( van onze niet gesubsidieerde Big Brohter is Wachting You redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Big Brother Bertolee’ de AIVD loopjongen van de Heersende Klasse is trots dat hij 3-4 vage en niet uitgevoerde  aanslagen in 7 jaren heeft voorkomen voor 1,2 miljard ,maar zwijgt dat de Heersende Klasse verantwoordelijk is voor de hongerdood van 15 miljoen kinderen per jaar(Video). Is hij een Levensgevaarlijke psychopaat en NSB-er en dus feitelijk een Landveraarder ? Dit artikel: What ‘Mad Dog Trump’ Is doing in Ukraine Proves the Mainstream Media doesn’t know Sh*t. Or do they now”(Video) is door de  corrupte Top van NPO en eveneens corrupte Top van de AIVD verboden voor NPO- ‘journalisten’ en hun liegende ’Bral-Presentators’ als Twan Huys om te lezen. Laat staan aandachtig te lezen en dan op basis van dat voorgaande artikel echte vragen te stelen aan Bertholee. Twan kijkt wel uit, want dan staat hij ook gelijk in de rij met zijn uitgestreken ‘Grachtegordel-subsidie-Toet’ bij de mensonterende Voedselbanken van ‘PvdA Kapo-Klijnsma‘ en daar komt geen Poetin aan te pas! ‘AIVD Boss Bertholee’ bekent:”Wij hebben veel journalisten stiekem op onze zwarte loonlijst staan” en gaf daarbij een sluikse knipoogje aan zijn Twan(Video). Dat laatste feit is overigens oud New voor Volksnieuws.

 

Raten in pak op het “Elite-Gangster Bilboard” zijn de AIVD ook niet bekend.

D66 wil ‘Nep en fop-onderzoek’ naar #metoo met uitzondering van de Royals, Incest, Pechtold,Hoes,Oudkerk, Eurlings en Demmink&Co in Politiek(Video).
De corrupte Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft sinds 2011 drie of vier keer een aanslag voorkomen door een ’serieuze poging’ in de kiem te smoren(kuch) beweert ‘AIVD-Boss Rob Bertholee’ bij het ‘Bral- College Tour’ van Rent a sluikreclame ‘Staats-subsidie-Hoer’ van de Elite Twan Huys’. Bertholee eist gelijk dat de Sleepwet wordt ingevoerd zodat hij de door zijn boss ‘Godfather Rutte’& ‘Sleepwet-Boss -Jonkvrouwman -Nep en Fop- D66 Minister Ollongren ‘ de kaal geplukte massa nog beter in de gaten kan houden en als het moet onder de harde duim houden. Ook daar komt Poetin niet aan te pas. En waar is hij en Twan eigenlijk zo trots op? 3 of vier vage Baardmannen aanslagen voorkomen sinds 2011? Dat heeft dan 1.2 miljard gekost of te wel 400.000.000,- per zogenaamde ‘Islam’-Baardmannen aanslag. En waarom weet die Oplichter Bertholee niet of het 3 of 4 zijn? Is dat zo moeilijk om te onthouden? Wij kunnen u nu al voorspelen dat u de Laffe en corrupte Twan Huys niet zult horen vragen over het voorgaande en hetgeen hierna gesteld. Die zit alleen met kwijl uit zijn mond Ja te knikken tegen alle kinderlijk onzin en leugens die Bertholee zit te spuien met droge ogen .Ten opzichte van de AIVD begroting van 2015 komt er voor de jaren 2016 tot en met 2019 maar liefst € 100.000.000 bij en komt het de jaarlijkse uitgaven ver over de 200 .000.000 per jaar.Ze hebben al dat extra geld waarschijnlijk nodig om straks iedereen te kunnen afluisteren.

Plasterk&AIVD’:Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust(Video).

Bertholee de Boss van ‘Big Brohter is Wachting You AIVD ‘ ging dieper in op de Rotterdamse Junkie en kruimel Wapenhandelaar Jaouad A., bij wie een kapot en verroeste  machinegeweer, munitie, zwaar vuurwerk(wat sterretjes) en een piep klein vlagje van Islamitische Staat (IS) werden gevonden. „Als we zoiets zien en merken, dan durf ik te beweren dat we een aanslag hebben voorkomen en dat mag best 400 miljoen kosten”, bralt Bertholee. „Alleen het ingewikkelde bij ons is natuurlijk wel, dat wij altijd op zoek zijn naar iets dat nog moet gebeuren en nog nooit een ‘Ultra-rijke Elite-Gangster'(Video) en/of grote ‘Bankier-gangster'(Video) en/of ‘Ellie-Pedofielen en/of een ‘Taxfree-Royaal(huisjesmelker)  en/of Massa -Moordende  Taxfree-(Shell)-Multinationals hebben afgeluisterd en hun ‘Mega-misdaden’ tegen het Volk hebben gestopt .” Over dat laatste zien we Twan opgelucht adem halen. Dat er nog geen aanslagen zijn geweest schept Bertholee op is te danken aan inzet van onze corrupte politie en justitie, maar ook „puur geluk en pure onzin en zitten de kosten van de politie en justitie niet in onze begroting van 220 miljoen euro per jaar .” Dus om die 3 of 4 aanslagen te voorkomen komen er nog een paar honderd miljoen euro boven op die 400 miljoen die het voorkomen van een aanslag de AIVD kost en u de burger dus kost. Is dat geen waanzin? Wordt het niet eens tijd dat de AIVD wordt afgeluisterd wat zij met al die poen doen.

‘Showbizz-Vuilnis-Marokkaan -Ali B. ‘daagt Wilders uit onder begeleiding van ‘Flapdrol Twan’&’Mafioso Van den Ende(Video).

Twan zit er inmiddels bij als een dom schaap met een uitdrukking op zijn gezicht als de Huismarokkaan van de ‘Riool-Showbizz Wereld’ van ‘Maffiaboss John de Mol’  en College Tour Ali B. Dat Jaouad A. een aanslag voorbereidde op Madurodam , achtte de ‘D66-Rechter’ in november van ellende bewezen. De straf was met vier jaar desondanks verbazingwekkend laag en dat weet u het wel. Lariekoek dus. Op de andere gevallen waarbij een aanslag werd voorkomen, ging Bertholee niet specifieker in omdat het onderzoek nog loopt(kuch). Het gaat wel om concrete, zware gevallen, bralt de altijd liegende AIVD-chef. Hij wees erop dat zijn dienst de afgelopen jaren honderden dreigingen heeft onderzocht die nergens op sloegen. „Het risico op een aanslag is daadwerkelijk aanwezig want dat blijkt wel dat er in 7 jaren 3-4 aanslagen voorkomen zijn dat is nog niet een halve aanslag per jaar ”, bralde hij schaamteloos tegen zijn Pispaal Twan.

De altijd liegende Bertholle:Niet alle info naar onze echte Boss Trump(Kuch)&CIA. Trump is een genie(Video) Poetin is Gek en Gevaarlijk.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).

De AIVD heeft volgens Bertholee „concrete aanwijzingen dat overheden van China, Rusland en Iran(Video) doelbewust in Nederlandse overheidssystemen of in systemen van internationale organisaties proberen te komen , maar houdt de (niet bestaande) bewijzen daarvan in opdracht van de CIA en de “US-Deep State” geheim en is bewust ff vergeten dat de CIA&NSA  alle EU  en Wereld leiders afluistert en daar nog op betrap is ook.” Twan vindt het geweldig en heeft van opwinding inmiddels rode oortjes gekregen en in zijn broek gepist.De corrupte en peperdure dienst werkt veel samen met corrupte inlichtingendiensten van  de Heersende Klasse van andere landen zoals de ‘SS-Oekraïne’ om bijv. de Mh17 slachting in de Doofpot(Video) te houden , maar met de ‘US-Elite’ liegt Bertholee „extra op te letten met het delen van informatie.” De ‘US-Elite’ zijn onder leiding van president met hun Puppet ‘Mad Dog Trump „politiek onvoorspelbaar”.
De ‘dr. Goebbels Staats-sluikreclame -AIVD&Sleepwet -aflevering van College Tour met subsidie ‘Hoer Twan’  wordt uitgezonden op 21 januari en is door u betaald,want zij worden 100 procent gesubsidieerd door ‘Taxfee-Shell-Rutte’&’Christelijk’&Co.

Tot Slot: Bertholee heeft uiteraard nog nooit bijv. de ‘Bilderberg- crime group(Video)- Conferentie‘(of de IMF en/of de ECB en/of Kabinet Rutte3) afgeluisterd en dat is echt maatschappelijk  jammer , want daar worden immers de echte ‘Mega-aanslagen’ door  o.a. zijn  directe corrupte ,gewetenloze en meedogenlozen Bazen ‘Taxfree-Graai-King Willem’ & Hofnarren Rutte&Ollongren op het gewone Volk jaarlijks gepland.