(van onze  straffeloos ‘Zakkenvullende&Stelende VVD-misdaadgroep’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-“Two Face Dijkhoff “ex secretaris van Justitie vindt ‘Graaien & Zakkenvuller’ met uitkering Oké voor de VVD, maar niet voor Labbekakken(Video).
‘CDA & VVD-Elite-(Pedo-Rapist)-Klasse Justitie’(Video):De Ex VVD-staatssecretaris van Klasse Justitie Dijkhoff betrapt op ‘Fraude & Mega Uitkering ‘s- oplichting’ met gemeenschapsgeld en blijft de criminele fractie Voorzitter van de VVD-(misdaadgroep) en wordt niet geroyeerd door de VVD en/of vervolgd door de corrupte en laffe ‘CDA-VVD-Justitie’ van Grapperhaus & Dekker(Video).De altijd liegende corrupte VVD-fractievoorzitter “Two Face”-Klaas Dijkhoff heeft jaarlijks ten onrechte 4.900 euro aan reiskosten vergoed gekregen gejat en dat is een strafbaar feit en daar zou een Labbekak al voor in de cel zitten te zuchten. Nu de VVD-Boef-“ Two Face”-Dijkhoff betrapt is op die fraude stort hij dit bedrag gewoon terug en daarmee is de kous af , meldt HP/De Tijd woensdag. Daarnaast ziet hij alsnog af van omstreden wachtgeldregeling Uitkering ‘s- Oplichting. Door deze ‘Feodale-Rat-in pak-regeling’ ontving hij 37.000 euro boven op zijn ‘Mega-salaris’ als corrupt ‘VVD- Kamerlid’, omdat hij in het vorige ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte 2’ met laffe en corrupte loopjongen ‘PvdA-hoertje-Asscher'(Video) kortstondig corrupte Minister en staatsecretaris van Klasse Justitie is geweest.

Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV(Video).

Uit onderzoek van HP/De Tijd blijkt dat Dijkhoff een reiskostenvergoeding van 4.900 euro ontvangt jatte voor reizen binnen Nederland, terwijl hij als fractievoorzitter beschikt over een auto met onderbetaalde ‘Labbekakken- chauffeur’ die door de VVD-misdaadgroep betaald wordt.Daardoor maakt Dijkhoff geen extra reiskosten. De VVD’er toont zich in een reactie op Facebook ‘Fake-schuldbewust’ en spreekt van “een stomme fout dat ik nu berapt  ben op het stelen van zo’ klein bedragje van  4.900,-euro . Daardoor heb ik een vergoedingtje ontvangen die ik nooit heb willen krijgen ,( liegt hij weer eens) want al mijn extra geld gaat nu eenmaal naar goed VVD-gebeuik op aan champagne,kaviaar, cocaïne en ‘Onno-Hoes- Demmink- Schandknapen’, hahahahahah .”

Big Brother Award voor ‘Spy-overheidsalgoritme ‘van VVD-Minister Dekker&aangifte tegen CDA Minister Grapperhaus(Video).
De altijd liegende Dijkhoff bralt te hebben geprobeerd de dubbele vergoeding stop te zetten. Naar eigen zeggen liegen heeft hij daarna niet naar zijn ‘Mega-loonstrookje’ van tegen de 150.000,-euro per jaar( buiten allerlei vage riante toeslagen) gekeken om te controleren of de stopzetting ook was doorgevoerd. Tja, wat is nou 4.900,- euro voor deze ‘VVD-Zakkenvuller’. Daar moet een ‘Bijstand-Labbekakken-familie’ een half jaar van overleven bij de mensonterende ‘PvdA- Kapo- Klijnsma-Voedselbanken'(Video),kan Dijkhoff en Rutte wat schelen.

PvdA -IJdeltuit- Plasterk’(Video)&AIVD& Hoerenjong –Bruine Rat- Bas van Hout (Video)’:Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust(Video) .

Suriname meer Rechtstaat dan Nederland&US: Bouterse veroordeeld voor 15 Moorden tijdens ‘CIA-Bauxiet–Staatsgreep’(Video).

‘Corrupte- VVD Kamer-Bende-lid Arne Weverling: Nu ik ook betrapt ben op Zakkenvullen met het ‘Feodale- Wachtgeld’ stort ik het net als Dijkhoff terug, behalve wat ik reeds gejat heb en laat de Labbekakken de Ram bam krijgen!!!!!.

 Two Face”-Dijkhoff zet ‘Feodale-Rat-in pak-  wachtgeldregeling’ toch stop nu hij als criminele Zakkenvuller te boek staat, maar stort het reeds gejatte geld niet terug.Rutte: “Onze Dijkhoff  heeft gelijk, eens gejat van het ‘Labbekakken-Volk’ blijf gejat, Stem VVD!” Ook gaat de corrupte VVD-fractievoorzitter in het bericht in op het ‘Feodale-Wachtgeld’ dat hij tot voor kort ontving. “Nu de discussie is opgelaaid, ook over hoe dit soort ‘Ons kent ons-Feodale –regelingen’ er in de toekomst uit moet zien, komt er een dimensie bij in het keihard leegplunderen van de labbekakken (de beledigende naam die de VVD gebruikt om de Laagste Klasse( 30 % van de Bevolking(Video)) te vernederen) “, schrijft Dijkhoff Aarts brutaal.”Daarom heb ik besloten mijn gewetenloze en schaamteloze ‘VVD- Zakkenvuller- mening’ opzij te zetten en de  ‘Feodale- elite- toelage’ (bij u beter bekend als: Luxe wachtgeld) per direct stop te zetten.” De ‘VVD-Elite-Gangster’ is niet van plan het geïncasseerde wachtgeld terug te betalen, want dat heeft hij al verhoerd & versnoerd. Dijkhoff ontving zo’n 37.000 euro aan wachtgeld per jaar, omdat hij staatssecretaris van Klasse Justitie en een maand minister van Defensie was. De ‘VVD-Elite-Gangster’ heeft hier volgens de ‘Feodale-ons kent ons-Rat in pak-wet’ ruim drie jaar recht op.Hij kreeg de riante ‘Rat in pak- toelage’ boven op de 115.000 euro per jaar én nog meer toeslagen o.a. voor zijn fractievoorzitterschap. De  Premier VVD ‘Godfather Mark Rutte ‘bralde afgelopen vrijdag “volledig achter” het besluit van Dijkhoff te staan om het wachtgeld en alle toeslagen te innen, ook waar hij geen recht op heeft.

Dijkhoff:” ik ben geen Labbekak en heb Recht op Fraude & Luxe Wachtgeld en dat ik en al onze ‘VVD-Bendeleden’  boven de wet staan,Heil VVD-misdaadgroep en dat wij altijd corrupte Ministers en staatssecretaris  als bazen op het Ministerie van Klasse Justitie(Video) hebben zitten anders zat ik en mijn hele partij al jaren in de cel”.
Dijkhoff vond en vindt nog steeds dat hij recht heeft op alle toeslagen. “Ik sta nog steeds volledig achter de Feodale- ons ken ons Rat in pak- regeling- en achter iedereen, in de landelijke, provinciale of lokale politiek, die op grond van die regeling ontvangt waar zij of hij voor heeft gewerkt.” Een andere criminele  Zakkenvuller VVD-Kamerlid Arne Weverling maakte na het besluit van zijn fractievoorzitter bekend ook af te zien de wachtgeldregeling. Hij ontving jaarlijks 10.000,- euro, omdat hij voor het Kamerlidmaatschap ‘Graai&Naai-wethouder’ is geweest in de gemeente Westland.