( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Keizerin Halsema’& Huisjesmelker-Wethouder Van Doorninck maakt van Volkstuintjes met ‘Maffia-huurverhoging/afpersing’ van 800% tot ‘Yuppies- &Expats-Tuintjes’(Video’s).

Ondragelijke armoede in Amsterdam ‚’Grüne Nazi-Polizei-Keizerin  Halsema’ ‘:”Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes& Zelfmoord(Video’s).

Crisis bij daklozenopvang & Woningzoekende in Amsterdam: ‘Junkie-Keizerin Halsema’& Krankzinnige Wethouder Wassink, nou en?(Video’s)

 GroenLinks raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie Jorrit Nuijens(Video’s).

De ‘GroenLinks Recht Wethouder- Meliani’ (Cultuur voor de Yuppies& Exptas en ‘Vluchtelingen’ )  heeft voorlopig gedwongen een streep gezet door de  nieuwbouw van een peperdure Luxe  ‘Expats& Yuppie- bibliotheek’ op de  ‘VVD -Witwas-Zuidas’. Andere kleinere Volks-OBA’s  voor de arme sloebers in de stad lijken voorlopig juist uit de zorgen, want de bezuinigingen op het budget zijn de komende twee jaar ook van de baan. 

Ondertussen:  D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ wil ‘Doofpot-onderzoek’ naar #MeToo –Pedo-D66-prominenten Pechtold & Van Drimmelen&Versloot& Heijmans&’Freakje-Jetten’,etc.(Video’s) 

De Luxe ‘Expats & Yuppie-OBA- Next’ zou in 2025 feestelijk open gaan met veel gratis Champagne & cocaïne en te jonge Pedo-#Metoo- Johnny de Mol Volkse schandkapen en Hoertjes(Video’s en  uiteraard zonder mondkapjes, maar is nu zeker voor twee jaar uitgesteld.

Hoofdofficier Beukelaer aka” Dood aan de Labbekakken” over ‘Zwarte-Piet-OvJ -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard(Video’s) 

GroenLinks Top Bendeleden ‘Keizerin Halsema’ & ’Zakkenvullers -Green Queen Meliani’ huren extreem veel te dure ‘bevriende’ (Z)-ZZP’ers in(Video’s) 

Is er geen Menselijkheid meer in ‘Yuppie& Expat-VVD Zuidas -Witwascentrale – Amsterdam’ van Keizerin Halsema (Video’s).
Toen een tijdje geleden werd aangekondigd de  ‘Expat & Yuppie-OBA- Next’ op de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ zou worden gebouwd, werd die niet door alle politieke partijen verwelkomd. Een groot deel van de gemeenteraad zei grote twijfels te hebben over het ‘Groene’ Melomanen ‘Expats-Yuppie-prestigeproject’. De bouw van de Luxe ‘Expats & Yuppie-bibliotheek’ gaat miljoenen kosten die moet worden opgehoest door de arme Amsterdamse sloebers van welke kleur dan ook. Volgens meerdere gemeenteraadsleden kan dat geld beter op andere manieren worden besteed, ook hadden ze twijfels over de extreem criminele  ‘Elite- Bloed-poen- VVD- Witwas-Zuids- locatie,’ alwaar markant alleen nog maar Engels wordt gesproken en alleen maar cocaïne snuivende ‘ Elite-Rat in pak- Buitenlanders’ en/of  verwende ‘Barbie & Ken- Yuppies’ wonen (ook buitenlanders uit de Provincie met een rijke ‘VVD & D66 & PvdA & GroenLinks- Papa’) .

Taxfree-rich-Elite-Gangsters are running the Country’s while poor Americans starve& 60 million people in EU living in extreme Corona-poverty(Video’s) 

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuidas’!
Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video’s), maar Pas op voor de Russen en Chinezen bralt ‘Pedo-Boss-Rutte'(Video’s) en de Staat-AIVD-NPO.

Er waren ook andere bezuinigingen aangekondigd op de arme sloebers. Daardoor dreigde een aantal kleine ‘Volks-buurtbibliotheken’ de deuren te moeten sluiten, alwaar kinderen  van ‘ Zwarte Scholen’ uit de laagste Klasse voor hun onderwijs toegang hadden tot een computer en boeken en wat ruimte op te proberen wat te leren. Dat er miljoenen uitgegeven zouden worden voor een nieuwe Luxe Groene- ‘Yuppie-Expats-bieb’ op de ‘VVD-Zuidas’  zorgde daarom voor afschuw van de ‘GroenLinks Recht -Wethouder Meliani’ en haar Keizerin Halsema.

Ondertussen: Het Parool, de ‘Fake News-Outlet’ van het corrupte OM Amsterdam halen ‘Black man- Quincy Promes’ gelijk door de Stront-ton( Video’s)

Ondertussen: Tesla Asks Workers to Volunteer at Slave Factory Named Second-Richest Man 

Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video’s).

Begin december kondigde  de levensgevaarlijke  Psychopaat Wethouder Meliani  gedwongen  te kijken naar een manier om de sluiting van een aantal ‘Volks-buurtbibliotheken’ te voorkomen. Recentelijk maakte de onmenselijke  wethouder dus onder druk verdrietige bekend vanuit haar Luxe elektrische  ‘SUV –Bakfiets’ ( kost 5000 euro) met als chauffeur een ‘Vluchteling’  dat de Luxe peperdure  ‘Expats-Yuppie-OBA Next’ op de ‘Rat in pak -VVD Witwas- Zuidas’ voorlopig niet zal worden gebouwd.  Met een brok in haar keel vertelde zij dat het jammer vond, want het zou allemaal heel mooi worden met extra brede elektrische  ‘SUV Bakfiets- paden’ en speciale gratis VIP parkeer  plaatsen voor de elektrische Tesla’s van haar US Held  dr .Goebbels Musk en verboden voor Zwarte Pieten en Amsterdamse arme sloebers, behalve voor  onderbetaalde schoonmaak werkzaamheden en om zich te laten hoereren, c.q. te verkracht.  De algemene bezuinigingen bij de OBA zijn uitgesteld tot 2025, waardoor de kleinere Volks-bibliotheken meer tijd hebben om een oplossing te vinden. De  Luxe  ‘Expats-Yuppie-OBA- Next’ wordt volgens de  ‘Elite-Criminele- wethouder’ nog steeds gebouwd, maar staat nu in de planning vanaf 2027.

Het geld dat vrijkomt met dat uitstel kan worden ingezet om de andere onmenselijke  ‘( Corona)-Labbenkakken-bezuinigingen’ op de arme sloebers later door te voeren.In een ‘Bral-brief’ aan de gemeenteraad laat de schaamteloze en altijd liegende Meliani weten goed geluisterd te hebben naar alle belanghebbenden(kuch). ‘Uit reacties vanuit de stad, de gemeenteraad en de directie van de OBA komt duidelijk naar voren dat er zorgen zijn over het mogelijk verdwijnen van de OBA uit bepaalde Getto-buurten. Het is goed dit onder ogen te zien en we hebben nagedacht hoe we deze zorg weg kunnen nemen, hihihihihihihi.’Eerder werd aangekondigd daar er een aantal kleine Volks-bibliotheken dicht zou moeten in de huidige situatie. Dat wil de wethouder in eerste instantie niet voorkomen. ‘We willen voorkomen dat er ad hoc onwenselijke keuzes worden gemaakt door de OBA, bijvoorbeeld door op korte termijn huurcontracten op te zeggen en Volks-vestigingen te sluiten. Wij vinden dat er geen Volks-vestigingen gesloten mogen worden zonder een samenhangende toekomstvisie met nadrukkelijke aandacht voor aanwezigheid van een OBA in die paar nog bestaande Volkse arme ‘Blanke & Marokkaanse & Surinaamse  & Turkse & Antilliaanse & Afrikaanse- Zwarte Pieten-buurten’ en  Getto-wijken waar dit nodig is, liegt Meliani, waarna zij wild weg scheurde in haar Luxe elektrische SUV-Bakfiets met illegale onderbetaalde ‘Vluchtelingen- chauffeur’ .

Tot Slot: Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :

Noot:  Verzetsheld  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout&Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s).

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!