( door ing Steve Brown)

Steve Brown in ziekenhuis
Steve Brown in het VU-ziekenhuis na tweede Moordaanslag d.d. 9 december 1999 op hem. (kogel door zijn lever en kogel door zijn bovenarm( volledig verbrijzeld).

AMSTERDAM-NOIR Cry-site’ maakt De Crime Top 100 in angst voor Steve Brown en de waarheid(VIDEO).9 december tweede Moordaanslag op Steve Brown mislukt tot groot verdriet van de Media-Maffia en bepaalde Justitie(Video).

Wie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Elite’ zoals Julian Poch, Geert Wilders & Steve Brown & Willem Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’.(Video)

Klacht en aangifte tegen ‘Moordenaar’& Leugenaar OvJ. H. Hoekstra van ‘OM-Pedo Rapits-Hoofdofficier Leenders-Amsterdam(Video).

Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat er een 2de  Moordaanslag  op mij werd gepleegd die ik ook ter nauwe nood heb overleefd: Een kogel door mij bovenarm (volledig verbrijzeld, extremen pijnlijk ) en een kogel door mijn lever( geen pijn, maar bijna altijd dodelijk). Het was een zwarte dag voor ‘AIVD & Politie-informanten Peter R .de Vries & Bas van Hout & John van den Heuvel & Jeroen Pauw’, etc. en de ‘Royal-Taxfree-Pedo Rapist- OM-Elite-Ratten in pak(Video) dat ik die eerste ‘Moord-Wurg-Politie-aanslag'( 1997) en ook nog de 2de  moordaanslag( 1999) heb overleefd: Power to the People & De Waarheid&De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR-(SaltoTV)(zie de TV-uitzending). Het zogenaamde onderzoek naar deze  2de Moordaanslag  d.d. 9 december 1999 werd geleid door de corrupte en laffe mr. J.H.A. (Jeroen) Steenbrink aka “Jomanda” (Video) tegenwoordig corrupte Hoofdofficier te Alkmaar. Het ‘Nep en Fop onderzoek’ duurde Officieel 6 weken en werd toen zonder horen van ook maar één getuigen en van mij  gesloten. Ik heb voor die wan en misdadige gedragingen van OvJ. J. Steenbreek hem persoonlijk letterlijk aan zijn oren getrokken en in zijn gezicht gespuugd in een restaurant in de Vijzelstraat te Amsterdam waar hij zat te eten op de kosten van het Volk  met de  eveneens corrupte Fractievoorzitter van de PvdA-hoertjes Amsterdam en opheldering  geëist, die ik tot vandaag de dag nooit heb gehad. Misschien kan de Tweede Kamer en/of AIVD en/of Justitie mij daar eindelijk eens de waarheid over vertellen waarom er niet naar behoren onderzoek is gedaan naar die Moordaanslag op mij.

‘Politie-Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ biedt excuus aan Steve Brown.Corrupte Procureur-Generaal Herman Bolhaar en zelfverklaarde grote vriend van De Vries  laat Steve Brown vermoorden door ‘zijn’ ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

De Laffe en corrupte ‘Politie-Media-huurmoordenaar-John van den Heuvel’& ‘Nieuwe Revu-AIVD& politie-informant-Bert Voskuil’ publiceerde aasgieren artikelen, toen ik nog amper een dag in een coma op intensive care lag in de VU. En de lijkenpikkers Van den Heuvel en Voskuil nog dachten dat ik zou dood gaan. Deze Aarts laffe aasgieren-artikelen zijn de facto misdadig en als ik er weer aan denk zou ik Van den Heuvel (en De Vries & Van Hout & ‘Ratje-Ja-Knikker-Jeroen Pauw’) als ik hem tegen kom alsnog  zijn laffe lelijke kop van zijn romp rukken en in zijn stikkende corrupte reet douwen. Maar wat veel mensen niet weten en /of niet doorhebben is dat het niet de eerste moordaanslag op mij was. Voorgaande aan die  2de Moordaanslag d.d. 9 december 1999 hadden de ‘AIVD-Politie informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout’ en ‘Junkie- Peter R. de Vries’& Junkie Ron Ostrowski ‘ in duistere verenging  met het extreem corrupte (VVD)-OM en eveneens extreem corrupte politie en AIVD reeds in 1997 een zeer geraffineerde  ‘Arrestatie’-Wurg-Moordaanslag’( zie beelden hierna) op mij gepleegd door de politie. En die ‘Wurg-Politie-Moordaanslag’ doodleuk 5 avonden achtereen nog uitgezonden op TV ook. Ondanks dat ik voorafgaande aan die  ‘AIVD &Justitie-Moord-Lynch-uitzending’ van Peter R.de Vries  ter zake aangifte had gedaan, toen ik als arrestant op Bureau Warmoesstraat zat. Maar ja, aangiftes tegen AIVD& Politie-informanten a La Van Hout, Van den Heuvel, Pauw en De Vries, etc. gaan direct de ‘Justitie &AIVD-Doofpot’ in. De ‘Lynch-Riool-Sensatie-Wurg-Politie-Moord-uitzending’ ten koste van mij  werd jaren later door het Gerechtshof  te Amsterdam onrechtmatig verklaard en kreeg ik een ‘Kruimel-schadevergoeding‘ toegekend van 2.500 gld. Dit terwijl De Vries & Van Hout met de geënsceneerde  ‘Lynch-Vermoord -Steve Brown -uitzending’ miljoenen bloedgeld hadden verdient aan reclame opbrengsten en zwarte betalingen van de corrupte en ‘Moordende-AIVD& Justitie&politie’.

Old Smurrie-Kutjes News’: Peter R. de Vries weer woest en gaat aangifte doen: Schunnige foto’s van zijn ‘Swingers-vrouwtje Jac’ duiken weer op(Video

Klacht Brown tegen AIVD en Bas van Hout afgewezen, omdat Van Hout volgens AIVD geen AIVD Informant is(Video).

Tja ,als je zwart betaald werkt als Judas voor de  AIVD & Justitie& Politie is alles geoorloofd in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Oorlog ’s -misdadiger-Taxfree-Shell- Rutte& Co’(video), alwaar de ‘Moordende& corrupte -Justitie(‘Video)al meer dan een kwart eeuw in duistere en corrupte handen is van de ‘VVD-Misdaadgroep’ met types als de ‘Mega-Uitkering-Oplichter & Fraudeur “Two Face”-Dijkhoff'(Video).

U kunt het hele verhaal en nog veel meer nalezen in de Boeken:” Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek” en “Killing Fields of Amsterdam”.