(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-AIVD van Plasterk waarschuwt voor Russische agenten in De Telegraaf, maar niet voor Ultra Rijken.
De Excuus Truus PlasterkAIVD van de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ is de algemeen bekendste beruchtste overheidsdienst die nog nooit iets heeft ontdekt (of juist wel en de Doofpot in) als het gaat om fundamentele misstanden en misdaden die de Burgers keihard raken. Zo konden de Royaals en de ‘Pedo-Priesters en aanverwante een halve eeuw of langer ongestoord door de AIVD kinderen aan de lopende band verkrachten en loopt de ‘Demmink&Teeven-Kliek’ nog steeds vrij rond. Ook heeft de AIVD nog nooit een Bankier-Gangster van het misdadige VVD-kaliber Gerrit Zalm ontdekt. De kennelijk selectief blinde AIVD wordt momenteel geleid door ‘Acacadabra Dick Schoof’ .Wie anders  dan Dick krijgt het voor elkaar om altijd niets te weten van de misdaden van zijn (VVD)-Pedo en ‘Graai-Bazen’ van het Kaliber ‘Zorg-Rip echtpaar Schippers’!

Serie-Killer-militair doodt 1.626 mensen met Drone, maar niet één voor Plasterk en Hennis-Plasschaert.

Dick en zijn clubblad De Telegraaf zijn bijzonder trots dat hij nauw samenwerk met de CIA om ‘Capo di tutti capi Poetin’ als de Raspoetin van het Westen af te schilderen. Maar laat wel weten dat hij en zijn Boss Plasterk niets afwisten van de duizenden moorden van de ‘CIA-Drones’ op onschuldige mensen. In de Top van de CIA wordt Dick dan ook de “Dutch Steve Wonder” genoemd, die zingt hoe zij willen.

Britse MI5 en Dutch AIVD&MIVD wisten van martelingen en moorden CIA.Dick en Roland medeplichtig aan massa moorden.

Harde Kritiek op Poetin in ‘Neonazi-propaganda De Telegraaf’:
Dat Rusland ingreep in Syrië was slechts een tactische zet van de Russische president Poetin om zijn machtspositie in de wereld te herstellen, Dick Schoofen had niets te maken met de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat. Poetin speelde een cynisch spel door militair amper iets uit te richten tegen IS-terroristen. Deze snoeiharde propaganda kritiek levert de Nederlandse geheime dienst AIVD van Plasterk in haar vrijgegeven blinde jaarverslag. In het jaarverslag ontbreek dat indien de AIVD zijn werk naar behoren had gedaan de MH17 slachting had kunnen worden voorkomen. Ook ontbreekt in het jaar verslag dat indien de AIVD en de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur zijn werk naar behoren had gedaan de aanslag in Brussel had kunnen worden voorkomen. Het is allemaal de schuld van Poetin volgens de AIVD en zijn Boss de CIA.

Wiegel walgt van Wachtgeld nu ook Marokkaanse vrouwen er misbuik van maken. De Propaganda AIVD van Plasterk en Schoof in De Telegraaf:
,,Het Russische optreden lijkt vooral ingegeven door de behoefte om een rol te spelen op het wereldtoneel, de wens om westerse ineffectiviteit en hypocrisie in de regio aan te tonen en niet in de laatste plaats steun te bieden aan het Assad-regime. Aan president Poetin bood dit de gelegenheid om een plek aan de onderhandelingstafel af te dwingen”, aldus de geheime dienst van ‘blinde Dick’ , die in het jaarverslag buitengewoon veel  ‘Acacdabra-aandacht’ besteedt aan de Russische machtspolitiek en de Russische spionageactiviteiten, maar zwijg als het Graf over de 10 duizenden ‘Wachtgeld-Profiteurs ‘in binnen en buitenland en de Massa-Moorden en afpers praktijken van Slavenhandelaar ‘Sultan Erdogan.

Spectaculaire beelden van Ultra-Rijken ontbreken in het jaarverslag. Die staan in de “Panama Papers”.

Raten in pak op het “Elite-Gangster Bilboard” zijn de AIVD ook niet bekend.
Liegende Westerse corrupte waarnemers claimden al langer dat Russische luchtaanvallen bewust niet gericht waren op de strijders van de Islamitische Staat, maar op troepen( ook Baardmannen-Terroristen) die rechtstreeks streden tegen het Assad-regime. De Russen toonden geregeld spectaculaire beelden van inslaande bommen, maar volgens critici waren de ‘geraakte’ doelwitten soms honderden kilometers Mark Rutte en David Cameronverderop dan werd beweerd.Honend is Rusland daarom weggezet als ‘de luchtmacht van IS’ door de Westerse Wapen Industrie en de ‘Seven sisters -Olie maatschappijen‘ waarvoor de AIVD sinds ‘Lockheed Prins Bernhard’ hand en spandiensten voor verricht.Volgens de AIVD klopt die kritiek grotendeels: ,,In naam was Ruslands interventie in Syrië gericht op het bestrijden van terrorisme, maar de Russische militaire acties waren aanvankelijk vrijwel uitsluitend gericht op de ‘gematigde’ gewapende oppositie tegen het Assad-regime. Suggesties dat Rusland in Syrië primair aanvallen uitvoerde om jihadisten afkomstig uit de Kaukasus te doden in Syrië voordat ze zouden terugkeren naar Rusland, werden niet gestaafd door de doelwitkeuze, maar leken vooral als legitimatie te dienen voor de interventie tegenover het Russische publiek”, aldus de propaganda geheime dienst. Pas nadat een Russisch passagiersvliegtuig in de lucht explodeerde boven de Sinaï door een bomaanslag, die IS opeiste, richtte ,,Moskou ook een deel van de militaire inspanningen op IS”(kuch).

Volgens de AIVD is King Willem en Fred Teeven de Redder van het Vaderland en dat mag best 110 miljoen euro Taxfree per jaar kosten.

Burgerdoden bij NL bombardementen is geen probleem voor ‘Oorlog Mongol Hennis’.
Volgens de AIVD was de Russische militaire operatie in Syrië ook bedoeld te versterking van Poetins eigen, interne machtspositie. ,,De populariteit van Poetin in eigen land is ondanks de verslechterende leefomstandigheden het afgelopen jaar hoog gebleven en dat kan niet worden gezegd van Rutte en zijn PvdA loopjongen Asscher. De AIVD ‘vergeet’ even voor het gemak dat er in Nederland al jaren 2,5 miljoen Ronald Plasterk Gay pridemensen onder de armoedegrens moeten zien te overleven en dat er 200 zorgmijders zijn en 500 duizend kinderen niet een normale maaltijd per dag krijgen en de bejaarden in Zorg Tehuizen Kampen van ‘PvdA Bejaarden Melker Martin van Rijn’ met pis langs de benen zitten. Dus Commentaar op Rusland? Laat de AIVD eerst eens kijken naar de verslechterde leefomstandigheden die mede veroorzaak worden door de nooit aflatende misdadige ‘Graai-praktijken ‘van de algemeen bekende Raten in pak. Een belangrijke reden hiervoor is dat hij zich presenteerde als redder van het vaderland door op te komen voor Russische minderheden in het buitenland en zich te bemoeien met problemen op het wereldtoneel zoals in Syrië”, aldus de AIVD. De dienst verwacht dat Poetin de komende jaren zal doorgaan om het Westen af te schilderen als ,,als vijand en als zondebok voor economische tegenspoed en als bron voor morele misstanden”, wat voor een groot deel ook gewoon waar is.De Nederlandse geheime dienst waarschuwt ook expliciet voor de Russische spionageactiviteiten en beïnvloeding in Nederland: ,,Momenteel vormen China, Rusland en Iran op dat gebied de grootste dreiging voor de nationale veiligheid.” Volgens de AIVD jagen Russische inlichtingendiensten permanent in Nederland op politieke, wetenschappelijke en technologische kennis. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de klassieke inzet van spionnen, maar ook in toenemende mate van cyberspionage. ,,Deze diensten en hun medewerkers zijn buitengewoon professioneel en beschikken daarbij over een grote operationele slagkracht. Russische inlichtingenoperaties tegen het Westen vormen een wezenlijke bedreiging voor de veiligheid van de Nederlandse ‘Graai-Elite’ en zijn ‘EU-Graai-partners ‘en NAVO-bondgenoten.” Het afgelopen jaar heeft de AIVD meerdere spionageacties ontdekt.

Tot Slot- het wordt eentonig waarschuwt Ronald en Dick nog dat alle PPV-kiezers en maatschappij bewuste burgers met hun armoedige tengels van de ‘Graai en Naai politici en hun bazen de Royaals en de Ultra-rijken moeten afblijven: