(van onze ‘Internationale-EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is ‘Sjoemel- Software‘ in de EU bij auto’s en er zijn Sjoemel Parlementairs a La de VVD-er Hans van Baalen(Video), CDA-er Schreijer en de SGP-er Belder.‘Jan met de Pet’ beboet voor weggooien van een paar bonnetjes(Video).
De ‘EU-Elite’ staat voor sjoemelen en stelen van de reeds kaal geplukte massa ( 50 miljoen eerlijke mensen leven onder de armoedegrens).De ‘Nep en Fop Christen’ CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik aka “de Paay van de EU” onderwerpt zich toch na zware druk uit de Media aan de partijregels over het verantwoorden van haar ‘Naai en Graai-onkostenvergoeding’ die ze van het parlement krijgt. Dat doet ze vanaf 1 juli, belooft ze. ‘Sjoemel Schreijer’ bralde eerder geen trek te hebben in dat „bonnetjesgedoe”, maar laat haar luxe en wellicht perverse uitgaven voortaan controleren door een bevriende corrupte ‘Taxfree-Witwas-accountant’ van de VVD-Zuidas, net als haar vier eveneens corrupte ‘CDA-Sjoemel collega’s’ in het door en door corrupte EU-parlement. Schreijer staat er ook om bekend berucht omdat zij met haar ‘Sport-Bolide’ van PON (Video) de landweggetjes rond Brussel onveilig maakt en de arme mensen voor hun sokken scheurt luidkeels(vals) zingend, hallelujah, Praise the ‘CDA- lord’. Getuigen beweren dat er altijd een Pikzwarte beer van een Atletische bekende Illegale Nigeriaan(Gigolo) uit Brussel naast haar zit in de auto. Hij vraagt geen bonnetjes voor het verrichten van enkele(sex)- diensten, Praise The CDA-Lord $$$$$$$$$! Schreijer: “Die Nigeriaan is niet Illegaal en anders dan de ‘Taxfree-Oranjes‘ en VVD-Minister Kamp heb ik geen ‘Korting’ van PON gehad, Trouwens  Opstelten ,Teeven en Van der Steur  van de ‘VVD-Justitie’  zijn ook altijd bonnetjes kwijt(Video)”.

Laat Schreijer  zich ook in haar mond Pissen op kosten van de EU-burgers. Corrupte Europarlementariërs willen geen controle op hun ‘Graai en Naai toelage’(Video).

Zo’n controle van de maandelijkse onkostentoelage van 4300 euro ( is 4 maanden uitkeringen voor een Bijstand gezin van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’.) is volgens de parlementsregels niet verplicht, maar onder meer het CDA vraagt dat uit oogpunt van „maximale openheid” wel. Een minuscuul deel van het parlement wil ook meer publieke verantwoording, maar 95-99 procent is corrupt tot op het bot en die wil het niet . „Om die reden zal ‘Sjoemel Schreijer’ zich dan ook aansluiten bij de interne ‘Nep en fop CDA-regels’”, stelt de Duivelse partij vrijdag in een ‘Leugen-verklaring’.De Corrupte CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom is blij dat Schreijer heeft besloten na al die jaren opeens transparant te zijn(kuch). Zij benadrukt geen twijfels te hebben „bij de oprechtheid van onze corrupte en doortrapte Annie, maar ik kan niet verklaren waarom zij eerste weigerde die bonnetjes (of bankafschriften) simpel weg in te leveren bij een register account ”. CDA Lady of the Night Schreijer is één van de beste klanten in de dure design ( sex)-winkels en schijnt zich te pletter te vreten aan de dure Belgische bonbons. Of zij ‘Onno Hoes-Toy-Boy’s’ inhuurt die haar o.a. in haar mond Pissen wordt wel beweert in de ‘High- society-RTL-Riool-Boulevard-roddel kringen’, maar daar hebben wij van de Brusselse straat geen bewijzen voor. Wel wordt zij smuikend “De Paay” van het EU Parlement genoemd door haar collega’s.

Bejaarde, liederlijke  SGP  EU-Sjoemelaar Bas Belder: Ik leg alleen verantwoording af aan God de Duivel.
De Duivelse en extreem ,corrupte, perverse aan de drugs verslaafde bejaarde SGP’er Bas Belder weigert publiekelijk verantwoording af te leggen. „Ook aan mijn partijbestuur. Ik leg alleen verantwoording af aan mijn God Duivel”, bralde hij vorige week tegen het Nederlands Dagblad. Het partijbestuur had met hem in 2004 afgesproken dat hij het accountantsrapport jaarlijks zou opsturen, maar dat is alleen in de eerste jaren gebeurd. Het bestuur bralde tien dagen geleden „op enige termijn” met onze Duivelse Belder om tafel te gaan zitten om de afspraak te „reactiveren”. Bas van Belder wordt regelmatig dronken en apenstoned van de cocaïne met viagra ( waarneembaar in zijn broek) in Brussel gesignaleerd met een extreem jonge en bloedmooie Russische te jonge hoer aan zijn arm. Het is een waar bekend wekelijks spektakel in Brussel. Hij schijnt met zijn te jonge hoer ook nog met een groot hout Kruis in zijn hand te lopen zwaaien roepend leve de EU! Sommige domme Parlementsleden vermoeden dat het hier gaat op een agent van Poetin, maar andere menen haar te kennen als een extreem dure callgirl uit de beruchte Brusselse Pooiers kringen( (Pedo)-mensenhandelaren(Video)). De Staats-NOS bevroeg onlangs alle 26 Nederlandse Europarlementariërs over hun onkostenvergoeding. Zeventien van hen werkten mee. De PVV en SGP gaven geen antwoord en de VVD-misdaadgroep loog en bralde dat zij zich aan de regels  houden, maar wilde geen specificatie geven. Nou,dan weten wij het wel, want die heeft als EU Fractie voorzitter de Algemeen bekendste Neo Nazi Sjoemelaar Hans van Baalen, die ook wekelijks dronken door de straten met een klein jongetje en soms een meisje aan zijn arm het ‘Nazi-Lied Horst Wessel’ loopt te zingen brullen(Video). De ChristenUnie, CDA, D66, GroenLinks, PvdA en de SP toonden zich transparanter, maar blijven ook wel lichtelijk duister. De Partij voor de Dieren liet weten terug te storten wat overblijft tot grote schrik van de NOS(Video). Hoe het ook zij, wij hebben Belder en Schreijer per direct op het “Elite-Gangster Billboard” (Video) geplaatst.

Opmerking: Enkele dagen na Het verschijnen van dit artikel geeft de liederlijke Fraudeur en Witwasser Schreijer een infantiele ‘Leugen- klaring’ af bij het ANP die de strekking van ons artikel bevestigd.Overigens heeft Schreijer 80 % van haar Luxe en decadente uitgaven gedaan met haar Creditcards en Bank(alleen van haar Nigeriaan heeft zijn geen bonnetjes) dus waar blijft de FIOD(Video) om onderzoek te doen!