( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NSB-Killer-Politie’ van ‘VVD Boef- Remkes’ houdt ruim 400 honderd demonstranten aan op Malieveld Den Haag en op de ‘Halsema- Dam’ geen één. 

Trump & Joe Binden-America First’ in Poor People and hungry Children:Time for Poor People’s Campaigning the US & EU(VIDEO’s)

#NurseLivesMatter: Franse Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes.Pedo- Kees van der Spek: Het is Oké! (VIDEO’s)

De demonstratie die actiegroep Viruswaanzin samen met o.a. de Gele Hesjes en Bouw in Verzet komende zondag op het Malieveld wil houden is opnieuw verboden in strijdt met de Grondwet en het EVRM (= mensenrechten) door de ‘VVD Boef-Burgemeester Remkes’ namens zijn ‘VVD Godfather Rutte’& ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’. Dat meldt de schaamteloze en corrupte gemeente Den Haag vandaag. Iedereen die aankomt in Den Haag zal staande  worden gehouden door ‘Remkes -NSB- Killer-politie’ met de ‘SS-Marsorders’ direct om te keren en mondje dicht. Wie dat ‘NSB-gebod’ van de VVD Boef Remkes negeert doet dat op eigen risico en zal naar goed ‘NSB-Killer-politie’ gebuikt minimaal in elkaar worden geslagen en wie pech heeft Gewurgd zoals Henriquez en Steve Brown (VIDEO’s) of zoals bij de 17 jarige Rihsi in zijn rug  dood geschoten.

Politiebond &Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor  onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem.(VIDEO”s)

https://wp.me/p1rJO5-s16

Why are the Red Neck- Mad dog- Trump’s  ‘Killer-police’ across the US piling on the cartoonish violence & racist rhetoric when they know they’re being watched?

‘Wit-was-Kabinet-Judas-Rutte&Co: ‘Rat in pak-begroting- Corona aasgieren – te kort’ dit jaar 68 miljard te betalen door de Labbekakken(VIDEO’s).

De organisatoren zeggen ondanks het verbod toch ‘op persoonlijke titel naar het Malieveld te gaan’. Dat zegt kopstuk & verzetsheld Willem Engel van de groepering. ,,Wij, op persoonlijke titel, zijn zondag op het Malieveld. Ik nodig iedereen uit te komen”, zegt Engel in een videoboodschap op de Facebookpagina van Viruswaanzin. Ook op persoonlijke titel aanwezig zijn bij een demonstratie die verboden is, is een strafbaar feit, stelt de ‘dr. Goebbels-gemeente De Haag’.VVD Boef-Burgemeester Johan Remkes noemt de oproep van Willem Engel, kopstuk van Viruswaanzin, om toch te komen volstrekt onverantwoord die hij met de dood kan bekopen.

Chaos en geweld: Daar waar Poetin direct na het uitbreken van COVID-19 het zorgpersoneel loonsverhoging gaf, geeft ‘Judas-Rutte &Co’ ze weer een klap in het gezicht& ‘Veronica- Inside-Zwarte-Pieten- Gekte’(VIDEO’s)
Extra wrang is dat de mensen die oproepen om ‘gewoon te gaan en je niets aan te trekken van een VVD-verbod in strijd met de Grondwet’ omdat dit een aanval is  op de niet bestaande rechtstaat zou zijn feitelijk een situatie van wetteloosheid en chaos creëren die alleen geldt voor King Willem en de Taxfree-Ultra-Rijken Elite-Gangsters. Dat is volstrekt onverantwoord en dat Tuig hoort thuis in een Human ZOO (VIDEO’s) zoals in de good old day’s ”, aldus de levensgevaarlijke VVD psychopaat Remkes. Volgens de corrupte en schaamteloze gemeente zijn er duidelijke (geen) signalen dat de bijeenkomst gekaapt zal worden door hongerende en straat arme groepen die uit zijn op chaos en geweld op een menswaardig bestaan. De kans dat mensen in het gedrang komen (door ‘NSB-Killer-politie geweld’) is groot en moet een ander belangrijker argument zijn voor mensen om niet te komen.Viruswaanzin wilde in eerste instantie in twintig plaatsen in Nederland demonstreren tegen de ‘der Endlösung –corona-Bom- aasgieren-maatregelen’, maar dat plan werd geannuleerd. In plaats daarvan riep de organisatie iedereen op om komende zondag naar het Malieveld te komen. Maar daar zette VVD Boef Johan Remkes, waarnemend VVD-burgemeester van Den Haag en Nep en Fop-voorzitter van de Veiligheidsregio voor de Ultra-Rijken-Haaglanden dus weer een streep door.

Onzin dr. Goebbels gebral van ‘VVD Boef Remkes’:

Verzetsheld Engel zegt dat hij en de Gele Hesjes en Bou in Verzet zich niet laat tegenhouden door de ‘NSB-Killer-Politie’ en de VVD Boef Remkes. ,,Maak je geen zorgen, we openen de snelwegen als dat moet. Dit is ons land en het is afgelopen met die ‘Graai & Naai- Royal- Taxfree-Killer-Elite’  die het Volk kaal plukt tot op het bot. Het is afgelopen met deze ‘dr. Goebbels-Remkes-onzin’. Wij gaan demonstreren, zondag, op het Malieveld. Niet namens Viruswaanzin, wel in de geest van Viruswaanzin en de mensenrechten en de Grondwet en tegen die VVD Boef Remkes en zijn NSB-Politie  .”