( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR– Top-GVB-al jaren de grootste misdaadgroep van Amsterdam en  de Top Havenbedrijf van Rotterdam, ‘Mocro Maffia’ geschokt(Video’s) .

Misdaad loont: Corrupte  GVB-Amsterdamse Ex-ambtenaren Maffia-baas D66 Wethouder Rotterdam – Rat in pak-Arjan van Gils krijgt 75 mille mee(Video’s).

Laffe PvdA-“Uncle Tom”- Aboutaleb geeft vermoorde rapper Feis een trap na(Videos). 

De schuld van Amsterdam is 5. 6 miljard euro door misdaden van de ‘Bestuurlijk – Elite’ met Burgemeesters Van der Laan& Halsema als Godfather ‘s : Pas op voor de Russen&Chinezen(Video’s)
Daar waar de ‘GroenLinks Rechts-Keizerin Halsema’ van Amsterdam het ‘Corona-symbool’ is van de ‘Rat in pak- Klasse Justitie’ (Video’s) is “Uncle Tom”- Aboutaleb  van de arbeiders verraders partij dat van de Rotterdamse ‘Rat in pak -Corrupte Beerput’.  Maar als het aankomt om genadeloos  jagen  op Bijstandsgerechtigden met een honger uitkering van een schamele 1000 euro per maand dan staat Aboutaleb en zijn (on)leefbare & PvdA -Wethouder ‘Monster- Macro Florijn’ en Duivelse CDA- Wethouder Hugo de Jong en  hun ‘NSB-Politie’ voorop : 

‘PvdA- Uncle-Aboutaleb & Zus’ is al jaren de Puppet van de rovende en stelende Top Ambtenaren, Bankiers, Vastgoed en Bouw maffia, enz.  Dat’ Rat in pak wereldje’ in  (on)Leefbaar Rotterdam is zo corrupt dat het moeiteloos het “Elite-Gangster Billboard” (Video’s) met 1000 man/vrouw  kan vullen.  Zelfs Aboutaleb zijn bloed eigen zus die zwaar werd gesubsidieerd door Aboutaleb om weerloze Blinde mensen te helpen werd betrapt op het blind stelen van de Blinden.

CDA-Duivel-Hoekstra ‘doet navraag in Polen over ING-witwaspraktijken (Kuch), maar niet over de ‘Bloed-miljarden’ witwaspraktijken op de VVD- Zuid as Amsterdam(Video’s)

De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren.

Dat Amsterdamse en Rotterdamse Elite Tuig richt al sinds de Tweede Wereld Oorlog straffeloos meer schade en ellende, armoede en dood  aan de maatschappij  dan De  Holleeders & Taghi’s & en alle MotorBendesClubs & zogenaamde Mocro Maffia bij elkaar. 

Lord Buma’ vraagt Onleefbare Rotterdamse ‘CDA-Duivel- Wethouder de Jonge’ als ‘vicepremier’. 

Cocaïne ,Callgirls & Schandknapen & Rolexen en dure ‘Hugo de Jong- schoenen’:  Alle Top en middenkader Corrupte Rotterdamse ambtenaren konden luxe ‘Royal-leventje’ leiden dankzij smeergeld wegenbouwers en de Maffia Vastgoed en ‘blinde’ PvdA “Uncle -Tom Aboutaleb” &  zijn ‘Dievegge Zus Latifa Aboutaleb’ en zijn corrupte politie en OM en de FIOD. Allemaal opeens  ‘blind’ als het gaat om ‘Ons kent ons  Ratten in pak’. Ten minste 7 corrupte  ambtenaren uit het middenkader van de” Uncle –Tom”- Aboutaleb  die zijn  betrapt bij omvangrijke fraudezaak die in 2018 aan het licht kwam, hebben zich door ‘Maffia-aannemers’ in straatwerk en Callgirls en Schandknapen  stevig in de watten laten leggen en jarenlang openlijk laten omkopen net als de hele top  van ambtenaren en een groot deel van de  Gevestigde Orde Politici. De grootste  ‘Rat in Pak- Top ambtenaren’ en Wethouders worden angstvallig  met rust gelaten door Aboutaleb en Halsema en het OM en de Politie en roven en stelen gewoon ongestoord door net als de rest van de Ratten in pak in heel Nederland (Video’s).

 ‘CDA&VVD-OM’ maakt Wethouder Richard de Mos & Rachid Guernaoui & Poch & Wilders, etc. kapot en laat VVD-boeven a La Burgemeesters Krikke & Remkes & Godfather Rutte lopen(Video’s) .

Alleen Wethouder Richard de Mos uit Den Haag die niet corrupt is en echt opkomt voor het Volk  wordt keihard aangepakt door het corrupte OM en ‘NSB-Politie’. 
Ondertussen gisteren in de ‘Tweede Bral- Kamer’: Mag ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘Parasieten -Prinses Amalia -Familie’(Video’s), die door  geboorte hun hele leven Buitenzorg zijn doorgaan met straffeloos zijn ‘Zakken- Mega Taxfree-Vullen’? Het antwoord is altijd JA van hun ‘Hofnar- Pedo-Boss-Rutte'(Video)’! 

De ambtelijke Ratten in pak  konden een uitermate luxe leventje leiden door de tonnen die ze aan smeergeld opstreken en zitten niet in de cel. Ze liepen rond op dure  ‘CDA-Wethouder Hugo de Jong-schoenen’, droegen kostbare horloges snoven zich te pletter aan Cocaïne, Neukte zich helemaal  net ‘Junkie-Gordon-versuft’(Video’s) aan peperdure vaak te jonge Hoeren en te jonge ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en lieten o.a. voor tonnen zwart aan hun huis verbouwen en gingen net als King Willem en zijn neef ‘Huisjesmelker Prins Bernard’  tien keer per jaar op VIP- vakantie en Uncle Tom Aboutaleb en zijn NSB-politie wisten van niets, FF ‘Blind’.  In Amsterdam van Keizerin Halsema is het exact hetzelfde net als in de rest van Nederland. 

‘Doofpot-Strafdossier’ van de PvdA-hoertjese  Aboutaleb en zijn gabber in Elite-crime  de Amsterdamse ‘IslamFraude- King Ping- PvdA Burgemeester Eberhard van der Laan’(VIDEO’s).

Uit het ‘Doofpot-strafdossier ‘van de eveneens corrupte selectief blinde Rijksrecherche wordt duidelijk dat de twee ‘hoofdverdachten’ zich op grote schaal lieten omkopen net als iedereen in Rotterdam en Amsterdam en Den Haag, enz.  Uit op het ‘Doofpot- dossier’ blijkt dat ze tientallen Rolexen, diamanten en voor honderdduizenden euro’s aan exclusieve racefietsen aannamen.  Ze liepen erbij alsof zij ‘Taxfree-Queen Exotica Maxima’ waren. Een van hen hield er zelfs een ‘Prins Berhard & King Willem- Potsierlijk Pooiers-jacht/ aan over. Ook werd er een gratis keuken en dakkapellen van goud geplaatst. Het kon niet op en Aboutaleb en het ‘Klasse Justitie- Pedo-Rapist-OM'(Video’s) en de NSB-Politie hebben het nooit gezien(Kuch). Te druk in hun keiharde , onmenselijke jacht op de Labbekakken uit de Laagste Klasse!!!!!!!

De fraude speelde zich open en bloot af binnen de afdeling ‘Uitvoering corrupte Werken’ van de dienst ‘Stads-Strijkstok-beheer’ net als in Amsterdams bij de Top van de ‘GVB Ratten in pak’ en in Den Haag met de VVD-Boefin Burgemeester Krikke al sinds 2013, maar waarschijnlijk sinds na de Tweede Wereld Oorlog. Het gaat om straatwerk. Variërend van het plaatsen van een ‘Royal-opritje’ of een laadpaal van ‘goud’ tot het vervangen van de 1000 kilometer riolering in een straat. Eén specifieke aannemer betaalde de ambtenaren smeergeld en diende vervolgens valse facturen in voor ‘meerwerk’. Meerwerk dat niet was uitgevoerd, maar wel door de Aboutaleb werd uitbetaald.

Miljoenen zo niet miljarden euro’s worden jaar in jaar uit straffeloos gejat door de Raten in pak a La D66 Wethouder Gils in Nederland.

De  extreem corrupte  ‘D66 DDR66 -Wethouder  psychopaat van Gils die zelf in de cel thuis hoort voor o.a. de misdaden die hij in Amsterdam heeft gepleegd bralde in juni dat de gemeente voor zeker een miljoen euro is gedupeerd, maar dat bedrag zou nog wel eens hoger uit kunnen vallen want hij heeft zelf ook mee lopen jatten . ,,Dar valt nu nog niks over te zeggen, want mijn  Gils en Aboutaleb hebben nu eenmaal een vuiltje in ons oog  als het gaat om onze ‘Rat in pak- gabbers in crime’, ahahahaha ‘’, reageer  de eveneens corrupte Leendert Vermeulen, Beroepsleugenaar -woordvoerder van de wethouder “dat is nog onderdeel van het Nep en Fop onderzoek en dat loopt nog dood. Media eind deze maand wordt het afgerond en gaat het zoals gebruikelijk met een sisser de Doofpot in, maar pas op voor de Russen, Bijstandsgerechtigden & Holleeder & Taghi & Mocro Maffia en de Motorbendeshahahahah .’’

Tot Slot: Henk Kuiper van No Surrender (Video) :” Het erge is dat Underground  Presentator  Steve Brown van de Stem van de Straat/SaltoTV  als het aankomt op de (Pedo)-Raten in pak en het Landverraad van de ‘Zakkenvuller  King Willem’ en zijn  Parasieten Familie nog gelijk heeft ook: