(door WeAreChangeRotterdam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- WeNeverChange King Willem, Rutte, Dijksma, Aboutaleb en Ollengren ontmaskert door “WeAreChange” als ‘Bildberg Crime Groupe’Theken strip bernhard leden. Het zit de Royaals niet mee in Duitsland.  
Zo werd recent ‘Queen Exotica Maxima nog terecht voor Nazi uitgemaakt was het nu de beurt aan haar ‘Melkkoe King Willem‘.De’ NOS slaat er Op Los’ heeft bij zijn collega  ‘Royaal-RTL Riool Boulevard’ laten weten geschokt te zijn dat hun King met de ‘Pedo&Nazi-waarheid’ is uitgejouwd in Dresden en gevraagd dat uitdrukkelijk  niet uit te zenden. Pikant was dat Rutte dacht dat toen hij voor Moordenaar en Maffia in het Engels werd uitgemaakt dat zij hem toejuigde. Of wie zal het zeggen vindt hij dat wel echt een compliment.

En die Bolle Willem liet later weten dat hij dacht dat de demonstranten complimenten  maakte  voor zijn Opa de ‘Nazi Staat-Pooier Prins Bernhard’, aangezien die ooit de ‘Bilderberg Crime Groupe’ heeft op gericht. Maar Aboutaleb sloeg werkelijk alles! Toen die  terecht werd uitgejouwd voor loopjongen van de ‘King Willem-Maffia’ stak hij zijn duim op dat de demonstranten het goed hadden geraden. Sharon Dijksma had geluk. Toen zij voorbij waggelde werd zij niet uitgejouwd. Waarschijnlijk dachten de toch goed opgeleide demonstranten dat er een Cow de straat over stak.  Helemaal gênant werd het toen de’ Rent a D66 Miss Ollongren’ overstak. De demonstranten riepen haar toe dat zij haar hulp wilde geven en dat zij moest weg rennen. Ze dachten zij een van die oudere Prostituees was die geen keus hebben dan zich te laten misbuiken door de  Bilderberg Heren en Dames.