(door  Verzetsheld ing Steve Brown en De Stem van de Straat-SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIR-  Het Parool, de ‘Fake News-Outlet’ van het corrupte OM Amsterdam halen ‘Black man- Ajax- Quincy Promes’ gelijk door de Stront-ton (Videos).

 WrakingsKamer houdt zich van de Domme om hun ‘Slachter-Rechter- Lady  M.A. Broekhuis’& Landsadvocaat & ‘Strijkstok-Stimuleringsfonds voor de Journalistiek’ te redden(Video’s).

 De Rechtbank en OM Amsterdam zijn beide corrupt tot op het bot en schaamteloze dienaren van de ‘Heersende-Taxfree-Royal–Killer-Elite- Klasse:” Hoofdofficier Beukelaer over ‘Zwarte-Piet-OvJ. -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard.(Video’s)

Na jarenlang trainer van de extreem corrupte ‘Nacht und Nebel-Rechtbank Amsterdam’ om de waarheid boven tafel te krijgen m.b.t een jaarlijkse ‘Rat in pak- miljoenen Strijkstok-corruptie’  is er 16 december-2020 weer de zoveelste ‘Doofpot-Zitting’ met ‘Monster Rechter -Lady Broekhuis’ van De Stem van de Straat tegen het extreem corrupte ‘Strijkstok- Stimulering Fonds voor de Gevestigde  Orde Journalistiek’ .

LOL:‘Rechtbank-Nep & Fop-verslag’ van de bizarre ‘WOB-Doofpot-zitting’ van ‘Slachter–Rechter mevr. M.A. Broekhuis & landsadvocaat’ tegen Steve Brown(video’s) 

Vlak voor deze  ‘Doofpot-zittin’g d.d. 16 december 2020  met de altijd liegende Monster Rechter Lady Broekuis ontvangen wij deze ‘Ons kent Ons- Rat in pak- brief ‘van de eveneens extreem corrupt en peperdure altijd liegende Landsadvocaat Lady Bontje aka “Strontje”  aan haar corrupte ‘vrienden’ bij de Rechtbank Amsterdam:

Griffiekosten van 145,- euro belangrijker dan een 100 miljoen  Strijkstok -Beerput’( Kuch) voor ‘Monster-Rechter Lady- Broekhuis’.
Nu wil het dat wij reeds van te voren de Griffiekosten hebben betaald zoals wij in alle rechtszaken doen en nooit een probleem geweest, maar nu opeens wel bij ‘Monster rechter-Lady Broekhuis’  aka de  “Strijkstok-Doofpot”. De vorige  ‘Doofpot-zitting’ met ‘Monster-Rechter Lady Broekhuis’ ging niet over de inhoud, namelijk dat Het Stimuleringfonds voor de Gevestigde Orde journalistiek al decennia lang straffeloos 1 tot 6   miljoen per jaar aan de ‘Rat-in pak-strijkstok’ hangt, maar uitsluitend of wij volgens deze ‘Monster-rechter-Lady Broekhuis’ wel tijdig de Griffiekosten hadden betaald. Het criminele Monster was zo overduidelijk corrupt bezig toe te werken om deze ‘Miljoenen Fraude en Witwas-Rat'(Video’s) in pak-zaak van Het Stimuleringfonds niet ontvankelijk te verklaren en daarmee de Deksel op de jaren lange miljoenen  ‘Strijkstok-Beerput’ te houden. En blijkens de brief hiervoor van de haar ‘bevriende’ Landsadvocaat  Lady Bontje aka”Strontje ” is het Monster  d.d. 16 december 2020  geheel in strijd met de Rul of Law en het AwB en de WOB met ons al enige aanwezige ‘Labbekakken- slachtoffers’ voor eens en altijd af te serveren als mensen van De Straat zonder enige stem en/of recht.

Corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek schendt Mensenrechten om hun 8 deskundigen geheim te houden(video’s)

Tot Slot: Corrupte Rechter D. Bode wijst verzoek om namen 8 deskundigen van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek af (Video’s) .

Nacht und Nebel-Rechtbank Amsterdam’ medeplichtig aan jaarlijkse Miljoenen corruptie Stimuleringsfond voor de Journalistiek blootgelegd door ing. S. Brown(Video’s).

In  één van de inmiddels talloze  uitputtende ‘Doofpot –zaken’ heeft  de altijd liegende en extreem corrupte ‘Snake in Suit -Landsadvocaat Jean Paul Heinrich aka “ Uurtje Factuurtje”(Video’s)  de  8  voor ons en u het Volk anonieme corrupte ‘Strijkstok- deskundigen’ van het Fonds die de miljoenen  jaarlijks uitdelen aan elkaar ,waarvan er één de  ‘Zakkenvuller-Directeur -Yoeri Albrecht’  van de ‘Elite-Bral-Grachtengordel- Balie(Video’s) in Amsterdam’ is onder geheimhouding  opgestuurd aan de ‘Nacht un Nebel rechtbank Amsterdam’. De ‘Doofpot- Rechter D.  Bode’ die toen deze ‘Doofpot-WOB- zitting’ leidde bralde met droge ogen dat hij die lijst zonder te hebben gelezen in de ‘Doofpot- Kluis’ heeft opgeborgen.  Afijn mede door al die corrupte Doofpot- Rechters kan het misdadige Elite- Stimulering Fonds dus ongestoord en straffeloos doorgaan met hun jaarlijkse miljoenen ‘Elite-Rat in pak-Strijkstok-corruptie’  met medeplichtigheid van de ‘Doofpot-Rechtbank Amsterdam’.

Noot: ‘Zakkenvuller- Yoeri Albrecht’  is een louche over lijken gaande’ Rat in pak- zakenman’ en een Nederlands riant zwarte betaalde AIVD- Fake News-journalist en de corrupte algemeen ‘Strijkstok-directeur'(Video’s) van cultureel centrum De Balie in Amsterdam. Ook is hij corrupte voorzitter van de bejaarde ‘Tokkie–Vereniging Veronica’, mede-eigenaar van onder andere het ‘dr.Goebbels- Algemeen Nederlands Persbureau’, ‘NSB-NRC Handelsblad’ en Nep en Fop-Elite-ThePostOnline.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story