslissing’ om de voor 100 % gesubsidieerde  rapper Akwasi niet strafrechtelijk te vervolgen voor zijn uitspraken ‘ Dood aan Zwarte Piet’ ( Black Faces) en de duistere nevenfunctie van de betreffende  corrupte en laffe officier  Lady Vreekamp bij het eveneens voor 100 % gesubsidieerde  ‘Elitaire Maffia- SUW-Bakfietsen- Grachtengordel- Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam van GroenLinks Rechts- ‘Wapen& Huisjesmelkers- Familie- Keizerin Halsema en haar Loverboy -Ninja Oey&zn.’.

Is the Civil War Started between the have and the have nots .Animals that must be hit hard!’: Trump unloads after gunman shoots LA sheriff’s deputies & In NL woedt de ‘Akwasi- Zwarte Piet’ & Corona-Opstand(Video’s).

De openlijke ‘Zwarte Piet- Klasse Justitie- beslissing’ om de bewuste  corrupte en laffe officier van justitie Lady Vreekamp een andere  ‘Riool-Showbizz -Lynch-Labbekakken-strafzaak’ niet meer te laten doen is z’n’ Doofpot-doel’ volgens de ‘Nep en Fop-commissie’ voorbij geschoten.  Het OM-Amsterdam- had ‘OvJ – Lady Vreekamp’ volgens de commissie in de zak  van Sinter Klaas naar Spanje moeten sturen  en/of opsluiten voor een week in de ‘In-Human Zoo’ levert spectaculaire  ‘Riool-Showbizz- TV’ op: Ondertussen weer een zaakje voor de Doofpot van Corrupte Hoofdofficier René de B. :  ‘D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ wil ‘Doofpot-onderzoek’ naar #MeToo –Pedo-D66-prominenten Pechtold& Van Drimmelen &Versloot& Heijmans & Jetten,etc.(Video’s)  

Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s).

En dat constateer ik zelf ook’,  bralt de corrupte ‘Riool-Showbizz-Lynch de Labbekakken- hoofdofficier van justitie ‘  ‘Lieg&bral-Presentator -René de Beukelaer’ in een  ‘Slui reclame weeg mijn Klasse-Justitie- straatje schoon- Bral-gesprek’ met zijn ‘Fake -News –Outlet’ het ook al door Keizerin Halsema voor 100 % gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse-  AT5’. Begrijp ons niet verkeerd, want wij zijn ook tegen de ‘Black Faces- Zwarte Piet’ , maar begrijpen wel waarom in hoofdzaak mensen uit de Laagste Klasse daar moeite mee hebben, omdat zij altijd door het onderdrukkende en corrupte meedogenloze OM van de ‘CDA-Minister Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ in de zak van zwarte Piet verdwijnen  in de Straf de arme maatschappij en belachelijk worden gemaakt door de Gevestigde Orde Staats- ‘AIVD-NPO’ met zijn’ Grachtengordel – Bral-programma’s’ a La OP1(Video’s) en/of Buitenhof (Video’s) en/of bij de commerciële Pulp-media van ‘Maffia Familie John de Mol’& ‘Pedo-Metoo Johnny’ & ‘Oerdomme Linda de Mol’&Rutte(Video’s).

Black & Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(Video’s):

Keizerin Halsema’& Huisjesmelker-Wethouder Van Doorninck maakt van Volkstuintjes met ‘Maffia-huurverhoging/afpersing’ van 800% tot ‘Yuppies- &Expats-Tuintjes’ en wordt niet vervolgd door hoofdofficier van justitie ‘  ‘Lieg&bral-Presentator-  René de Beukelaer’  (Video’s)

Royal- Maxima-Waanzin’: Prins Amalia mag verjaardag hele week Luxe vieren, terwijl andere kinderen één keer per week bij de Voedselbank staan(Video’s).

De  Straf de armen- strafzaak waarvan hoofdofficier van justitie ‘  ‘Lieg&bral-Presentator – René de Beukelaer’  besloot dat de corrupte en laffe officier van justitie Lady- Vreekamp  die niet zou doen, draaide om twintig  straatarme verdachten die zich voor de  ‘Nacht und Nebel-rechter’ moesten verantwoorden omdat ze beledigende, opruiende en haatdragende comments hadden geplaatst onder de Facebook-livestream van  ‘Grachtengordel-journalist-Uncle Tom- Clarice Gargard’ rondom een demonstratie van Kick Out Zwarte Piet, eind 2018 in Amstelveen. Een dag voor aanvang van het discriminatie-proces werd de corrupte Jacobien Vreekamp, de betreffende officier van justitie, van de zaak gehaald.  Pikant : Uncle Tom-Gargards vader was een extreem corrupte directeur van het telecombedrijf van Liberia en daarmee een ‘SS-getrouwe’ van verschillende Moordende Dictators  van Liberia, onder wie de ‘Massa -Moordenaar Dictator Charles Taylor’ , die later werd veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid. Ondanks dat zij net als ‘Taxfree-Queen Exotica- Maxima’ een dochter is van een  ‘SS-medeplichtige’ aan ‘Massa moordende -Dictators’ is zijn de Lieveling’s “Uncle Tom” van de Heersende Klasse en hun Gevestigde Orde Media outlet.

Van zaak gehaald na ophef: OM Gedwongen ‘Oud-ING-top-Bankier-Gangsters Hamers’ te vervolgen in Witwaszaak en nu nog de rest op de ‘VVD- Zuidas- Amsterdam &‘Bestuur-Huisjesmelkers-Halsema-Gangsters(Video’s)’.

 ‘Boy Klaver’ & Master-‘CIA Trol -Van Oijk’ aangevallen door plaatselijke bevolking in Afrika(Video’s)

De corrupte en schaamteloze Lady- Vreekamp was ook betrokken bij de ‘Klasse Justitie- keuze’ om haar ‘Zwarte Piet-rapper Akwasi’ niet ten onrechte niet strafrechtelijk te vervolgen voor zijn Haat zaai en uitlokking van geweld uitspraken over ‘black Face-Zwarte Piet ‘bij de grote Black Lives Matter-demonstratie in Amsterdam, afgelopen zomer. ‘Op het moment dat ik een Zwarte Piet zie, trap ik hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht’, bralde de rapper op de Dam. Waarop Keizerin Halsema spontaan een Natte Doos kreeg en zonder monddoekje uitbarstte in hysterisch toejuichen van haar ‘Zwarte Piet- Akwasi’. 

‘US-Taxfree-Elite-Maffia-leiders’ van de Westerse Wereld zijn First in Corona, Haat, Racisme, Oorlog ‘s misdaden, armoede en ongelijkheid(Video’s).

Na de Klasse Justitie- beslissing om zijn ‘Zwarte Piet Akwasi’ niet te vervolgen, een paar dagen voor aanvang van het andere ‘Riool-Showbiz-Lynch- Labbekakken-proces’, ontstond terechte commotie op sociale media, toen bleek dat ‘Riool-Showbizz -Lynch-de Labbekakken- Lady Vreekamp’ tot afgelopen zomer in het corrupte ‘Uncle-Tom-bestuur’ zat van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam van Keizerin Halsema. In dat meldpunt zat ook een wederom 100 % gesubsidieerde lid van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Ook sommige politici stelden daar  terecht vragen over. Het OM koos er voor om Lady Vreekamp de zaak van Gargard niet meer openlijk te laten doen, maar stiekem vanuit de zak van Zwarte Piet. Ondertussen doet  corrupte hoofdofficier  René de B.  geen onderzoek naar Aboutaleb de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en Halsema die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput ’(Video’s).

In het  dr. ‘Goebbels- persbericht’, dat die zondagavond door  (Klasse) justitie werd gepubliceerd, stond: ‘Omdat de strafzaak centraal moet staan – en dus niet de officier van justitie – heeft de corrupte parketleiding vandaag besloten dat Lady Vreekamp deze zaak niet  openlijk meer zal doen, maar stiekem . De  corrupte en laffe parketleiding staat volledig achter Vreekamp en heeft alle vertrouwen in haar, maar omdat zij nu zo in de schijnwerpers is komen te staan zou haar aanwezigheid de aandacht kunnen afleiden van de inhoud van de zaak, hetgeen onwenselijk is, Heil onze ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem& Grapperhaus .’

‘Gaat om moment in zittingszaal’: Oppositie wil nieuw debat met Keizerin Halsema: Zij heeft weer gelogen met haar ‘OM informant- ‘Zwarte-Piet’- Akwasi’ op de Dam(Video’s) 

 De  extreem corrupte Amsterdamse hoofdofficier bralt daar nu over dat  zijn  corrupte Lady- Vreekamp wel op de achtergrond bij het ‘Lynch de Labbekakken-proces’  stiekem betrokken was als ‘Riool-regisseur’ van het script Straf de armen . ‘Ze was wel bij de zitting aanwezig en deed ook gewoon mee, maar stiekem  op de achtergrond net als ik ,hahahahahah. Ik wilde niet dat het in de zittingszaal over haar zou gaan. Het moest over de zaak gaan(kuch). In de media is het daarna ook over het besluit gegaan om die officier die zaak niet te laten doen. En dat snap ik.’De ‘Klasse Justitie- beslissing ‘wordt door de externe  ‘Ons ken ons-onderzoekscommissie’ bestaande uit een corrupte oud-Nacht und Nebel-Rechter, een  louche advocaat van het type Plasman(Video’s) en/of ‘Domme Royce’ van het misdadige advocaten kantoor Kasem&De Vries en een ‘Grachtengordel- Fake-wetenschappelijk medewerker’ bekritiseerd, omdat het OM hiermee zelf een verband heeft gelegd tussen de beslissing in de zaak van Akwasi en het proces rondom Gargard, terwijl het twee verschillende zaken zijn. Hoe durven ze.

‘Uncle Tom- Gargard ‘en haar vader de ‘SS-misdadiger’  moest het nieuws uit de media vernemen. Bij aanvang van het proces de volgende ochtend verliet ze ontstemd de zaal, alsof zij Queen Exotica Maxima is.  ‘In haar richting is het niet goed verlopen. Dat trek ik mij zelf ook aan: dat we dat echt veel beter moeten doen. Dus daar heb ik ook mijn excuses voor aangeboden en laat de Labbekakken die ik en de mijne altijd bikkelhard  vaak zonder enig bewijs vervolg de Ram Bam, krijgen .’De ‘Straf de arme -Beukelaer,’ die discriminatie en racisme juist wil aanpakken(kuch) en een ‘dr. Goebbels- signaal’ wil afgeven met een ‘Kul-themazitting’, zoals het ‘Riool–Showbizz-Lynch- Labbekakken- proces’ rond ‘Uncle Tom- Gargard’, erkent dat dat niet is gelukt. ‘Dat deel van het doel is het echt volledig voorbij geschoten. Daar ben ik het absoluut mee eens.’

‘ Duistere Nevenfunctie correct’

De’ Nep en Fop-Doofpot-commissie’ heeft ook gekeken naar de  duistere nevenfunctie van de betreffende officier Lady Vreekamp bij het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam van Keizerin Haselma  en of het überhaupt wenselijk is dat een ‘Straf de arme-aanklager’ een nevenfunctie heeft. De’ Ons ken ons-commissie’ oordeelt dat de corrupte bestuursfunctie van Lady Vreekamp bij het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam van Keizerin Halsema niet in strijd is met de ‘Elite-regeling’ over nevenbetrekkingen en we hadden niet anders verwacht. 

Schaamteloze Hoofdofficier René de Beukelaer’:” Ik vind dat wel een belangrijke vraag. Ben je als ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM’ onderdeel van de Taxfree-War- Crime-Elite- maatschappij? Of zit je in een toren en doe je de ‘Straf de arme- strafzaken’ af? Wij willen graag onderdeel zijn van de ‘Taxfree-Killer-Elite-maatschappij’ als dienaars en handhavers van de status Quo; de arme worden armer en de Taxfree-rijken worden  nog Rijker.  ‘Maar we moeten wel alert zijn: kan deze functie wel naast je werk als officier. Daarvan heeft de commissie gezegd dat dat kan. Dat is ook voor die officier prettig dat dat zo is gecommuniceerd, hahahahaha’.

‘Ik vind het ook iets wat meehelpt om het maatschappelijk debat naar betere  dr. Goebbels-proporties te krijgen’ Hoofdofficier over Klasse Justitie- Beslissing om Akwasi niet te vervolgen :
Over de Klasse Justitie-  keuze ‘om rapper Akwasi niet te vervolgen, terwijl justitie zijn uitspraken over Zwarte Piet als opruiend kwalificeerde, bralt de  ons kent ons-commissie dat ‘die beslissing op volstrekt juiste wijze tot stand is gekomen’. In plaats van een strafzaak moest Akwasi van het OM publiekelijk zijn excuses aanbieden, terwijl de Labbekakken  voor het zelfde Zwarte Piet- feit met zijn alle voor de rechter worden gesleept  De corrupte en laffe  hoofdofficier blijft achter dat besluit staan. ‘Ik vind het een goede afdoening. De zaak van Akwasi vindt wat mij betreft plaats in een zeer gepolariseerd debat. Maar we kijken als OM niet zo smal dat we alleen maar naar de zaak kijken en zeggen: die vervolgen we en dan zijn we klaar.”We kijken ook naar wat het maatschappelijk betekent. En in het maatschappelijke debat is onze ‘Zwarte Piet- Akwasi ‘ook een belangrijke speler voor de ‘Taxfree-Royal- Heersde Klasse’ . We hebben gezegd tegen hem: we gaan je niet vervolgen als je in de openbaarheid afstand neemt van je woorden en je excuses maakt voor wat je hebt gezegd, hahahahaha.”Ik denk persoonlijk dat er niet zoveel mensen zijn die zullen zeggen: oké, ik ga openbaar afstand nemen van wat ik heb gezegd daarvoor moet je wel een Uncle Tom zijn . Echte activisten  als Malcolm X en James Baldwin en Steve Brown zouden dat nooit doen en die worden dan ook vaak straffeloos vermoord door mijn bazen de Taxfree-Royal-(pedo)-Heersende Klasse, hahahahaha’ Dat is nogal wat als je dat wil doen.’ Op de vraag of hij het misschien wel als een zwaardere straf ziet dan een werkstraf of boete zegt De Beukelaer: ‘Ja, zo zou je het kunnen zeggen. Maar ik vind het ook iets wat meehelpt om het debat naar betere proporties te krijgen.’ 

 Tot Slot:  Je zal maar bij het extreem corrupte en perverse Openbaar Ministerie in Rotterdam werken  van de ‘PvdA- Uncle -Tom Aboutaleb’. De corrupte en perverse baas, hoofdofficier van justitie ‘Geile Marc van Nimwegen’, haalt het nieuws vanwege een serie  bizarre sexs affaires in binnen en buitenland met een o.a. een Ovj- Lady-collega’s op kosten van het OM. ‘Het OM is ziek’ koppen de kranten en daar had de speurneus  al die jaren nooit wat van gemerkt (Kuch) . Nou dat was dus  Plaats  vrenagent hoofdofficier selectief   blinde  ‘De Beukelaer’. En laat het Minister van Klasse Justitie  van de ‘CDA-Minister Gestapo-Corona- Generaal- Grapperhuas’ die nu uitgerekend  de ‘Doofpot-hoofdofficier’ van  ‘Yuppie & Expat- GroenLinksRechts-Amsterdam’ van Keizerin Halsema hebben gemaakt. 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story