(van onze PvdA Untergang  redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Aboutaleb vliegt de Zomeravonden rond als ‘PvdA-Stripheld’ terwijl Rotterdam wordt leeg geplunderd (Video).
Het PvdA-hoertje-“Uncle Tom”-Aboutaleb legt vinger op weer een verkeerde plek. Met zijn oproep aan rappers om een einde te maken aan het verheerlijken van vuurwapengeweld, legt de corrupte en laffe Burgemeester PvdA-“Uncle Tom” en’ Fraude King ping-Ahmed Aboutaleb'(Video)van Rotterdam de vinger „niet op de zere plek, maar op de verkeerde plek, terwijl de wond nog bloedt.” Dat stelt Aruna Vermeulen, medeoprichter en directeur van het HipHopHuis meer dan terecht, waar ook rapper Feis geregeld over de vloer kwam.„Praten met elkaar is altijd positief”,stelt Vermeulen. Maar ze noemt het ook „typerend hoe zelfs wanneer je als rapper het slachtoffer bent, je verbale skills toch in verband worden gebracht met het wapen dat een einde aan je leven maakte door zo’nlLaffe en corrupte PvdA –”Uncle”-Tom Burgemeester Aboutaleb .”De ras opportunist Aboutaleb bralde in zijn ‘Kul-nieuwjaarstoespraak'(Video) dat hij met rappers rond de tafel wil zodat hij ook weer wat goedkope aasgieren publiciteit krijgt. De corrupte en laffe PvdA “Uncle Tom”- Burgemeester vindt dat de rappers zelf hun verantwoordelijkheid moeten nemen en zelf in actie moeten komen om het bezitten van een vuurwapen en ophemelen van vuurwapengeweld te stoppen en dan heeft hij niet over het feit dat  ‘VVD&CDA -Defensie(Video) samen met de ‘US-Killer-Elite'(Video) onschuldige burgers en kinderen vermoorden met o.a. bombardement in Syrië, Malie en Irak .Zijn  ‘Bral-oproep’ volgde op de gewelddadige dood van rapper Feis, die in de nieuwjaarsnacht werd doodgeschoten. Volgens de politie ging een ruzie in een horecagelegenheid vooraf aan de schietpartij. Vrijdag werd onze Held van het kaal geplukte Volk Feis begraven in Rotterdam.

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(Video). Aboutaleb bij Buitenhof: Criminaliteit aanpakken, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd.

Hoop en kracht in Straf de arme maatschappij van de Gevestigde Orde maatschappij  met hun ‘Uncle Tom’s’’ als Aboutaleb en de “Deep- State”- GroenLinksRechts Burgmeesters als Halsema(Video). 
Rappers en hiphopartiesten zijn belangrijke stakeholders en instrumenten van de stad”, reageert Vermeulen op Aboutalebs  asgieren en lijkenpikkerij  oproep. „Ze zijn de stem van velen, hun teksten reflecteren hun realiteit. Als de  PvdA-“Uncle Tom”-Burgemeester Aboutaleb iets wil doen aan de teksten, moet hij investeren in die realiteit waar hij zelf debet aan is ; in de sociaal maatschappelijke ontwikkeling van Rotterdammers, de systematische uitsluiting van people of colour in het bijzonder  en de laagste Klasse in het algemeen en armoede tegengaan, en zich uitspreken tegen de geografische dwang van gentrificatie en dan te bedenken dat zijn bloed eigen misdadige zuster een van de oorzaken is van de armoe en ellende  door als gesubsidieerde corrupte welzijnswerker van de Blinde te stelen, kan het walgelijker?  . ”Vermeulen wijst er bovendien op dat de aanleiding voor de fatale schietpartij „niks te maken had met hiphop of rap.” „Net zo min met Feis als IT’er. Gaat de laffe en corrupte  PvdA- “Uncle-Tom”- Burgemeester ook met IT’ers praten? Feis en zijn broer waren bovendien de ruzie aan het sussen, niet aan het veroorzaken. Ecktuh Ecktuh, de crew van Feis, brengt juist een positieve uplifing boodschap van hoop en kracht. Het is die boodschap die duizenden mensen op het Heemraadsplein op de been kreeg om afscheid te nemen van Feis.” De directeur van het HipHopHuis, dat is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphopliefhebbers uit Rotterdam, adviseert Aboutaleb „om de komende dagen Feis op te zetten en goed te luisteren en op te houden met zijn goedkope gebral in dienst van de Heersende Klasse .” „Want Feis zei het het beste: ik ben geen Superman, anders zou ik de wereld redden. Was ik maar Superman, want ik zweer ik zou de wereld redden.”

PvdA-Salafist-Aboutaleb’ ook een ‘Islam-Fraude-King’ net als PvdA Burgmeester Van der Laan(Video).

De ‘Mocro Maffia’ spreekt schande van het goedkopen aasgieren gebral van de PvdA-” Uncle Tom “-Aboutaleb  over de rug van de vermoorde Rapper Feis!