( door de bijna door de ‘AIVD& Bas van Hout & Peter R. de Vries’ vermoordde (VIDEO’s) Verzetsheld ing. Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Na Steve Brown hebben nu ook de voormalige advocaten van ‘ Kroongetuigen& Junkie& Moordenaar- Nabil B.’ aangifte gedaan tegen AIVD&Politie-informant- Junkie- &Moordenaar-Peter R de Vries(VIDEO’s) .Gaat die aangifte van de twee advocaten net als die van Brown ook direct de ‘AIVD&Politie- Bas van Hout& Peter R. de Vires Doofpot’ in(VIDEO’s)? 

Steve Brown:Gaat ‘AIVD-Informanten Peter R.de Vries & Bas v Hout-Beerput’ tegen Brown eindelijk open(VIDEO’s) Het antwoord is natuurlijk Nee en dat wisten wij al van te voren:

Maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis: Gaat de AIVD- ‘Moordenaars’ – ‘journalisten’- Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout –beerput’ tegen Brown c.s. eindelijk open(VIDEO’s) .Wat denk u zelf?

‘PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 DDR66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming(VIDEO’s).


De Corrupte en laffe Politie en AIVD van de ‘Censuur -Queen PLO-D66 DDR66 -Minister Ollongren’(VIDEO’s) & de Nep en Fop Christen- ‘CDA- Gestapo-Generaal -Grapperhaus’  hebben tweeënhalf jaar, van juni 2017 tot eind vorig jaar, een betaalde  infiltrant gehad in de top van de extreem-rechtse Nederlandse Volks-Unie (NVU) en in de neonazistische Racial Volunteer Force (RVF) ( niet te verwarren met  de PvdA Ping Pong King-Joods Raad Asscher( zie Video hierna) die zich schuld moest maken aan uitlokking net als hun informanten de Moordenaars  Bas van Hout en Peter R. de Vries  tegen Steve Brown middels  o.a. hun ‘Junkie -Draaideur Crimineeltje Ron Ostrowski.’ (VIDEO’s) bij Brown te laten infiltreren . De infiltrant, Richard Prein, was één van de naaste medewerkers van NVU-leider Constant Kusters.

Tevens was hij Psycho ‘kringleider’ van de partij in Noord-Brabant, één van de belangrijkste provinciale afdelingen van de NVU. Dat meldt NRC. De partij verkoos Prein tot ‘Activist van het jaar 2018’.Onder toeziend oog van  de corrupt en laffe politie en AIVD organiseerde Prein diverse extremistische activiteiten zoals een anti-Israël-demonstratie in Den Haag, samen met de RVF. Die demonstratie leidde afgelopen september tot ophef en werd op het laatste moment afgeblazen.

AIVD -informant & OM-Nabil B.’adviseur’-Junkie- Peter R. de Vries’: Demmink & Epstein zijn onschuldig en “Geen mes op de keel en niet de bosjes ingetrokken dan is het Geen Verkrachting!!(VIDEO’s)

De  corrupte en laffe AIVD is geïnteresseerd in splintergroepering RVF, vanwege banden met de neonazistische groepering Combat-18 in het Verenigd Koninkrijk van de ‘Taxfree-War Crime-Pedo -Rapist- Queen Elizabeth’ met Trump’s  Geile Poedel Boris Johnson(VIDEO’s) . De corrupt en laffe ‘NSB- Killer-diensten’ betaalden Prein, zo zegt hij, slechts 3000,- euro zwart voor alle ‘Judas- informatie’. Hij stak het geld onder meer in de NVU.  De ‘AIVD & Politie- informant Prein’ meldde zich eerder dit jaar bij NRC om zijn naam te zuiveren. De ‘AIVD & Politie- informant Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’( en OM & AIVD-Adviseur-Peter R. de Vries ‘van‘ Kroongetuige-Junkie Nabil B. Peter R de Vries (Video)) deed het qua betalingen van van de AIVD en de Politie extreem beter dan Prein. De’Bruine Rat- Van Hout’ heeft meer dan 1 ½  euro miljoen aan deels zwarte betalingen ontvangen van de ‘NSB-Killer-AIVD&Politie'(VIDEO’s)  om Verzetsheld en voormalig Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV ing Steve Brown te laten vermoorden en maatschappelijk (ook een vorm van vermoorden middels media) af te branden. ‘Junkie-Hoerenloper- Peter R. de Vries’  zal ongeveer het zelfde bedrag of eerder nog meer hebben gevangen van de corrupt en laffe ‘AIVD & Justitie & Politie ‘ Doofpot  in dienst van de Taxfree-Pedo-Rapist-Epstein& Demmink- Heersende Klasse’ met als boegbeeld de extreem Zakkenvuller ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem ‘en zijn parasieten  familie(VIDEO’s)

Opmerking: LOL: Klacht Brown tegen AIVD en Bas van Hout afgewezen, omdat Van Hout volgens AIVD geen AIVD Informant is(VIDEO’s) 

Zoals de bijna door de AIVD & politie vermoorde Verzetsheld (VIDEO’s) ing Steve Brown al voorspelde heeft na de AIVD nu ook de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen-en Veiligheidsdiensten (CTIVD)zijn klacht tegen hun Miljonair informant Bas van Hout ongegrond verklaard. Binnenkort schokkende rapportage en een analyse van het niet gerond verklarend  ‘Doofpot- rapport ‘van de Commissie.

Lees hier de ten onrechte en in strijdt met de feiten afwijzing van Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD).
De zaak gaat nu naar de rechter en zal wel eindigen bij het Europees Hof van de Rechten van de Mens en/of de Verenigde Naties.