( van onze ‘Rent A D66- Hoertjes’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-LOL: ‘Elite-Pedo-Schandkaap-Pechtold 2017’ neemt Baudet en Wilders de maat als Circusklanten(Video).
De ‘D66-Yuppie-Facisten ‘willen een intern ‘Nep en Fop-onderzoek’ bij de Tweede Kamer, de Eerste Kamer en op alle Ministeries naar seksuele intimidatie. En dat de resultaten daarvan direct de ‘Royal-Prins Claus& Bernhard’ &’Pedo-Demmink‘& ‘Vrouwenmepper -Eurlings'(Video) ,’Terminale-Heroïne-Hoertjesneuker-Oudkerk’-Doofpot’ in gaan. De voor het mederendeel corrupte en laffe Tweede Kamer debatteert (kuch) binnenkort over de aanpak ervan.

Rob Oudkerk: Hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje net als ik!

Volgens het corrupte, liederlijke en altijd liegende D66 Kamerlid laffe Sjoerdsma hebben ruim 134.000 mensen in Nederland per jaar op de werkvloer te maken met ongewenste ‘Weinstein/ Johnny de Mol.Jr-Demmink-seksuele’ aandacht van collega’s of leidinggevenden. „De overheid is één van de grootste perverse werkgevers. We kunnen ons niet veroorloven hier niet naar te kijken”, bralt Sjoerdsma tegen RTL met pijn in zijn gat. Sjoerdsma weigerde in te gaan op de vraag van RTL of hij ook het wijdverspreide incest bij de Royals, CU, SGP en in mindere mate bij het CDA wil laten onderzoeken. Ook weigerde hij met een knalrood hoofd vragen te beantwoorden of het ziekelijke verschijnsel van “Suikeroompje en Schandknapen, Heroïn hoertjes en groot geschapen ‘Black-Gigolo’s” in de politiek zal worden meegenomen in dit ‘Doofpot-onderzoek’.

Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester'(Video).

‘Romeins-Orchie-Afscheid’ (Video)Misdadige Kabinet ‘Tuig van de richel Rutte II’ kostte ruim 3 ton.
Laf  en angstig aangerande CDA-Eerste Kamerlid Ria Oomen uit Maasbracht bralde onlangs tijdens een debat over seksuele intimidatie op de regionale omroep L1 dat zij als jonge politica vaak te maken kreeg met grensoverschrijdend gedrag van vele mannelijke D66, CDA,PvdA en VVD Ministers. „Ik was het jongste Tweede Kamerlid. Ooit op een avond in Nieuwspoort was er  weer eens een dronken Minister en die minister greep mij in mijn borst, (…) en kont en in mijn Kruis. Die Minister heb ik toen van twee kanten in zijn gezicht geslagen, maar niet heus, ik ben huilend naar huis gegaan, want als ik er wat tegen gedaan had zat ik nu nog in de hongerbijstand van die onmenselijke PvdA-er Klijnsma. Vandaar dat ik nog steeds hun namen niet durft te noemen.”