(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ondanks dat Oey & Halsema & zoon gematst zijn door het OM ontmaskert hij in navolging van Steve Brown het corrupte OM(Video’s).

Corrupte Amsterdamse Officier van Justitie Vreekamp (Video’s)‘collega’ van KOZP-kopstuk Akwasi aka” Dood aan Zwarte Pieten” doet hem een ‘Sinterklaas- cadeau’(Video’s)

De oppositie wil een nieuw Bral&Lieg&bedreig-debat met ‘GroenLinks Rechts-  burgemeester- Keizerin- Halsema’ over de Duitsere  besluitvorming of het al dan niet door laten gaan van de 15000 man  drukke Damdemonstratie op 1 juni. Het corrupte  Openbaar Ministerie (OM) van de ‘CDA -Gestapo-Corona-Generaal -Graperhaus’( Video’s) was niet betrokken bij het besluit om niet tijdens de antiracismedemonstratie op de Dam in te grijpen. Dit terwijl Keizerin Halsema meermaals heeft gezegd dat het wel om een zogeheten extreem corrupte  ‘driehoeksbesluit’ ging. Dat blijkt uit documenten die zijn vrijgegeven na een Wob-verzoek van AT5 en dat siert het over het algemeen Noord Koreaanse AT-5, dat normaal gesproken  trouw in dienst staat B&W

 Ondertussen in Amsterdam:   Schandknaap aangehouden na gewelddadige beroving ‘Junkie- Corona-Gordon’. Rutte heeft zijn Gordon nog geen sterkte toegewenst(Video’s)

Amsterdam van Keizerin Halsema: Statushouders krijgen woning-voorrang op NL’ers met medische problemen en ‘jonge‘ Amsterdammers(Video’s) .

GroenLinks’-Burgemeester- Keizerin Halsema gaat weer Rechts door de Knieën met selectief ‘Showbizz –Zwarte Piet-Fouilleren’ van alleen Labbekakken’(VIDEO’s).

De ‘Taxfree-Royal- King Willem- Killer-Elite (VIDEO’s)-Puppet- Marianne Poot’ van de VVD-misdaadgroep vindt dat haar Keizerin Halsema echt wat uit te leggen heeft. ‘Dit is gewoon niet goed, alleen onze ‘Godfather Rutte’ aka “de Pedo-Boss” en onze ‘Gif- Massa- moordenaar-Zijlstra’(VIDEO’s) mogen liegen dat ze barsten.  Er was dus geen gezamenlijk standpunt voor en tijdens de  Massale ‘Zwarte Piet& Halsema- Der Endlösung der arme-Corona -Bom-virus-demonstratie’. Onze Keizerin Halsema moet hier echt opheldering over geven.’Wie doet de Liegende en wet overtreden ‘Keizerin Halsema’ wat? De voor het merendeel corrupte en laffe  Expats& Yuppie  Gemeenteraad,  Het corrupte  OM,  haar ‘NSB-Politie’?  Niemand dus! Keizerin Halsema heeft meermaals gelogen dat het wel om een gezamenlijk besluit van de  extreem corrupte Driehoek zou gaan. In het ‘Bral-debat’ over de ‘Corona-Bom-demonstratie’ in de raad  loog zij als van ouds zonder schaamte: ‘De besluiten tijdens de demonstratie zijn gewisseld in de app en daarmee heeft de corrupte  hoofdofficier ingestemd. Ik moet het preciezer zeggen, daar heeft de ‘Pedo-Rapist- Vincent Leenders-hoofdofficier’(VIDEO’s) op geen enkel moment verzet tegen aangetekend. Dat is nauwkeuriger, hihihihihih, Snif, Hik, wie doet mij wat, Snif ,Hik.’ Dit is een ‘Rutte&Zijlstra- woordspelletje’ ‘, bralt de’ VVD Boefin- Poot’ hierover. ‘Het ging dus heel anders en het was dus blijkbaar geen gezamenlijk besluit, ze lijkt onze  altijd liegende Rutte wel.’

‘Over zo’n belangrijk besluit moet je alle partijen hebben gesproken’.

Hamburger-ANNABEL NANNINGA –van de Dobberneger- FORUM VOOR  Geen DEMOCRATIE:’ ik ben  net als de VVD-misdaadgroep een groot voorstander dat alle Dobbernegers en overigens ook de Labbekakken van welke kleur dan met of zonder Corona ook uit de Laagste Klasse weer zoals van oud de IN-Human Zoo in gaan: 

 

‘PvdA-Hoertje- Sofyan Mbarki’ van de Partij van de Arbeid-ers verraders   wacht nog even met conclusies trekken. ‘Ik ben vooral heel benieuwd wat onze  burgemeester hier als Keizerin  over te zeggen-Liegen heeft. En dat kunnen we doen in een Bral en Lieg en Bedrieg-debat.’

VVD Boef Remkes van Den Haag verbiedt demonstratie tegen coronabeperkingen en de Rechter is het er mee eens, daar waar Keizerin Halsema de Dam laat overspoelen met Black Live Matter demonstranten(VIDEOs).

Ook is er nog een Doofpot– onderzoek gaande over de drukte op de Dam die dag. ‘Het zou fijn zijn als dat snel klaar is, dan kunnen we de conclusies uit dat rapport meteen meenemen.’ Eerder is aangekondigd dat het  ‘Halseman-Doofpot-rapport’ in oktober klaar zou zijn(kuch).

De Dobberneger partij FvD:”Eet Meer Hamburgers en Leve Trump”.

 
Hamburger-Nanninga – ‘Ik vond haar tijdens het debat al zo vaag hierover. Ze zei geen ja of nee over het feit over er ruggespraak was geweest met de officier van justitie van het Amsterdamse OM Moordenaars type Ovj. Hoekstra ‘ (Video’s) bralt Annabel Naninga van Forum voor geen  Democratie. ‘Over zo’n belangrijk besluit moet je alle  corrupte partijen hebben gesproken en ik ga nu FF weer wat Hamburgers eten net als mijn grote ‘Red Neck-KKK-Held’ the Made in USA-Hate Jesus(VIDEO’s). Die altijd liegende Halsema zou veel minder problemen hebben gehad als ze dit ook zo zou hebben verteld tijdens het vorige Lieg&bedreig-debat.

‘Hamburger-Naniga;” Niemand is foutloos  en we zijn bijna allemaal corrupt net als alle politici-Zakkenvullers  in Afrika en/of Zuid-Amerika  en/of in de USA, Rusland, China enz., hihihihihih. Als ze had verteld hoe het nu precies was gegaan in the ‘heat of the Dobberneger- moment’ en daar sorry over had gezegd  en zoals gebruikelijk weer cocaine was gaan snuiven  met haar Loverboy Ninja Oey & Boy Jesse Klaver desnoods a La Kuifje in Afrika dan was ze er misschien nog wel mee weg gekomen en nu gaat zij met de Roe krijgen van  onze Zwarte Piet.’ 

De volgende extreem corrupte  commissie Algemene Zaken (AZ) is pas op 22 oktober. In verband met de ‘Der Endlösung der arme en Horeca- Bom- coronamaatregelen’ is dat de eerste keer dat de gemeenteraad weer bij elkaar komt om te brallen, liegen en bedriegen.

Think your friends would be interested? Share this story!