(Door Politie Media-huurmoordenaar – John van den Heuvel in de NBS-Telegraaf en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR–  ‘BN-Hoer-Gordon’: Ik snoof 3 tot 4 gram coke op één avond en trok ik minimaal 3 (te jonge) schandknapen uit elkaar, het leek bij mij thuis wel de Paardesteeg(Video’s)

‘VVD-Billenmaatjes Rutte & NPO-Kelder’ gespot op ‘Kontebonk –vakantie’- ‘voor alle leeftijden’ op Terschelling. ‘Junkie-Gordon’ in ‘Kelder’(Video’s) 

 Toedeledokie reageert als volg op het Fake news van John van den Heuvel: “Gordon is overvallen, zogenaamd in zijn huis/slaapkamer tijdens quarantaine.Nep-bericht, nep-overval, want Gordon moest en zou weer kontebonken met of zonder corona. Junkie-Gordon heeft coronavirus en zit in thuisquarantaine, maar liet zich toch thuis  ‘Gang-Bang-Kontebonke’  door Junkie-Schandknapen die hem daarna beroofde van zijn Rolex en een ons cocaïne en zijn kinderporncollectie.   

De ‘Coca-Pedo-Rapist-Politie-Broers Allaoui’ van Dansschool “The Cuties” zitten in de cel. Peter R. de Vries: die jonge meisjes en jongens wilde zelf(Videos).
Deze keer is’ Pedo-Rapist Peter R de vries’ opvallend stil. Nu horen wij hem niet hitsig en hysterisch brallen dat zijn Junkie-Collega Gordon er zelf om heeft gevraagd (Video’s): 

Junkie Gordon’ feliciteert billenmaatje Rutte met regeerakkoord:‘Ik vind je ongelofelijke kanjer(Video’s) 
De  extreem corrupte en laffe  Amsterdamse Vinger –politie van Keizerin Halsema  heeft donderdagmiddag in de hoofdstad een 23-jarige algemeen  bekende Junkie-schandknaap aangehouden, die mogelijk betrokken is bij de gewelddadige beroving ‘Junkie-Corona- Gordon’.  De overige verdachte ‘Junkie-Schandknapen’ van rond de 14 tot 17 jaar zijn nog niet aangehouden (Kuch).

De ‘Vinger-politie’ kreeg na onderzoek een woning  die berucht  is in de buurt en bij de politie als verzamel plaats  van weggelopen jonge jongens die werkzaam zijn in de Junkie-schandknapen in de hoofdstad in het vizier, waar een van de verdachten zich zou ophouden. Na een inval kon hij probleemloos worden gearresteerd.

Top- Advocaat Weski’: Taghi is uit Dubai ontvoerd door de altijd liegende CDA Minister Grapperhaus. John van den Heuvel woest!(Video’s)

De arrestatie is ruim vier dagen nadat de ‘SBS-Talpa-Riool- Coca-Junk-entertainer’ zondagnacht in zijn appartement in Amsterdam-Zuid met grof geweld werd beroofd. Gordon werd gekneveld, geslagen, geschopt en vernederd, verklaarde hij tegenover  ‘Politie -Media-Huurmoordenaar- John van de Heuvel’(Video’s) in de NSB-De Telegraaf.

Bij de roof werd onder meer een dure Rolex  en veel cocaïne buitgemaakt. Gordon werd naar eigen zeggen twee uur vastgebonden en kon zich pas bevrijden nadat de twee  of meer Schandknapen berovers waren vertrokken. Hij vluchtte in paniek in ontklede ‘Kontebonk-staat’ de straat op, waar hij werd opgevangen door beveiligers van een museum.

Signalement en camerabeeld(kuch).

De politie startte direct een groot  ‘Nep en Fop-onderzoek’, onder meer op basis van door Gordon verstrekte signalementen en camerabeelden. De naspeuringen leidden dus donderdagmiddag tot een eerste arrestatie. De Vinger-politie wil slechts de aanhouding bevestigen, maar onthoudt zich verder vanwege  Coca- Kontebonk Junkie- Gordon onderzoeksbelangen van commentaar de waarheid.

Wel heeft het onderzoek opgeleverd dat de beroving los staat van de activiteiten van de zogenoemde Rolex-bende, die eerder onder anderen Estelle Cruyff bekend van dat zij zich gedwongen moet laten kontebonken door #metoo-dwerg-Johnny de Mol en de vader van Nicolette van Dam overviel. Of de buit of delen daarvan zijn teruggevonden wil de politie niet zeggen.

Dankbaar voor het feit dat de politie Gordon nog nooit naar behoren heeft gearresteerd.

Gordon zegt in een eerste reactie enorm dankbaar te zijn en bralt  dat de politie ’waanzinnig ‘Doofpot- werk’ heeft verricht. „Ik ben ongelooflijk blij dat er zo snel een verdachte is opgepakt. Ook ben ik de Amsterdamse politie dankbaar dat ze dit zo voortvarend hebben opgepakt. De recherche heeft goed werk verricht. Het gaat wat beter en ik ben blij met alle lieve berichtjes en de steun van mensen om me heen. Ik hoop dat nu ook de andere dader snel wordt opgepakt”, aldus een opgeluchte Gordon, die in therapie is gegaan om de traumatische ervaringen te verwerken en daar later weer een Rooi-Showtje  van te maken .De  altijd liegende ‘Vinger- politie’ van’ Corona-Keizerin Halsema’  zegt in een schriftelijke verklaring: „Direct na de feitelijke (schandknapen)-beroving afgelopen zondag is de (Doofpot)-recherche een (Nep en Fop)onderzoek begonnen. Hierbij werd zowel tactisch en technisch onderzoek gedaan(kuch). Op enig moment wisten de rechercheurs te achterhalen wat de identiteit was van één van de verdachte Onno—Schandknapen-Hoes’. Die hebben zij vandaag weten op te sporen en aan te houden. Het onderzoek dat onder supervisie van een officier van justitie van het ‘Hoofdofficier Pedo-Rapist- Vincent- Leenders-parket- Amsterdam’ plaatsvindt is nog in volle gang. Meer informatie wordt op dit moment niet verstrekt, want als de waarheid boven water komt  met die Schandknapen en het Kontegebonk van Junkie Gordon thuis, terwijl hij bestemt is met Corona is het end zoek .”

Opvallend is dat Pedo Boss Rutte en persoonlijke billenmaatje van Junkie Gordon hem nog niet het beste heeft toegewenst en dat zegt wel genoeg, niet dan?