( door het Noord Koreaanse AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR_  Schande: Dodenherdenking op Dam(Video’s) alleen met ‘SS-Koningspaar’ en zijn 3 NSB-ers Rutte & Halsema & Verbeet(VIDEO’S).

‘Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’: VVD-misdaadgroep Amsterdam stelt voor 40-40-20-regel los te laten voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’(Video”).
‘GroenLinks Recht- Burgemeester Keizerin Halsema & Loverboy -Ninja Oey ‘heeft een ‘dr. Goebbels- Oranje Boven- brief’ geschreven aan al haar Expats & Yuppies Nep-Amsterdammers om ze een hart onder de riem te steken en ze te bedanken dat zij Amsterdam verwoest en bezet hebben en ook om te vertellen wat er op dagen als  ‘Konings-Makke-Schapen-dag ‘het symbool van ongelijk bij geboorte  en  ‘Nep en Fop-Bevrijdingsdag’ voor de 40% arme sloebers in Amsterdam met of zonder huis wel en vooral ook niet mag vanwege Der ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’: The ‘Desk- Killer-Elite’ turned the Dollar&Euro into toilet paper and the common People pay the Bill(Video’s).

Zoals al duidelijk was zal het grote  ‘Zuip en Snuif- Volksfeest’ wat ‘Konings-Makke schapen-dag’ normaal gesproken in de verwoeste en door Yuppies en Expats en hun partij GroenLinks Rechts & D66 DDR66& VVD-misdaadgroep & PvdA-hoertjes bezette stad is niet doorgaan.

‘Corona- Bral-Kul- Tip’ in AT5 van ‘Ex Amsterdamse -Vinger-agent-Ellie Lust’ roept op tot etherdiscipline bij internetvergaderingen(Video’s) . 

Terwijl de’ Elite Ratten in Pak- Maffia’ de massa Kaal plukt verspreidt de ‘Volks –Maffia’ voedsel onder arme Italianen(Video’s)
De arme echte Amsterdamse sloebers met hun haveloos geklede kinderen die niet te eten hebben mogen wel van Keizerin Halsema naar de vernederende ‘PvdA-Kapo Klijnsma  Voedselbanken’(Video’s) , mits marcherend in een optocht en zwaaiend met de Nederlandse vlaggetjes  en een groot portet van King Willem en zijn peperdure Putah ‘Queen Exotica Maxima’ mee zeulen en scanderen:  “dank King Willem& Halsema voor het ‘Obesitas-Voedselpakket  en dat Maxima ons leert om  rond te komen van een ‘honger- uitkering'(Video’s’)“.

‘GroenLinks Rechts- Corona-Waanzin :Illegalen, ongedocumenteerde uitgeprocedeerde & Prins Bernhard & ‘Keizerin Halsema’ & Yuppies &Expats gaan voor Daklozen en Amsterdammers(Video’s).

Der ‘Endlösung-Coronavirus: Iedereen moet binnen blijven, behalve de ‘Dak en Thuislozen & US-NATO Militairen-Coronabommen’(Video’s)
De Dak en Thuislozen moeten wel de hele dag op straat lopen. Zij krijgen van Keizerin Halsema allemaal een klein Nederlands vlaggetje  waarmee zij  de hele dag op straat moeten zwaaien en Leve de Koning en Halsema moeten roepen. De zwaar onderbetaalde en amper opgeleide ‘Makke schapen-  Boa’s ‘ houden ze op gepaste afstand in de gaten en als zij doen wat Halsema van hen heeft gevorderd krijgen zij allemaal een krantje ‘LIDL- bier, ook de Boa’s  krijgen zo’n kratje bier, die voor het merendeel in Almere of elders buiten de stad wonen omdat zij de huren in Amsterdam ook niet kunnen betalen.

Keizerin Halsema’ koopt tweede villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(Video’s) .

‘Het is niet anders: dit jaar vieren we  nze Koningsdag voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog thuis’, schrijft Keizerin Halsema. Het is niet duidelijk vanuit welk van haar huizen zij dat schrijft, zij heeft immers tegen de regels in twee kapitale huizen in Amsterdam. En haar King Willem heeft drie Paleizen in Nederland, waarvan één op de Dam(Video’s).  “Er mogen op 27 april 2020 geen vrijmarkten, optredens, evenementen of andere vormen van samenkomsten worden georganiseerd, ook niet voor kinderen.”

‘Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan’
Ook op buurtniveau moeten de  Amsterdammers Expats en Yuppies  op Koningsdag blijven opletten: ‘Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan’. Die dag geldt ook het vaarverbod voor de grachten in het centrum. Het enige wat we wel kunnen doen is Koninsdag thuis vieren, aldus de burgemeester Keizerin. ‘Dat betekent niet dat onze Koningsdag van de Heersende Klasse helemaal niet doorgaat. Dus wat gaan we doen? Wat mij betreft alles wat we met elkaar kunnen bedenken, zodat we er dit jaar thuis een feestelijke dag van maken,hihihihihihhih.’

‘Nep en fop Makke Schapen- activiteiten’: ‘Livestreams, ‘balkoningsdag’, digitale vrijmarkten, online bingo’s, quizzen en prijsvragen, een creatief eerbetoon aan ons zorgpersoneel: het kan allemaal’
En dan zijn dit de  ‘Makke Schapen -Riool Show- ideeën’ van de burgemeester Keizerin : ‘Livestreams van optredens, ‘balkoningsdag’, digitale vrijmarkten, online bingo’s, quizzen en prijsvragen, een Nep en fop Klap creatief eerbetoon aan ons zwaar onderbetaalde zorgpersoneel, die ook in Amsterdam geen huis kan betalen: het kan allemaal. Laagdrempelig, gratis en gezellig: helemaal in de sfeer van onze ‘Konings-Makke-Schapen-dag’ dus.’

‘Nep en Fop Dodenherdenking’
De ‘Nep en Fop-Dodenherdenking’ gaat wel door, maar zonder  ‘Makke Schapen—publiek’. De ‘SS-VOC-Koning Willem-Alexander’ en de ‘Junta- koningin Máxima’ leggen een krans bij het Nationaal Monument, in aanwezigheid van alleen de NSB-ers minister-president Hofnar  Rutte, burgemeester Keizerin Halsema en voorzitter ‘ Desk Killer-Verbeet’ van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.Het  ‘Nep en fop-Nationaal Comité’ met als Voorzitter de PvdA-‘ Desk & Olifanten Killer- Gerdi Verbeet’ (Video’s,) roept alle blazers van Nederland op om het Taptoe signaal om 19.58 uur mee te spelen vanuit huis voor hun kat of goudvis , en nodigt iedereen uit om na de twee minuten stilte het Wilhelmus thuis mee te zingen. Kan het nog Maffer? Voorafgaand aan de ceremonie op de Dam bralt de ‘Subsidie-Grachtengordel-SUW-Bakfietsen-Maffia –Held’ -Arnon Grunberg’ in De Nieuwe Kerk de 4 mei-Bral-voordracht uit. Simone Kleinsma zingt in De Nieuwe Kerk een ‘Oranje boven-Makke Schapen- lied,’ begeleid door een klein ensemble van het Metropole Orkest. Ook deze ‘Elitaire Killers-Elite-activiteiten’ vinden plaats zonder het ‘Makke Schapen-publiek’ en kunt u thuis via de ‘Zombie-Staats-AIVD-NPO&AT5- televisie’ meemaken.

 ‘Nep en fop Bevrijdingsdag’:Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(Video’s) .

Het is op 5 mei precies 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Nazi’s , maar niet van de  Moorddadige Nederlandse  Heersende Klasse en hun boegbeeld de  ‘Taxfree- SS-VOC-Koninklijke Parasieten -Familie’. ‘Normaal gesproken een reden om deze dag nog uitbundiger dan anders te vieren. Dat kan helaas niet: ook Bevrijdingsdag vieren we dit jaar thuis, aldus de schaamteloze Keizerin van Amsterdam Halsema. Dit jaar zijn de zogenoemde Nep en Fop ambassadeurs van de vrijheid Makke Schapen de  Riool -Showbizz muzikanten Roxeanne Hazes, Snelle, Lucas & Steve en Kris Kross Amsterdam. Ze zullen nu niet met een helikopter het land doorvliegen. In plaats daarvan zijn ze online of via social media te volgen voor de Makke Schapen. Het voorgaande is een klap in het gezicht van Veteranen als Leo Reawaruw  de Presentator van Veterans4Veterans-Salto-Amsterdam en de nog levende verzet’s helden en ‘Joodse Nazi-Genocide-overlevers’ uit de Tweede Wereld Oorlog, want die hadden de Ambassadeurs moeten zijn.