(van onze Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eerste Opiniepeilingen van de Straat Verkiezingen Amsterdam: Stem van de Straat gaat een schok veroorzaken.
De Balie opent het Amsterdamse Verkiezing’s debat met een discussie tussen het CDA (1 zetel) en Nanniga van het Forum voor (geen ) Democratie met niet één zetel. Waarom? Dat leest u hierna:De angst zit diep bij de corrupte Gevestigde Orde partijtjes D66, VVD, PvdA, GroenLinks en het CDA. Niemand van die ‘Beroeps-leugenaars’ en Oplichters durft in discussie te gaan met de Partijleider ing (echte Titel) Steve Brown van de Stem van de Straat al dan niet in aanwezigheid van een Leugendetector. Ook durven zij niet in discussie te gaan met de niet corrupte en oprechte Partijleider Wil Soest van de partij van de Ouderen die wel een zetel heeft. De Gemeente verkiezingen Amsterdam Bral-&lieg debatten van de Gevestigde Orde partijtjes met o.a. het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ (heeft een zetel in de gemeenteraad) het ‘Uber-Forum van (geen)democratie’ ( geen 1 zetel in de Gemeenteraad) met  ‘NSB-De Telegraaf-‘Big Mac bek Nanninga’(Video). En vooral niet te vergeten de Zwarte Pieten deskundige van de’ Grachtengordel Maffia& Elite- Sylvana Simons’ met haar ‘Nep en Fop Psychiater Kim(Video)’( heeft ook geen 1 zetel net als de Stem van de Straat) in de MSM zijn van start gegaan.

#Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’ vandaag van kracht(Video) in de omgeving van De Balie te Amsterdam!!!

LOL:NOS Nieuwsshow tracht partijleider Steve Brown van de Stem vd Straat belachelijk te maken(Video).
Maar de Stem van de Straat & kaal geplukte Ouderen worden totaal geboycot door de MSM en het notoire zwaar gesubsidieerde corrupte’ PvdA Bolwerk De Balie’ van extreem corrupte ‘PvdA-Octopus Felix’ die zijn tengels al een kwart eeuw of langer zo een beetje in elke ‘Graai en Naai subsidie-baantje’ in Amsterdam heeft. Binnenkort komen wij met ludieke Provo acties in de Stad en o.a. voor De Balie om deze spiraal van structurele boycotten van de MSM en De Balie te doorbreken. En daar kan hun corrupte Hoofdofficier van Justitie Hofstee(Video) geen bal aan doen. De Stem van de Straat gaat de komende tijd met grote Straat LOL de Gevestigde Orde partijtjes en hun ‘Bral-&Lieg&Elite-bolwerken’ als De Balie ontmaskeren als ‘dr. Goebbels-censuur -Vehikels’ van de Heersende Klasse die de Ouderen en de Straat kaal plukken en politiek en media monddood maken.

Kom in Verzet tegen de Ratten in pak  en kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018.