(door het ‘ Laffe& Corrupte- Mediacourant‘ en bewerkt door onze waarheidscommissie)
(de foto’s waar het ranzige Swingers echtpaar Jacqueline en Peter R. de Vries zeggen nu aangifte te gaan doen bij hun bevriende politie en/of justitie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Oerdomme Swingers echtpaar Peter R. de Vries’ uit elkaar: ‘Pijpmeisje’ en breuk family vriend Holleeder was de druppel(Video).

Geenstijl van berichtte  reeds in 2015 over die schunnige hoerige foto’s van de Oerdomme, Perverse ’Junkie- Maffiafamilie Peter R. de Vries’.
Willem Holleeder (Video) zegt indien hij in eerste aanleg veroordeeld wordt bij Hoger Beroep met sexs foto’s en getuigenverklaringen te komen inzake zijn jarenlange ex Loopjongen Peter R. de Vries  in Hoerenhuizen als Yab Yum en bij Raam prostituées o.a. in Alkmaar in de mensenhandel panden van Cor van Hout en op de Amsterdamse Wallen in panden van o.a. de Charles Geerts & ex Mr. Englesma (= de voormalige vaste advocaat van De Vries en  Maffia Bazen John de Mol en Klaas Bruinsma) die de mensen uit hun stoel zal doen vallen. De foto’s zijn mogelijks zelfs verboden materiaal op grond van de Pedofielen wet. Met die aantekening dat u deze foto’s en getuigen verklaringen wel in hoofdzaak in de context van de jaren ‘70, ’80 en ’90 moet zien toen de grens van pedofilie extreem vaag was (Bron: Groene Amsterdammer ) in” Banana-Fraude-Pedo-Nederland”.

AIVD& Politie-informant -Junkie en Hoerenloper Peter R. de Vries’ stapt naar zijn corrupte vrienden politie vanwege schunnig hoerige foto’s die al jaren op internet circuleren van zijn swingers ‘ex- Hema-vrouwtje -Jacqueline’. Het doorsturen van deze foto’s is strafbaar volgens De Vries en dat is op zijn zachts gezegd bizar uit zijn mond, want De Vries heeft zijn hele misdadige ‘Judas-leven’ niet anders gedaan dan mensen in de val lokken, al dan niet voor het corrupte gedeelte van Justitie en/of de politie voor de verborgen camera’s zelfs in besloten ruimtes en dat is echt strafbaar, maar dat wordt nooit vervolgd(Video):

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje(Video).

 

Wat heeft  ‘Bagger psychopaat & Maffiaboss-John de Mol‘& ‘Junkie-Peter R de Vries’(Video) met ‘Coke-Importeur’ SBS presentator Frank Masmeijer te maken?(Video).

Dat laat de misdaad misdadige journalist niet weten op Twitter. De Oerdomme ‘Junkie-De Vries’ twittert: “Op internet/WhatsApp wordt een setje foto’s rond gestuurd waarvan wordt gesteld dat het mijn ex-vrouw is. Voor wie zich aan die foto’s verlekkert: het gros is fake, gemaakt om te beschadigen. Wie ze stiekem doorstuurt: het is strafbaar. Er wordt aangifte gedaan.”  Dat De Vries een volle Junkie en psychopaat is blijkt maar weer eens uit de inhoud van zijn Twitter. Ten eerste wie zou zich verlekkeren aan de walgelijk schunnige foto’s van deze extreem lelijke op leeftijd zijnde Oerdomme vrouw, alleen echte Perverts zoals ‘Junkie- De Vries’ en bovendien  heeft zij zelf deze foto’s op de sex site geplaatst met de vermelding Jaqueline M Hup Holland…..

De eerste “Golddigger-Show”in NL met Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz &Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens(Video).

Het gaat dus om de walgelijke hoerige foto’s waar zij zich als toch wel wanhopige vrouw op leeftijd hitsig aanbied op een ranzige sex site. De Vries stelt dat ‘het gros’ niet echt is, wat impliceert dat een aantal  foto’s wel echt zijn. Om welke walgelijke foto’s het gaat is voor veel mensen niet duidelijk. ‘Eén ding is duidelijk: het is natuurlijk vrij ranzig om De Vries – om welke reden dan ook – te pakken via zijn ex-vrouw’, aldus het laffe Mediacourant. Mediacourant vergeet hier even voor het gemak dat Jaqueline de Vries zelf die debiele sex foto’s had geplaatst op het internet en dat ‘Judas- De Vries zijn hele Lafe misdadige ranzige leven niet anders heeft gedaan.De Vries heeft om de haverklap problemen met schunnige sex foto’s die opduiken van hem en zijn Gangstersletjes op het internet. Zo was er ook al de schunnige zaak met één van  Peter R. de Vries zijn sletjes Monique Tesselaar en foto’s van haar kale doos en volgens haar Peter R. De Vries zijn ‘Grote Mooie Haan’. Voor die  ‘Kale Kutjes-zaak’ deed een arrestatie team van de politie een heuse inval voor hun De Vries bij Wim Dankbaar in zijn statige villa te Wassenaar.

Van Zuydewijn met ‘advocaat’ ‘Domme Royce de Vries’ trekt weer kansloos ten strijde tegen het Koningshuis(Video).

Het verklaard echter wel waarom De Vries ook woest was toen de schunnige ‘Pis–sex- Video’s’ van bejaarde Paay(Video) op het internet werden getoond. Later bleek dat ook Paay die om van te kosten ‘Pis-sex-video’s’ zelf op het internet had gezet net als het Oerdomme ‘swingers-vrouwtje Jac’ van De Vries. Wij zijn benieuwd of nu ook hun zoon  ‘Domme Royce’’ als Nep en Fop advocaatopduikelt om Ma & Pa en de corrupte politie bijstaat om hun ranzige sex-foto’s van internet af te halen.

Tot Slot: ‘Junkie-Peter R de Vries’ bralt weer een woest en krankzinnig  in de corrupte Media dat hij en/of zijn ‘Oerdomme &overjarige-Hitsige swingers–vrouwtje  Junkie-Jac’ een onzinnige aangifte gaan doen bij hun ‘ Wir haben es nicht gewußt -Fruenden’ van de corrupte ‘Elite-Pedo-Justitie’ en/of corrupte de politie. Dit terwijl De Vries en het grootse gedeelte van zijn eveneens tot op he bot corrupte collages a La de ‘Judas-Miljonair AIVD& Politie- informant -Hoerenjong- Bruin Rat- Bas van Hout’(Video) en de Mediahuurmoordenaars John van den Heuvel en Paul Vughts indien de Rule of Law zou bestaan in Nederland al lang en breed in de cel en/of een Tbs-Kliniek zouden te zitten en geroyeerd als journalisten door de NVJ’.
Maar niets van dat alles. Hoe dat kan dat leest u hier: De ‘Gerechtelijk-(Elite-Pedo)- Moordende- macht’ is corrupt tot aan de Hoge Raad blijkens belasting ontduikende Raadsheer Van der Vorm &’Moordenaars’ Rechter Fels& OvJ Hoekstra(Video) en hier:” Corrupte Voorzitter Raad voor Journalistiek & Stimuleringsfonds voor Journalistiek Frits van Exter’ is ook ‘AIVD- informant’ blijkens o.a. zijn verdediging van Bas van Hout.(Video)
en ziet u hierna:

 

Noot:

From: xxxxx@hotmail.com
To: jestelesto@hotmail.com
Subject: RE: Steve
Date: Mon, 8 Nov 2010 13:24:59 +0100

Dank je wel Steve,

Ik hoop dat de informatie die ik je ga geven onder ons blijft!

Heel Nederland weet inmiddels natuurlijk dat de Vries een nare vent is en er alles voor overheeft zijn eigen ego te strelen.
Ik las laatst het volgende:

Kwam Peter R. de Vries (53) de afgelopen jaren al verscheidene keren in het nieuws vanwege zijn open huwelijk, nu spreekt ook echtgenote Jacqueline de Vries over hun ‘moderne’ levenswijze.

Over haar veelbesproken open huwelijk zegt zij in De Pers: “In onze relatie gunnen wij elkaar de dingen. Dat vind ik mooi: kijk eens naar hoe mensen snakken naar ruimte in hun leven. Het contact met andere mannen vind ik geweldig. Het flirten, het sensuele. Hoe ik met Peter in het leven sta is heel open, we vertellen elkaar alles.”

Jacqueline de Vries, die haar eigen brood verdient met het schilderen van ‘naakten’ vindt het echter vervelend dat de media haar en haar misdaadman niet begrijpen. “Mensen die dat niet begrijpen, of er jaloers op zijn, maken er weer iets lagers van. De bladen bijvoorbeeld. Ze zetten Peter neer als een schuinsmarcheerder en mij als het zielige vrouwtje. Peter is een heel integere man en van alles houd ik het meest van hem. En als ík iets niet ben is het een zielig vrouwtje.

En dat laatste klopt blijkbaar.
……………. ik bijgaande resultaten tegen! Verder wees een kennis van me erop dat mevrouw de Vries op een datingsite staat waarin te lezen is dat ze Bi is! en zich voordoet als een dame van 39!
Hier zal Petertje echt niet blij mee zijn denk ik.
Nu word denk ik wel een en ander duidelijk. De voorkeur van Jac de Vries gaat uit naar dames!
Uit voorzorg heb ik de foto’s onherkenbaar gemaakt maar ik bezit de originele foto’s ook!

Kun je er iets mee, en kun je zorgen dat ik anoniem blijf?

groet, xx