Steven Ziekenhuis
De “Killing Fields of Amsterdam” vervaagt.

Fred Teeven: U wordt dood geschoten, ha,ha,ha.
Ondanks dat Steve Brown al sinds de jaren ’80 wordt bespioneerd en gevolgd door infiltranten van en door de ‘PvdA-AIVD’ waren de twee moordaanslagen op Steve Brown hun net eventjes ontgaan. Nadien werd Steve Brown meer dan tienallen keren met veel genoegen door o.a. de C.I.D en de Nationale-Recherche gewaarschuwd dat er  weer een moordaanslag op hem zou worden gepleegd.

(Door ‘Volksgangster’ ing. S.K.A. Brown)

Amsterdam-NoirBepaalde Justitie en Maffia werken samen om Steve Brown maatschappelijk te vermoorden.
Medio 1997 pleegt de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ i.s.m. bepaalde justitie een media(moord)aanslag op mij en de mijne.
Ik moet zeggen afgezien van de fysieke pijn, die media-moordaanslag anno 1997 door mij en de mijne als vele malen erger is ervaren dan de fysieke moordaanslag die daarop volgde in 1999. De rechter veroordeelde ‘AIVD-Politie -informant Peter R. de Vries’ zijn media moord op mij als onrechtmatig.

Media Maffia-Feest na de Moordaanslag op Steve Brown.
Vandaag is het dus 14 jaar geleden dat ik wonderbaarlijk ontsnapte aan een moordaanslag uitgevoerd door 2 professionele huurmoordenaars van de Balkan (kosten rond de 100.000 gld).

Bosniër Izudin ‘Izo Beton’ Spahovic
Bosniër Izudin ‘Izo Beton’ Spahovic

Op  9 december 1999 ging de vlag uit bij de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’  toen ik werd neergeschoten. Ook bij de politie scribent John van den Heuvel ging de vlag uit. En die vierde het heugelijke feit bovendien met een artikel dat niet bepaalt uitging van het principe niets dan goeds over de dode.

Pulp Media Moordenaars met de pen.
Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”
Het was wellicht het meest walgelijk aasgieren artikel ooit geschreven door een zogenaamde misdaadjournalist over iemand die op dat moment geopereerd wordt en daarna 7 dagen op intensive care lag. Het kwam uit terwijl ik nog bewusteloos in de uitslaapkamer lag. Ik heb pas jaren later kennis genomen van dat artikel tot bijzonder geluk van John van den Heuvel, want ik had zonder meer een jaar of 3 gaan zitten om dat artikel met rode inkt te rectificeren.

Rehabilitatie kwam pas voor een deel in 2010, toen ex-Panorama “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” zich in zijn leugens verstikte.
Het artikel was de facto een maatschappelijke moordaanslag op mij en de mijne, die zijn weer ga niet kent. Ook de toenmalige loopjongen van Peter R de Vries Bert Voskuil  pleegde direct na de moordaanslag  ook een heuse maatschappelijke moordaanslag op mij met een soort gelijk artikel als dat van John van de Heuvel. Die heb ik letterlijk met schuim op mijn mond lopen zoeken met een kanon van heb ik jou daar. Achteraf ben ik blij dat ik hem toen niet hem kunnen ‘filmen’, want hij was en is slechts een pion van Peter R. de Vries en de zijne.

Hij moest die aanslag bekopen met een schadeloosstelling aan mij van 12.500 gld en een verbod om ooit nog een keer over mij op die wijze te schrijf-moorden. Later kreeg hij nog  voor een ander artikeltje een pak slaag op de Nieuwe Markt van Etienne Urka en die mishandeling kwam mysterieus nooit voor de Rechter. Kennelijk een vergelijkbare situatie die zich nu weer voordoet m.b.t. afpersing en bedreiging door Willem Holleeder die al weer bijna een half jaar geleden het swingers Echtpaar Peter R. de Vries thuis bij zijn Bordela te Naarden.

Aasgieren John en Peter en de politie en justitie waren namelijk in de feestelijke  veronderstelling dat ik de moordaanslag niet zou overleven. Ik had tegen de twee liter bloed verloren en mijn bovenarm was volledig verbrijzelt tot en met het bot dat uit mijn arm stak. De pijn was niet te beschrijven. Ook had ik een kogel door mijn lever gehad en die is op zich al voor 99% dodelijk. De laffe heren misdadig-journalisten en bepaalde corrupte justitie en de opdrachtgevers voor de moord op mij hadden dus de Champagne flessen al opengetrokken en hadden de grootste lol met opzettelijke de karakter moord artikelen van hun misdaadjournalisten.

De Workig Class Hero wordt niet oud.
Ook moet ik in de maand december altijd weer extra denken aan al mijn kennissen en vrienden die vermoord zijn in hun poging een Working Class Hero te worden. Ooit kwam ik aan rond de honderd man. Nu als ik mijn best doe kan ik er nog maar een stuk of twintig terug halen. Tja, ze waren ooit stuk voor stuk goed voor een sensatie bloederig pulp-artikeltje of TV uitzendingen van de aasgieren Heren Misdaad-journalisten.
Wel beschouwt zijn de Misdaadjournalisten de enige die risicoloos bloedgeld verdienen als ras aasgieren aan die Volkse-moorden.
Daarnaast, het gaat vanzelf loop ik weer als jaren terug met mijn hand in mijn rechterzak en kijk en kijk en kijk om mij heen ready to……….
Ook trek ik bij een knal van vuurwerk als een raket automatisch mijn nek in. Het gaat vanzelf en nooit over.

Plato o Plomo-Weergeld.
Boek The Killing Fields Amsterdam
Afijn, de opdrachtgevers Martin Hoogland, Sam Klepper, Johnny Mieremet en mede plegers achter de moordaanslag op mij zijn inmiddels bijna allemaal zelf vermoord. En een aantal zoals Bas van Hout en Peter R. de Vries en Ron Ostrowski zijn behoorlijk flink in elkaar geslagen. Peter R. de Vries, Bas van Hout en hun Media Maffia Boss John de Mol zijn mij en de mijne tot vandaag de dag nog steeds tussen de één en twee miljoen euro schadevergoeding schuldig voor de media-moordaanslag en die wordt betaald.

Zo gaat dat nou eenmaal in de “Killing Fields of Amsterdam”.

Bergen ontmoeten elkaar nooit maar mensen altijd.