( door de ‘Staats-AIVD- Oranje-Boven-NPO’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Minister van Klasse Justitie Grapperhaus een ‘Corona-boete & strafblad, maar hoe zit het met staatssecretaris van Justitie Broekers-Knol,King Willem & Maxima en Halsema(Video’s)?

(zie de schokkende beelden hiervoor dat King Willem met zijn peperdure ‘Pooiers-Speedboot’ arme sloebers bij de Voedselbank expres nat vaart)

Via de corrupte en laffe ‘Nacht und Nebel Rechter'(Video’s) die trouw heeft gezworen aan de ‘Taxfree-VOC-SS-King’ wil het Republikeins Genootschap de macht van de ‘Bloed-Poen- Miljardair -Taxfree-koning bij geboorte inperken'(Video’s).

VVD-Boeven- Partij’ & ‘Oranje Boven -Godsdienstwaanzinnige – SGP’ willen vrij spel voor hun misdadige Kamerleden &King Willem(Video’s)

Dat gaat ons niet vergenoeg. Het ‘Taxfree-Parasieten-VOC-SS-Koningshuis’ is de grootste en succesvolste en Moorddadigste en oudste misdaadgroep en zou moeten worden verbonden en afgeschaft en een aanlaten leden zou moete worden vervolg voor hun misdaden tegen de menselijkheid en het Nederlandse Volk. Daarnaast zou hun geroofde bloed ‘VOC-SS- Kapitaal&Bloed-Kunst’ door Justitie in beslag moeten worden genomen en verdeelt onder de nabestaande van hun slachtoffers in binnen en buitenland

Wilders sloopt ‘D66-Psychopaat Ollongren’: ”U bent een Puppet van ‘Asociale -Prins Bernhard-Huisjesmelkers- zaken’ die het NL Volk Haat!(Video)

De actie raakt de fundamentele vraag: hoeveel invloed mag een ‘Taxfree-Shell-Miljardair -Vorst. hebben, zelfs als dat zogenaamd ceremonieel is, op een ‘Elite –Fake-Corona-democratie?
“Idealiter zouden we de bevolking vragen: wat willen jullie met het koningshuis dat jullie en de voormalige Kolonies al eeuwen kaal plukt ?”, zegt voorzitter Floris Müller. Maar het raadgevende referendum is afgeschaft door de Royal-  gevestigde  orde partijtjes D66 ‘DDR66-PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq'(VIDEO’s) &VVD-misdaadgroep & ‘Nep en Fop Christen-CDA’ en de ‘Incest -Bijbel-belt- CU’ en ‘Oranje Boven- Godsdienst waanzinnige SGP’ , dus een volksraadpleging over de toekomst van de Misdaadgroep-monarchie in Wondeland Nederland van ‘Hofnar Rutte’ zit er niet in. Daarom heeft de vereniging van republikeinen via crowdfunding 25.000 euro ingezameld om de rechter een oordeel te laten vellen over de macht van de koning.
Wat willen de republikeinen bereiken?

‘Corona-Aasgier-King Willem’ steelt 4,7 miljoen voor privé ‘jagen‘ op zijn ‘Kroondomein-Het Loo’ &;Amalia 1.5 miljoen per jaar. Rutte &NPO& RTL-Boulevard het is Oké(Video’s).

Deze zaak wordt voornamelijk aangespannen om de invloed van koning Willem-Alexander op de corrupte en laffe rechtspraak terug te dringen. Advocaat van het genootschap, Ewout Jansen, verwijst naar de rechtszaken die de ‘Taxfree-King Willem’ heeft gevoerd op kosten van het Volk vanwege ongewilde publicaties van foto’s van zijn parasieten gezinsleden. “Een Taxfree-koning die regelmatig procedeert tegen media en altijd wint, is dat in strijd met de onafhankelijkheid van rechters?”
Volgens de republikeinen en ons wel. Want voor met merendeel corrupte en laffe advocaten en Rechters en Minister en Tweede kamer leden zweren trouw aan de Taxfree-koning, zijn ‘Bolle Willem- portret’ hangt aan de muur, rechters worden door hem benoemd en de koning is bijvoorbeeld ook voorzitter van de hoogste de facto Royal corrupte bestuursrechtbank. Dat is allemaal zogenaamd ceremonieel, want echt werken doen die ‘Taxfree-Royals’ niet maar wel zwaar betaald met honderden miljoenen .
Maar volgens het genootschap is het naïef om te denken dat het geen invloed heeft.
De staat handelt volgens de aanklagers daarom in strijd met het recht op een eerlijk proces. Oftewel een inbreuk op artikel zes van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. “Het belangrijkste doel is de koning uit de rechtszaal halen”, zegt voorzitter Müller. Het einddoel van de organisatie met 10.000 leden is afschaffing van de monarchie.

Hoeveel kans heeft de rechtszaak?Nul Kans!

Twee door de ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-Oranje Boven-NOS’ benaderde staatsrechtexperts zien het somber in voor de aanspannende partij. “Het lijkt me nauwelijks kansrijk”, zegt Douwe Jan Elzinga, hoogleraar staatsrecht (RUG). De rechter zal zich volgens hem niet zo snel uitlaten over dit soort politieke kwesties en zijn boss de King in de straf de arme maatschappij,.“
Je ziet in de samenleving en de politiek steeds meer kritiek op financiële vrijstellingen en honderden miljoenen  Taxfree-toelages voor de koninklijke familie betaald door en door Hofnar Rutte&Co voor het merendeel Kaal geplukte ‘ Makke schapen- Volk’.

Douwe Jan Elzinga, hoogleraar staatsrecht (RUG):Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er van te leven zoals zij dat doe(Video’s)

Uiteindelijk kan het veronderstelde probleem alleen door een grondwetswijziging worden veranderd. En daar is zowel een meerderheid in de voor met merendeel corrupte Eerste als in de Tweede Kamer voor nodig. “Deze groep zegt eigenlijk: onze constitutionele ordening is niet in orde. De rechter als dienaar van de King zal zeggen: daar hebben we politieke kanalen voor.”
Ook verwacht Elzinga dat de rechter het Republikeins Genootschap onbevoegd zal verklaren in deze zaak. Omdat die organisatie volgens hem onvoldoende direct belang heeft. “Maar het is wel een mooie manier om publiciteit te verwerven en om geld in te zamelen, hahahaha Leve mijn King.”

Hoeveel Makke schappen steun is er voor het Taxfree-Koningshuis?

Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch)(Video’s)

De republikeinen willen de discussie aanzwengelen over de toekomst van de het extreem Zakkenvullend Parasieten monarchie. Op sociale media is te zien dat die discussie volop wordt gevoerd. “Er is nog nooit een goede uitleg gegeven waarom iemand door geboorte deze uitzonderingspositie mag hebben en boven de wet staat”, reageert Lupe op het nieuws over de rechtszaak op de NOS-Facebookpagina. “Warme man, betrokken, het hart op de goede plek. Voorbeeldfiguur in lastige tijden. Ik vind zijn rol absoluut waardevol”, antwoordt Makke Schaap Ruth.
Bijna driekwart van de ondervraagden steunt de Parasieten monarchie, bleek eerder dit jaar uit de jaarlijkse Nepe en Fop Koningsdag-enquête. Verder was ook het vertrouwen van de Makke Schapen in de koning het hoogst van zijn hele ambtsperiode. Zes op de tien vindt dat de traditie van troonopvolging moet blijven voortbestaan(kuch).

“Je ziet in de samenleving en de politiek wel steeds meer kritiek op financiële vrijstellingen en toelages voor de koninklijke familie”, bralt de altijd liegende  ‘Oranje boven -AIVD-NPO- koningshuisverslaggever- Kysia Hekster’. Zo krijgen  Zakkenvullers Willem-Alexander en Máxima en Prinses Amalia  er volgend jaar 5 procent aan salaris bij, per saldo 68.000 euro. Ook de vergoeding voor personeel en materiële ondersteuning stijgt voor het  schaamteloze koningspaar: 138.000 meer dan vorig jaar.De begroting van de koning is  officeel , maar in werklelijkheid 300 mijne per jaar en daar zit niet eens de 4000 eur per dag die Prinses Amaile gaat vangen vanaf  haar 18  niet eens bij.

‘Prinsjes –Bernhard Huisjesmelkers-Dag’ zonder ‘Gouden–slaven- Koets’: De Rijken a La ‘Taxfree- King Willem’ worden rijker en de Armen worden armer(Video’s)
‘NPO-Oranje Boven-Hekster’: “Dit komt steeds meer ter discussie te staan, zeker nu het ook economisch moeilijke tijden zijn.” Zowel de voor- als tegenstanders van de monarchie willen meer openheid over het kostenplaatje, bleek uit de Koningsdag-enquête, Leve King Willem en onze meer dan een miljard per jaar staatssubsidie van King Willem en zijn  Hofnar Rutte, hihihihihhih, Hik .Zwartepietendiscussie :  Nog-meer geld naar Taxfree- Parasieten – Prins Bernhard huisjesmelkers -koningshuis, is dat uit te leggen in  Der Endlösung Corona- economisch zware tijden voor ‘Jan met de Pet?’Maar het moet niet alleen om het waanzinnige  prijskaartje van de  Misdadige monarchie gaan, zegt Müller van het Genootschap van Republikeinen. Hij verwijst naar de zwartepietendiscussie als metafoor. “Ik heb in mijn jeugd met veel plezier Sinterklaas gevierd, dat was traditie. Totdat we een aantal jaar geleden erop werden gewezen dat Zwarte Piet een racistische karikatuur is en dat die staat voor ongelijkheid. Zo is een koning ook een teken van ongelijkheid en dat geeft een buitengewoon slecht signaal af.”