(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming(Video’s).

Aasgier en Rascist-Blok’ komt makkelijk weg in ‘Doofpot-debat’ over steun aan ‘Syrische-Islam-CIA- terroristen(Video’s) .’

At least Trump is just like Hitler honest about his SS-political assassinations: Rutte & Blok:wij vervolgen alleen Assad ,Moorden van Trump en ons zijn Oké(Video’s)

Het corrupte  ministerie van Buitenlandse Zaken van de VVD-Aasgier&Racist -Blok en  het Ministerie  van  corrupte  ‘Buitenlandse –Bloed-Handel en Strijkstok- Ontwikkelingssamenwerking’ van D66’ -‘DDR66-  PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ heeft de miljoenen ‘Bloed-subsidie’ aan het  ‘Nep en Fop Europees-CIA&AIVD&MI6- geen-Vredesinstituut’ nog niet stopgezet, nadat bleek dat dit  extreem corrupte Brusselse instituut met Nederlands geld een adviseur inhuurde die jarenlang actief was als Massamoordenaar en verkrachter van o.a. kinderen bij de’ Syrische- CIA-jihadistische -Moord&Verkracht-groep- Ahrar al-Sham.  De corrupte en laffe Minister Sigrid Kaag wacht daarvoor eerst op opheldering van het ‘Nep en Fop- Europees Vredesinsituut’(Kuch) en waarschuwt iedereen voor de Russen& Chinezen(Video’s) & Holleeder en Taghi en Steve Brown(Video’s)  en Wilders en Leve onze Corona bestendige en altijd reizende ‘Taxfree-King Willem(Video’s)& Queen Exotica Maxima’.

De ‘AIVD-Spy & Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ (Video’s) moest ook weer zo nodig opkomen voor Kaag en haar ‘ Syrische- CIA-jihadistische -Moord & Verkracht-groep- Ahrar al-Sham:”Die kinderen hebben er zelf op gevraagd, been there, done it”

PLO Minister Kaag- al –Qaq met bloed aan haar handen moet eindelijk opheldering geven over Nederlands geld aan haar Palestijnse terreurclub van haar CIA-Man’ Al-Quq (Video’s)

Volgens POL- Kaag, die ‘VVD-minister -Aasgier en racist-  Stef Blok’ van  corrupte Buitenlandse Zaken in de Tweede Kamer verving, is bekend dat de strijd -Moord en verkrachters-groep ‘een salafistische en jihadistische achtergrond’ heeft. ,,En er zijn berichten over zeer grove systematische mensenrechtenschendingen. Wij willen dan ook weten: wie heeft er van dit geld geprofiteerd?” Kaag benadrukte schaamteloos dat de groep zelf ‘niet op enigerlei wijze wordt gefinancierd’ door het ministerie. ,,Niet nu, niet in het verleden.” Wat klinklare onzin is en een grove leugen .

Het geld werd gestoken in een ‘CIA&AIVD&MI6-project’ van het ‘Nep en fop- Europees Vredesinstituut ‘(European-CIA- Institute for NO Peace, EIP) dat het nu opeens ‘blinde’  ministerie sinds 2015 subsidieert. ,,De verantwoordelijkheid ligt bij het EIP. Zij bepalen zelf met wie zij in zee gaan”, bralde ze schaamteloos  tijdens het ‘Bral-Vragenuurtje’ in de Tweede Kamer. Dat het ‘CIA-Geen-Vredesinstituut’ ervoor koos een ‘Bloed-Strijkstok-project’ te financieren’ van een ‘Syrische –CIA-Terroristen -organisatie. Die nam de Massamoordende-Kinder- verkachter -‘CIA-Trol- Labib al Nahhas’ in dienst voor een Mega-salaris. Daarover werd het ministerie ‘niet ingelicht’(Kuch). ,,Zij zijn in gebreke gebleven door ons niet te informeren dat de heer Al Nahhas deelnam aan het project.” Het zou het ‘blinde’ ministerie pas later zijn gaan dagen dat Al Nahhas de omstreden Labib al Nahhas was loog Kaag. Daarnaast wees Kaag er feitjes op dat  volgens haar een heer Al Nahhas( en haar PLO-Man) vrij reist door de USA, Europa en woont in Engeland in een riante Villa en niet op enige opsporing’s lijst  staat wat op zich al een bewijst is dat hij voor de CIA en/of MI6 en/of AIVD werkt net als Kaag haar man de PLO-er al-Qaq’  die n.b. in New York (Video’s) woont in een peperduur ‘Pechthold- Penthouse’  en wie zal het zeggen is Kaag zelf ook van de CIA! 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!