(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRGodfathers Rabobank& Moordenaars en ‘Drugsgeld-Witwassers‘ met als alibi Dijsselbloem. ‘Rabo-Misdaadbank’ Chapter Californië ook betrapt op witwassen drugsgelden en Dijsselbloem is hun alibi.
De Misdaden van de Top van de Rabobank maken Nederland tot het ‘Banana-Fraude land’ in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag naar de Grootse Misdaadbank ter Wereld Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan.

U.S. Police Killed Over 1,000 Civilians in 2017. Rutte wij kunnen veel leren van onze Bazen de ‘US-Elite&Politie’(Video).
Daar waar voor een scheet en drie knikkers de Blacks en andere hun lampen worden uitgeschoten door de politie in de US of levenslang de gevangenis in verdwijnen heeft de ‘Witwas& Fraude-Rabo-Misdaadbank’ deze week €310 miljoen opzij gezet om een ‘Mega-Drugs-Witwas en Fraude’ zaak in de VS te schikken (ander woord voor omkopen). Dit terwijl een Junkie in de US met een paar gram harddrugs zomaar voor tientallen jaren de cel in verdwijnt of wordt door geschoten. Deze schandelijk klasse Justitie affaire heeft niet tot ook maar één vraag in de voor het merendeel Corrupte en laffe Tweede Kamer geleid.Die zijn te druk met o.a. No Surrender Henk Kuipers(Video) die bij PowNed een programmaatje had en het cadeau doen van 1,4 miljard aan ‘Taxfree-investeerders’ van o.a. de Massamoordenaars -Royal Shell’ van CEO en Top VVD-er Zalm en de ‘Drugs-Witwas-Rabo Misdaadbank’ en de Laagste Klasse te beroven(Video).

PowNed en GeenStijl laten zich als kleine jongens ringeloren door Tweede Kamer, ‘misdaadjournalisten’ en NPO(Video). En de’ SNS-Witwas &Fraude-Staatsbank’ van de corrupte CDA(Rat)-Minister Hoekstra zet de Stem van de Straat partij weg als Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep’(Video)Projectie (psychologie).

Steve Brown legt deze Rabobank vorm van Klasse Justitie uit in: The History of the Mafia in Amsterdam”Golden Hasjperiode& Cocaine Killing Fields in Amsterdam.

( zie vanaf 50ste minuten)

Tot Slot: Russische, Mexicaanse en Koninklijke Maffia miljarden straffeloos Witgewassen door Misdaadbanken(video)

Opmerking:Kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij” van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018 en help mee een einde te maken aan de alles overheersende Corruptie en Misdaden van de ‘Heersende- Rat in pak- Klasse'(Video).