( door het Noord Koreaanse AT5 en bewerkt  door onze waarheid commissie ) 

AMSTERDAM-NOIR- Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 Ollongren&lubach en PvdA Martijn van Dam(Video’s) 

‘CDA Duivel -Hugo de Jonge’ wil ‘Corona-quarantaineplicht’ voor Labbekakken : ‘Met je kont op de bank zitten en bek houden als onze ‘Endlösung -GGD ‘dat zegt, behalve natuurlijk voor onze ‘King Taxfree-Willem & Parasieten familie’ en mijn ‘Corona-Gestapo—Generaal- Grapperhaus’  & ‘Keizerin  Halsema’ van Amsterdam, etc. “ ‘

‘Hofnar- Rutte’ wist van Griekse ‘Corona-vakantie’ ‘Taxfree-Koning & Parasieten familie & Speedboot’(Video’s) .

In Den Haag Door de’ Corona-Taxfree-Royal-Elite-Pedo- Maffia’ met hun puppet  ‘Hofnar Rutte’  wordt naast een mondkapjesplicht ook hard gewerkt aan een quarantaineplicht voor de Labbekakken. Hoe die  ‘Cel-plicht’ eruit komt te zien voor de Labbekakken is nog niet duidelijk. Maar wat wel helder is, is dat er iets moet gebeuren aan het feit dat sommige Nederlanders niet in quarantaine gaan als ze (mogelijk) wel besmet zijn, of armoede-ziekteverschijnselen hebben die te relateren zijn aan  ‘Der Endlösung- de armen corona- Bom virus,” aldus ‘CDA-Duivel-Hugo de Jonge’.

Het  misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro Taxfree- per jaar(Video’s) .

‘Corona-Aasgier-G5-Saskia Noort’:”Godzijdank ben ik geen Complotdenker zoals Lange Frans & Lang Leve mijn Rutte & Oerdomme Linda & Bloed-Poen en Dood aan de Russen”(Video”)


Lange Frans & Mr.Adele van der Plas over ‘Pedo-Moord-Demmink-Doofpot -Justitie’ van Grapperhaus & ’Elite & Justitie- Pedo-goedprater-AIVD- Peter R. de Vries’(Video).

‘Duivelse CDA Minister Hugo de Jonge’ (Volksgezondheid voor de ‘Taxfree-Royal- Rijken-Elite-Pedo-Rapist-Gangsters’)  aka “de schoenen Fetisj “ bralt en liegt in een  ‘dr. Goebbels-interview’ met zijn ‘Noord Koreaanse –AT5  dat gekeken wordt hoe een ‘quarantaine-Labbekakken-plicht’ juridisch eenvoudiger gemaakt kan worden voor de Labbekakken. ‘Als je positief getest bent, of je bent in contact geweest met iemand die positief was en  onze ‘Der Endlösung -GGD ‘bralt : “Ga met je door ons  kaalgeplukte ‘Labbekakken –kont’ op je  versleten ‘kringloop –bank’ zitten en zoals onze Leider ‘Pedo-Boss-Rutte’ dan hysterisch  bralt  tegen de Labbekakken ‘Bek Houden’ en wees blij met de dodelijke vet makende  Voedselbank “, dan ga je gewoon met je Labbekakken  kont op de bank zitten en naar onze Lubach staren. Daar gaan we dan ook niet over discussiëren en zeggen: “We snappen dat het heel moeilijk is”. Dat moet je als Labbekak gewoon doen, behalve natuurlijk mijn King Willem & Queen Exotica en zijn Parasieten Familie, mijn gabber in crime ‘Corona-Gestapo- Generaal Grapperhaus’ & Keizer Halsema van Amsterdam  en onze allround  Boss ‘Made in USA- Hate Jesus Trump'(Video’s)’” 

Toch is een dergelijke  ‘sluit de Labbekakken op- plicht’ nu ook al mogelijk. ‘GroenLinks Rechts- Burgemeester -Keizerin Halsema’ zonder mondkapje en met een Grachtenpand en een Villa in Amsterdam kan op basis van de ‘Wet geen publieke gezondheid voor de Labbekakken’ mensen aanwijzen die verplicht in de ‘Cel-quarantaine’ moeten net als tijdens de ‘Nazi-(Prins Bernhard)- Bezetting’ van Nederland.

Lange Frans & Mr.Adele van der Plas over ‘Pedo-Moord-Demmink-Doofpot -Justitie’ van Grapperhaus & ’Elite & Justitie- Pedo-goedprater-AIVD- Peter R. de Vries’(Video).

Penthouse-Pedo-Pechtold’ Exit: Op naar een VVD-misdaadgroep- ‘Verweggistan- Hennis & ‘Gif -Massa-moordenaar-Zijlstra'(Video’s) & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video’s).

Maar Anniek de Ruijter, docent Europees Killer Elite- recht aan de UvA, bralt  dat het opleggen van een ‘Cel-plicht’ onder die wet omslachtig is. ‘Je moet voor alle mensen persoonlijk een beschikking maken en vervolgens moet je ook die mensen allemaal gaan bezoeken thuis en daar is natuurlijk gewoon een capaciteitsgebrek aan debielen Handhavers en ‘NSB-Politie’ van de ‘CDA-Corona- Gestapo- Generaal- Grapperhaus’ .

D66 -Censuur- Bilderberg Queen& jonkvrouw -Ollongren’ de Boss van de AIVD& Lubach compleet ingestort(Video’s) 

Omdat ‘sluit de Labbekakken op en laat ze hun bek houden’ misdadige Corona beleid in te zetten werd afgelopen week de Grachtengordel-Subsidie-vreter – D66- Medusa-Lubacht  ‘ingezet’. 

‘Pedo-Boss-Rutte’& de Jong & ‘D66- Jonkvrouw- Ollongren & echtgenote’ ( de producent van Lubach) hebben afgelopen week hun ‘Grachtengordel- Subsidie Vreter- Medusa- Lubach’ ingezet om Haat te zaaien tegen Lange Frans en de Labbekakken weg te zetten als Complot gekken. ‘ D66-Medusa-Lubach  is zelf opgegroeid  op de Amsterdamse Grachtengordel en woonde naast ‘Pedo-Rapist-Mr F. Salomonson’ de familie-Witwas-advocaat van Taxfree-Shell-Koningin Zakkenvullers Beatrix(Video’s)  & ‘Pedo-Rapist –Nazi- Prins Claus’(Video’s). 

Ollongren’s loopjongen Lubach zet ‘Boy-Baudet’ voor schut en daarmee zich zelf als betaalde Trol van de Gevestigde Orde(Video’s).

( DD66- Jonkvrouw Kajsa Ollongren van Taxfree ‘Graai- King Willem’ wordt uitgejouwd voor Moordenaar en Maffia en pedofielen.)
Ondanks dat Lubach regelmatig  als kind naar binnen wipte bij ‘Ome’ Salomonson om ‘snoepjes’ op te halen  beweert hij nooit iets gemerkt te hebben van de nachtelijke kreten uit de ‘Horror-Kind-Konte-Bonk Kelder’.  Wel had Lubach in zijn jeugd opvallend vaak pijn aan zijn ‘Grachtengordel-Kontje’.  Kwade ‘Lange Frans tongen’ beweren dat hij daardoor verslaafd is geraakt aan de cocaïne en drank ( witte wijn) en zich o.a. laat misbruiken door het ‘D66 Echtpaar- Ollongren’ en Rutte en De Jonge als “Hoer van D66”

#Pedo-Rapist -ProDemos van Rose Pedo-Ed Nijpels-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(Video’s).

Tegenwoordig woont Lubach naast de Top VVD-Boef- ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’ aka de “Klimaat Koning” op de grachtengordel(Video’s) waar dagelijks te jonge jongens naar binnen en buiten wippen. ‘D66- Medusa- Lubach’: “Dat zijn geen VVD ‘Onno-Hoes-Schandknapen’ , maar jonge ‘JOVD-Groei-Konte-Jort Kelder-leden’ Video’s) met goede cocaïne ,hihihihihihii , Pas op voor Lange Frans & Mr.Adele van der Plas en Complot Gekken denkers, hihihi, Snif, Hik “.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!