( door Bijzonder Hoogleraar ing Steve Brown  in de  ‘Pedo-Rapist- AIVD-Misdaadgroep-Junkie- Peter R. de Vries’ ) 

AMSTERDAM-NOIR-‘OM & AIVD-Adviseur-Peter R. de Vries ‘van‘ Kroongetuige-Junkie Nabil B. :” Maxwel & Epstein& Demmink zijn onschuldig, de vrouwen(kinderen) en jongens wilde zelf”.
‘AIVD-Informant&Hoerenloper-Junkie- Peter R. de Vries'(VIDEO’s) bij ‘RTL- Riool-Lych-Boulevard’ : “Geen mes op de keel en niet de bosjes ingetrokken dan is het Geen Verkrachting!!” : Een patroon van een verkrachter die zijn tegen misdadige seksueel gedrag goed bralt. De Vries stelt:” Geen mes op de keel en niet de bosjes ingetrokken dan is het Geen Verkrachting “ 2 keer in  zijn thuishonk ‘RTL-Riool- Boulevard.’ De eerste keer m.b.t.  Afghaanse statushouder die een zwakzinnig meisje  verkracht, die moest maar minder straf krijgen, anders moest de statushouder het land uit want die had een vrouw en kinderen. De Vries gaat o.a. volledig voorbij aan het feit dat  geen enkel normale vrouw met een verkrachte getrouwd wil zijn en geen  normaal mens een verkrachter in Nederland wil houden . Misschien dacht hij weer aan zijn zelf? (Ook  de Ex OM ‘Boss Pedo-Rapist Demmink’ is volgens  ‘Junkie  De Vries’ onschuldig aan het verkrachten  van te jonge jongens! ) De tweede keer ging het over de minderjarige slachtoffers van Jeffrey Epstein.  Die hadden volgens De Vries er om gevraagd !  RTL-Riool- Boulevard heeft er blijkbaar geen moeite mee dat AIVD informant en ‘OM-adviseur’ van kroongetuige Nabil B. (VIDEO’s)deze uitlatingen mag doen en wordt er geen rekening met o.a. zwakzinnige en minderjarige slachtoffers. Wordt ook eens tijd voor Peter van der Vorst en de AIVD  hier eens een statement voor maakt.

Bij het publiceren  van de  video hiervoor  werd die onmiddellijk geblokkeerd door het Noord Koreaanse RTL om hun  ‘AIVD-Junkie- Pedo-Rapist- Peter R’ de Vries’ te beschermen . Zelfs RTL schaamt zich dood! Via Facebook Steve Brown link nu ook hier te zien .

Na Steve Brown hebben nu ook de voormalige advocaten van ‘ Kroongetuigen& Junkie& Moordenaar- Nabil B.’ aangifte gedaan tegen AIVD&Politie-informant- Junkie- &Moordenaar-Peter R de Vries(VIDEO’s) .Gaat die aangifte van de twee advocaten net als die van Brown ook direct de ‘AIVD&Politie- Bas van Hout& Peter R. de Vires Doofpot’ in(VIDEO’s)?

Like this story? Share it with a friend!