(van onze Internationale ‘Super-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De 500 rijkste ‘Taxfree-onmensen’ op aarde zijn dit jaar 1 biljoen dollar rijker geworden, blijkt uit een berekening van persbureau Bloomberg. De groei, die vier keer zo groot is als die van vorig jaar, kwam vooral door stijgende ‘Bloed-beurskoersen’ en het nieuwe criminele beleid van ‘Mad Dog Trump’(Video) en zijn Dutch Loopjongens ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en Christelijk&Co. Ook stierven er dit jaar weer zoals ieder jaar 15 miljoen kinderen van de honger en hebben 500 duizend kinderen in NL amper te eten en waren de rijen bij de vernederende maar goed bedoelde gratis Kerst diners voor de minima’s(Video) langer dan ooit dit jaar. Die zes miljoen gestorven kinderen hadden met die 1 biljoen allemaal in leven kunnen blijven en ook nog een goede school opleiding kunnen krijgen. Elke drie seconde sterft er een kind van de honger en dat is een jaarlijkse dubbel ‘kinder-Holocaust’ die a La minuut kan worden voorkomen:

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video).

China on ‘Mad Dog-Trump’s’ Strategy: Drop the ‘Cold War Mentality’.Trump’s Taks Plan Ultra-Rich First(Video)!

 

De ‘Elite-Maffia-Boss’ van Amazon, ‘Super-Elite-Gangsters Jeff Bezos’ zag zijn ‘Bloed-vermogen’ het meest toenemen: met 34,2 miljard dollar naar bijna 100 miljard in totaal. Bezos nam in oktober het stokje van rijkste en Misdadigste man ter Wereld over van Microsoft-oprichter’ Super-Elite-Gangster Bill Gates.’ Hoeveel kinderen hadden daarvan niet in leven kunnen blijven? Nou, allemaal natuurlijk.‘Geld Vampier- Gates’, nu de nummer twee, gaf het afgelopen jaar veel geld aan de “Goede Doelen Maffia” wat hij dan weer kan aftrekken van zijn ‘Taxfree-inkomstenbelasting’.Toch kreeg hij er zo’n 9 miljard dollar bij. Zijn ‘bloed-vermogen’ wordt geschat op ruim 91 miljard dollar.

Rennen met de Maffia Beurs van de Ratten in pak en 6 miljoen kinderen sterven van de honger(Video).
De 500 rijksten ‘Super-Elite-Gangsters’ hebben volgens Bloomberg bij elkaar 5,3 biljoen dollar. Hoe dan? Waarom? Waar is dat goed voor? Een jaar geleden was dat 4,4 biljoen dollar.  En dat laatste is op zich alleen het bewijs dat het Kapitalistische Systeem een extreem crimineel, moordend fascistisch systeem(Video) is waar Hitler, Stalin en Mao een puntje aan kunnen zuigen.

‘Communistische’ Chinese ‘Staats’-Maffia(Video)

In vergelijking met andere landen zagen Chinese miljardairs hun vermogen het sterkst groeien. Het vermogen van de 38 Chinese ‘Super-Maffia- bazen’ in de top-500 steeg in totaal met 65 procent.De rijkste Maffia-Chinees is Jack Ma van webwinkel Ali Baba. Hij is goed voor 45,4 miljard dollar. Dit terwijl Chinese arbeiders voor een paar dollar per dag als ‘BIO-Plofkippen’ moeten buffelen in Slaven fabrieken die op systemisch vermoord worden na veel lijken op de ‘Nazi-Fabrieken’ van IG Faber (daar heeft Nazi en ‘Staats-Pooier Prins Bernhard’ nog als directielid gezeten).

Eis van de 62 Ultra rijken en hun politieke lakeien dat er geen kinderen meer sterven in armoede van de Honger.
Er staan twee Nederlanders Super-Elite-Gangsters in de ‘Massa Moordenaars Lijst van Bloomberg’: Charlene de Carvalho (Heineken, goed voor 800 duizend alcoholisten in Nederland ) op plaats 80 met een kleine 16 miljard dollar en Frits Goldschmeding (‘Randstad-Slaven-Flex-handel’ ) op plaats 402 met een kleine 5 miljard dollar. Indien de Rule of Law en het natuurrecht(Video) zou worden toegepast op de Top 500 van Bloomberg zaten ze allemaal met hun Politieke lakeien levenslang in de gevangenis en/of een TBS-inrichting en dan kwam er eindelijk eens een einde aan de jaarlijkse Kinder Holocaust.