( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corona Lockdown:Het moet toch niet gekker worden! Parasieten King Family gelijk naar Griekenland(Video’s) .

Ongeloofwaardige Hofnar-Rutte: ‘(Corona)-geloofwaardigheid’ Grapperhaus & ‘VVD-Gangsterin- Broekers-Knol’ &’Taxfree- King Willem & Queen Maxima’ & Keizerin Halsema niet op het spel, hihihi(Video’s) 

Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er van te leven zoals zij dat doet(Video’s) .

Premier ‘Hofnar- Rutte’ was op de hoogte van de gratis ‘VIP- vakantieplannen’ van  Taxfree-King Willem & Queen Maxima en Parasieten familie zoals wij al gisteren berichten. Die vertrokken vrijdagmiddag met het Luxe ‘Royal- regeringsvliegtuig’ naar hun Griekse vakantie Paleis, maar lieten na een begin van opstand tegen de King & Parasieten Familie  door het Volk  in Nederland vrijdagavond alweer weten hun gratis VIP-vakantie af te breken.

The hidden tragedy of Covid-19 and how Britain’s& EU lockdown has consigned thousands to an early grave.  Maar niet voor Taxfree-VOC-SS-  King Willem & Parasieten Familie ( en de Elite) , die vliegen er uit wanneer  zij maar willen en vullen zijn Zakken als nooit te voren. 

 De corrupte en Laffe ‘Oranje Boven- Vicepremier’de ‘CDA Duivel – De Jonge’  aka “de Schoenen Fetisje” loog  vrijdagmiddag na de  ‘Pluk de massa -Corona Kaal-ministerraad’ nog weten niet op de hoogte te zijn van de ‘VIP-vakantieplannen’ in  Griekenland  van zijn  boss de  ‘Taxfree-Koning’.

Maar de ‘Pedo-Boss- Rutte’(Video’s) , de Hofnar van King Willem wist daar wel van laat een woordvoerder van de ‘dr. Goebbels-Royal- Rijksvoorlichtings Liegdienst’ vandaag pas weten.  ‘Hofnar Rutte’ is als  corrupte en laffe VVD-premier Godfather ministerieel verantwoordelijk voor schaamteloze  wan  en misdadige gedragingen de Miljardair ‘Taxfree -Zakkenvullers King Willem & Maxima en Prinses Amalia (die laatste vangt een uitkering van 4000,- euro per dag vanaf haar 18de) .

Het merendeel van de  corrupte ‘Oranje Boven-Kamer’ moet zich dood schamen: Drie vragen over de kansloze rechtszaak tegen de Macht & Kapitaal van ‘VOC-SS-King Willem’ & Co(Video’s).

CDA-Minister van  Klassse Justitie Grapperhaus een ‘Corona-boete & strafblad, maar hoe zit het met VVD-Gangsterin staatssecretaris van Justitie Broekers-Knol,King Willem (Video’s) 

King Willem Jat recentelijk 10 miljoen en nu Onderzoek naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos(Video’s

Kamerleden , die niet als  de corrupte en laffe  Gerechtelijke macht trouw  hebben gezworen aan de ‘Taxfree-VOC-SS-King’ op een enkeling na vragen zich nu af waarom ‘Hofnar-Rutte’ geen stokje heeft gestoken voor de  gratis Griekse  ‘Royal-VIP –vakantie’ van onze Koning. SP-Kamerlid Ronald van Raak noemt het ’buitengewoon ongelukkig’: „De koning heeft een voorbeeldfunctie en zou de geest van deze tijd beter moeten aanvoelen.” Nou, nou, buitengewoon ongelukkig en een voorbeeld functie die ‘Mega -Corona-Zakkenvuller’ en dat voor een Socialist. Wanneer eist de SP eens dat de King en zijn Parasieten-Familie net als de Spaanse King Carlos de Olifanten doder & Allesneuker & Mega dief afreed en in het buitenland in ballingschap ( of in de cel)  gaan leven als God in Frankrijk op hun eigen kosten. Dat scheelt het Nederlandse Volk 300 miljoen euro per jaar! 

‘PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ mag weer liegen(Video’s) vanuit haar Luxe ‘Penthouse-New York’ bij de Staats-AIVD- NOS na duistere ‘Bom-Ramp’ in Beirut(Video’s) .

VIP Embraer Lineage 1000 van 38 miljoen pond cadeau voor King Willem en Queen Maxima(Video’s).

 „Het was beter geweest als de premier de koning hiervoor behoed had”, bralt  D66- DDR66 PLO –Kaag- al- Qaq’  Kamerlid Sneller. Daar sluit PvdA-Hoertje Kuiken zich bij aan: „Vraag is nu wel waarom premier Rutte vanuit de ministeriële verantwoordelijkheid de koning hier niet voor heeft behoed.” De Koning behoed? Is hij soms een klein onschuldig kind? De aan hoogmoedswaanzin lijdende Buitenzorg bij geboorte  ‘Feodale-Taxfree-King en Parasieten Familie behoed?  Een misdadige geestelijk gestoorde Familie die jaar in jaar uit meer dan 10 x per jaar naar het buitenland gaat op gratis  VIP- Vakantie terwijl 3 tot 4 miljoen Nederland nooit op vakantie kunnen. De  Super-Zakkenvullers King en Queen en de hoogbejaarde Prinses Beatrix en Prinses Amalia die recentelijk nog  een ‘Mega- Corona- uitkering ‘s-  verhoging’  kregen van hun ‘Hofnar Rutte’  boven op hun miljoenen belastingvrije jaarlijkse uitkeringen en geen cent afstonden uit solidariteit  met zijn door de Corona-Elite-Maffia kaal geplukte en van al hun vrijheden beroofde Volk. En dat allemaal uit naam van de King en zijn ‘Hofnar Rutte’ en niet te vergeten uit naam van de ‘GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema’(Video’s) van Amsterdam(Video’s).

Tot Slot: Steve Brown betrapt King Willem in zijn ‘werkpaleis’ op tellen van zijn €300 mln Taxfree-Staats-uitkering(Video’s).

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!