( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wethouder Ivens: Corrupte D66-‘Minister-Jonkvrouw –Ollongren’ staat pal achter ‘Elite-Maffia-Huisjesmelkers-Prins Bernhard & Haga(VDEO’s).

(zie hiervoor hoe ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ en zijn Hofnarren Ollongren, Dijkstra en Aboutaleb worden uit gejouwd voor Kinderverkrachters( Schokkende Video’s) en Maffioso en Moordenaars)

Corona-Aasgieren’: Misdadig Kabinet-Rutte&’D66 DDR66 Hoertje –Veldhoven’ ziet niets in bevriezing ‘Prins Bernhard-Woeker-woonhuren(VIDEO’s).

De SP in de extreem corrupte en laffe ‘Eerste-Twee Petten- Kamer’ heeft een zeldzame motie van afkeuring ingediend tegen  de D66 DDR66 Minister ‘AIVD Boss & Censuur Queen- Ollongren’ van Binnenlandse corrupte Zaken en die is nadien aangenomen. De oppositiepartij vindt het onverteerbaar dat de misdadige minister blijft weigeren om de toch al extreem hoge huren per 1 juli te bevriezen van de Huisjesmelkers Prins Bernhard & ex VVD Boef en tegenwoordig Forum voor geen Democratie Tweede Kamerlid Boef Haga en ‘Vastgoed-Maffia-speculanten’.

Tweede Kamer zet weer vraagtekens bij geestesziekte DDR66 Minister Ollongren. Licht zij samen met Rutte & Knops de Ziektewet op(VIDEO’s).

In de motie, van SP-senator Tiny Kox, wordt het misdadige beleid afgekeurd, en wordt Jonkvrouw Ollongren opgeroepen er alsnog voor te zorgen dat de  Woekerhuren niet nog meer omhoog gaan. “Deze motie zegt niet: minister ga weg, of minister laat u na kijken door een psychiater, maar minister, treed op!”, zei Kox bij de indiening. Een meerderheid van de senaat wil dat de gebruikelijke Elite-Maffia-huurverhoging per 1 juli achterwege blijft, om te voorkomen dat huurders die  al jaren worden afgeperst door de extreem misdadige Huisjesmelkers en speculanten en nu ook nog door Der Endlösung corona-Bom-crisis nog meer in de problemen komen. Tot twee keer toe nam de Eerste Kamer daarover een motie aan, maar de Beschermvrouw van de Huisjesmelkers en Vastgoed Maffia speculanten ‘Jonkvrouw -Bilderberg- Ollongren’ ziet niets in zo’n algemene huurbevriezing, omdat dat de VVD-misdaadgroep en D66 DDR66 en het ‘Taxfree-VOC-SS-Koningshuis’ veel aanhang en leden heeft onder de Huisjesmelkers en speculanten.

Liever oplossingen op maat  liegt Jonkvrouw Ollongren:‘Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’: VVD-misdaadgroep Amsterdam stelt voor 40-40-20-regel los te laten voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’(VIDEO’s)

De Psychisch gestoorde levensgevaarlijke Ollongren is bang dat met een algemene huurstop de Huisjesmelkers a La ‘Prins Bernhard- verhuurders’ in de problemen komen. Ze ziet liever dat corporaties en de Maffioso particuliere verhuurders aasgieren met hun huurders tot oplossingen op maat komen(kuch). Sommige corporaties hebben al aangekondigd dat de huurprijs gelijk blijft. De geestelijk gestoorde levensgevaarlijke minister vindt het prima als dat vrijwillig gebeurt, maar verder wil ze niet gaan. De oproep van de SP om de huren te bevriezen wordt in de senaat gesteund door Forum voor Democratie, PVV, GroenLinks, PvdA, Partij voor de Dieren, 50Plus en OSF. Over de motie van afkeuring  is aangenomen. De laffe en corrupte regeringspartijen de’ Nep en Fop Christen- CDA’, VVD-misdaadgroep en de CU- Incents -Bijbel belt steunen hun misdadige psychisch gestoorde  minister, maar zij hebben geen meerderheid in de Eerste Kamer.

Sinds 1875 is er qua machtsverhoudingen  niet veel verandert:King Willem Jat recentelijk 10 miljoen en nu Onderzoek naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos(VIDEO’s).

Steve Brown licht zijn klacht en schade-eis van 2.4 miljoen tegen D66 ‘DDR66 Minister AIVD Boss- Ollongren’ en haar ‘Judas- Miljonair- Informant -Hoerenjong Bruine Rat- Bas van Hout’ toe(VIDEO’s).

In de senaat wordt zelden een motie van afkeuring of van wantrouwen ingediend. Dat wordt over het algemeen gezien als een veel te politiek middel, dat meer thuishoort bij de Tweede Kamer. De Eerste Kamer ziet vooral toe op de ‘kwaliteit’ van ‘Pluk de massa kaal wetgeving’. In 2012 en 2018 diende de PVV moties van wantrouwen in tegen het kabinet vanwege het extreem misdadige ‘Pluk de massa kaal-Europabeleid’. Geen van de andere partijen in de Eerste Kamer steunde de moties.Veel langer geleden, in 1875, traden de ministers van Binnenlandse Zaken en Financiën af na een motie van afkeuring van de Eerste Kamer in verband met een spoorwegverbinding met Rotterdam. De  ‘Taxfree-VOC-SS- Koning’ aka “Wie doet os wat” weigerde echter hun ontslag.

Toch blijft ‘Bilderberg -Jonkvrouw- Ollongren’ weigeren de Eerste Kamer tegemoet te komen. Dat wel doen zou haar in conflict brengen met de Tweede Kamer, maar bovenal de Huisjesmelkers en ‘Taxfree-King Willem’ zijn misdadige Familie . ,,Dat de corrupte (DDR)-minister de wens van de Senaat niet honoreert is haar goed  Duivelse recht, maar tegelijk de bijl aan de wortel van dit parlement.” Cliteur refereerde vervolgens fijntjes aan partijleider Boy  Baudet: ,,Met gevoel voor dramatiek zou je  ‘Psycho-Ollongrens’ houding een sluipmoord op de parlementaire mores kunnen noemen.” Vorige week haalde Boy-Baudet zich de woede van het vroor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer , die bijna allemaal trouw aan de King hebben gezworen   op de hals toen hij  CU minister Schouten (Landbouw) een sluipmoordernaar noemde.