(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Met Negatief Reisadvies (video)geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u, dank u. ‘VVD-Boeven ‘Voorzitter Mh17-Piet Ploeg ‘en  Drugs-Witwasser-Kathalijne de Kruif (video)voor de rechter wegens lekken en Drugsgeld witwassen.
De voor een groot deel kennelijk gehersenspoelde (of omgekocht) en van immens verdriet verwarde nabestaanden van Slachtoffers van de aanslag, die zich verenigd hebben op advies van Rutte& Co in de gesubsidieerde Propaganda Stichting Vliegramp MH17 met als Voorzitter ‘Rat in pak Piet Ploeg’ (Piet staat al tijden op het “Elite-Gangster Billboard”(Video)) hekelen de publiciteit die telkens wordt gezocht door vinders van menselijke resten in het crashgebied in Oost-Oekraïne. Alleen al hoe de naam van de Stichting is geframed: Vliegramp. Het is helemaal geen vliegramp, maar een slachting door een (uitgelokte en/of CIA) -Oorlogsdaad op een passagiers vliegtuig dat nooit boven het Oorlog‘s gebied had mogen vliegen.Daarnaast staat de Stichting onder toezicht van een heuse tot op het bot corrupte hoogopgeleide ‘Rat in pak -Staats-adviesraad’ met aan het hoofd J. Smit Commissaris(Knecht ) van de Koning Zuid Holland (= CDA-Rat(Video). Op hun Staats website staat vaag:”De doelgroep van nabestaanden bestaat naar schatting uit enkele honderden direct betrokkenen en een nog grotere groep van indirect betrokkenen( AIVD -agenten?). De Stichting blijft in contact met de nabestaanden via email”.M.a.w. ze weten niet eens hoeveel nabestaande zich bij hun hebben aangesloten. Bovendien is er besloten voor een ondemocratische Stichting als rechtsvorm en niet voor een Vereniging. M.a.w de nabestaanden hebben totaal geen mede zeggenschap, wat zij wel zouden hebben bij een vereniging als rechtsvorm. Wie heeft dat bedacht? Wat denkt u zelf. Dat was de ‘Pluk de armen kaal-Doofpot-regering’ van de altijd liegende ‘Rutte&Co 2/3′(Video). En door wie is dat Bestuur gekozen? Door helemaal niemand! Daar komt nog bij dat de Voorzitter Piet Ploeg een ‘Ras VVD Boef’ is die tijdelijk zijn Voorzitters functie moest neerleggen toen bekend werd dat Ploeg genoemd werd in het strafrechtelijk onderzoek naar voormalige corrupte VVD-fractievoorzitter Kathalijne de Kruif uit Stichtse Vecht die in voorarrest zat  met Wachtgeld(Video) op verdenking van hennepteelt en witwassen.

Problemen met valse bewijzen MH17 van AIVD Boss Plasterk(Video).
De van Staatswege gesubsidieerde en gecontroleerde Stichting Vliegramp MH17 stelt in een verklaring dat de berichten van „bepaalde journalisten die niet werken voor de MSM of de NOS de indruk wekken dat publicitaire en politieke belangen de overhand hebben en er daardoor gesold wordt met stoffelijke resten.” Alsof de ‘CIA-Deep State'(Video) van de ‘US-Elite’ en hun loopjongen Rutte&Co geen politieke belangen hebben in deze zaak om bijv. hun Zetboss de ‘Maffiaboss Porosjenko’ (Video) in het zadel te houden.

‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne(Video)

 

En is de Stichting de walgelijke MH17 ‘Tokkie-Huil-Show’ bij de VN en de Tweede Kamer van de publiciteit geile Frans Timmermans al vergeten die bol stond van de aantoonbare leugens.

Corrupt Atlantic Council en Staats-NOS (Video):Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17. ‘VVD- Drugsdealer en Witwasser MH17-Piet Ploeg’ vindt het geweldig.
En wat vindt de Stichting van het feit dat de zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ en de AVID Boss ‘Acacadabra Dick Schoof’ als twee kleine verwende kinderen zaten te gegiechel vlak voor de eerste Commissie vergadering Tweede Kamer begon na de aanslag? Daar hebben wij de Stichting nog nooit met een piep over gehoord.

 

Over de ‘NATO -Trol-Bellincat’  met zijn kinderlijke MH17 anti Poetin News horen wij de Stichting nooit. Toeval? OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’(Video).

Directe aanleiding is een video die vorige week op YouTube werd gezet en waarin menselijke resten worden getoond. De video is gemaakt door Patrick Lancaster die onafhankelijk verslag doet over het Oekraïne-conflict. Hij zegt dat een nieuwe zoektocht naar resten nodig is en daar heeft hij gelijk in. De Stichting heeft alleen maar vertrouwen in video’s van de pro Elite, NATO en Rutte ‘Staats-NOS’ en Bellincat.’Nabestaanden’ hebben bedenkingen bij de vondst en de motieven om de publiciteit te zoeken. Wie dan? „De laatste ’vondst’ is nu de derde keer op een rij, dat onder bedenkelijke omstandigheden door bepaalde journalisten stoffelijke resten worden aangetroffen. In het laatste geval zijn veel botresten aangetroffen onder een steen op een plek, die eerder door het JIT is afgegraven en waar de grond is gezeefd. En telkens weer wordt om welke reden dan ook actief de publiciteit gezocht”, aldus de verklaring van het Staats-Progaganda Bestuur van Stichting Vliegramp MH17 die eerst is goedgekeurd door de Adviesraad van ‘Taxfree-Shell-Rutte en Christelijk&Co(Video).De Stichting laat weten dat dit soort publiciteit als „onnodig grievend en respectloos gedrag” wordt ervaren en niet in het belang is van de nabestaanden(kuch). „De Stichting Vliegramp MH17 verwerpt met kracht elke vorm van respectloze en gevoelloze manipulatie met stoffelijke resten(kuch).”In de verklaring staat dat iedere vondst en identificatie van stoffelijke resten voor nabestaanden een zware confrontatie is met de dood van geliefden. Zij roepen daarom op om mogelijke nieuwe stoffelijke resten „op uiterst respectvolle wijze” in te leveren bij de lokale autoriteiten en geen publiciteit of „politieke voordelen” te zoeken wat de Stichting nu feitelijk zelf doet en wat Rutte&Co maar wat goed uitkomt. Het wordt tijd dat deze Stichting en zijn baas de corrupte zwaar betaalde ‘Staats-Adviesraad’ van Rutte&Co wordt opgedoekt, want het is een speelbal geworden van ‘de CIA-Deep State’,de corrupte Gevestigde Orde Politiek(=Ping Pong Democratie(Video)) en de NATO die kost wat kost de waarheid  in de onuitputtelijke ‘Royal-Elite-Pedo-Demmink-Doofpot(Video)’ wil doen verdwijnen .