( door de dr. Goebbels Staats –AIVD-NOS en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- Gifmenger Rutte’ liet gisteren met zijn  Psycho-Wiebes aka “Alle armen aan het gas” de Groningers weer aan het Gas en de bedelstaf, terwijl  zijn ‘Taxfree-King Willem & Queen Exotica Maxima’ zonder ‘Corona–mondkapje’ op hun zoveelste jaarlijkse gratis ‘Taxfree-Miljardairs- VIP Vakantie’ de Grieken Terroriseert.(Video-s).

Sigaar uit eigen doos: ‘PvdA & VVD-Staat’( u dus als betastingbetaler) helpt NAM Elite-Gangsters bij betaling bevingschade Groningen.

Misdadig Kabinet-Rutte en zijn ‘NSB-Coalitie’ blijven erbij: geen extra Corona-loonsverhogingtje in de zorg alleen een ‘Judas-applaus’ en een ‘Rutte-Schop’ onder de Kont! (VIDEO’s) .

Tot 1986 werden er in Noord-Nederland geen aardbevingen waargenomen, maar die daarna plaatsvonden altijd aanvankelijk ontkent door de betreffende liegende corrupte ‘Taxfree-Royal -Shell regeringen’ van de Heersende-King Willem- Rat in pak-Pedo- Klasse(Video’s).De eerste aardbeving vond plaatst bij Assen, op 26 december 1986. Die was veroorzaakt door aardgasveld Eleveld van ‘Royal-Taxfree-Shell’. Sindsdien zijn er door het KNMI in dit gebied een paar honderd aardbevingen geregistreerd, met een maximale magnitude van 3,5. In 60 jaar is ruim 80 procent van het gas in Groningen gewonnen en dat leverde de Staat(lees: in hoofdzaak de ‘Rat in pak-strijkstok- Elite’ (Video’s)) 417 miljard euro op en Taxfree- oliemaatschappijen ExxonMobil en Royal-Shell -misdaadgroepen grofweg 300 miljard.

Schadevergoeding wegens contract breuk  ExxonMobil & King Willem-Royal-Shell aan  door Wiebes tot Staatsgeheim verklaard.

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen (Video’s) .

De ‘Taxfree- oliemaatschappijen ExxonMobil & Royal-Shell -misdaadgroepen’ (Video’s) die jarenlang ‘Bloed-winst’ hebben gemaakt door het onttrekken van gas in Groningen. Beide Taxfree-multinationals zijn voor de helft eigenaar bij de NAM. Dit levert 0,5 miljard euro structureel op. Extra wrang is dat ook zij schadevergoeding eisen en die loopt in de miljarden te betalen door de Staat, of te wel u als ‘Jan met de Pet & Mien met schort- betastingbetaler’ (VIDEO’s). Tja, die peperdure tientallen gratis vakanties per jaar en ‘Miljardairs VIP-Duivelse- Levensstijl’ van Taxfree-King Willem en zijn parasieten familie als Grootaanderlhouder van Shell moeten toch ergens van betaald worden. Er is schade, veel schade en heel veel leed. In de gemeente Slochteren alleen al heeft 40% van de panden schade. En de schade zal niet beetje bij beetje toenemen, maar versneld. Want kleine scheurtjes worden grote scheuren. Maar er is ook een ander soort schade: mensen die niet meer in hun huis durven te slapen, grootouders die de kleinkinderen niet meer in hun huis willen laten slapen uit vrees voor ongelukken, mensen die bang en gefrustreerd zijn, mensen die veel minder productief zijn, mensen die hun vertrouwen kwijt raken, mensen die er volledig doorheen zitten. Daarom is er nu actie vereist, aldus de SP  en daar zijn wij het mee eens.De  mensen Labbekakken  die door gaswinning in Groningen immateriële schade hebben opgelopen kunnen per persoon een  ‘Joden fooi’( sorry voor deze anti semitische uitdrukking) – bedrag krijgen tussen 1500 en 5000 euro wat gewoon een ‘VVD Boef Wiebes- klap in hun gezicht’ is en een ‘Rutte-schop’ onder de kont. En in enkele gevallen kan het bedrag hoger worden. In beginsel  zouden alle Groningers minimaal  5000,- euro immateriële schadevergoeding moeten krijgen en die Groningers die hun huis schade heeft opgelopen minimaal 100.000,- euro.

Het corrupte en laffe Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) dat allerlei aspecten van de schade (niet) afhandelt, heeft de Joden fooi  richtlijnen vastgesteld en de VVD  Boef minister Wiebes aka “Alle Armen aan het Gas” heeft die  klap in het gezicht van de Groningers naar de Tweede Kamer gestuurd.Het was de bedoeling dat de Klap in het gezicht- vergoedingen vanaf november zouden worden uitbetaald, maar het corrupte en laffe Rat in pak-IMG denkt nu aan het eerste kwartaal van 2021. Volgens het Elite-Misdaad- instituut komt dat onder meer doordat meer tijd nodig is om vragenlijsten digitaal te verwerken(kuch). De schaamteloze VVD Boef Wiebes spreekt van “een persoonsgerichte vergoedingssystematiek Klap in het gezicht  die zo veel mogelijk (geen) rekening houdt met de persoonlijke omstandigheden van de individuele bewoner labbekakken en die tegelijkertijd laagdrempelig en eenvoudig is”. Volgens het corrupte en laffe IMG gaat het om schade die iemand lijdt in de vorm van pijn, verdriet, gederfde levensvreugde of geestelijk leed en dat kan voor een Labbekak natuurlijk nooit meer zijn dan 5000,- euro.

Nep en fop Wens van de Kamer: Schizofrene ‘VVD Boef –Pedo- Gerrit Zalm’: ‘Je moet mensen met schulden niet laten wegrotten in de door ons gecreëerde ‘Human-(Corona)- Zoo(VIDEO’s).

De Tweede Kamer met 78 Judasleden van de regering’s  partijtjes de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ & ‘PLO-Minister Kaag-al –Qaq D66 DDR66′ ( Video’s) en de VVD-misdaadgroep vroeg het Taxfree-Shell-Kabinet van ‘Pedo- Boss Rutte & NPO Vatje-Jort Kelder & Junkie Gordon’(Video’s) onlangs te voorkomen dat de getroffen Groningers in juridische procedures worden getrokken” als ze hun immateriële schade vergoed willen krijgen.

De VVD Boef Wiebes schrijft dat  zijn extreem misdadige IMG het de mensen niet al te lastig zal maken met zijn ‘Klap in het zicht- schadevergoeding ‘ en dat dat in de lijn is met de wens van de voor het merendeel laffe en corrupte  Kamer. Volgens de psychopathische minister Wiebes zijn de vergoedingen in overeenstemming met wat in Nederland gebruikelijk is voor labbekakken en met eerdere uitspraken van zijn  ‘Nacht und Nebel rechters’, het extreem corrupte en onmenselijke ‘Tuig in Zware Toga-Poortwachters’ van de Straf de armen maatschappij:

We besluiten dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(Video’s)

Think your friends would be interested? Share this story!