( van onze ‘VVD Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Kreeg een bij het Ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie vertrokken corrupte VVD- Gerard Roestopambtenaar een ‘Leeg’-Graai-baantje bij de Raad van State, omdat de VVD-misdaadgroep hem dankbaar is voor het voorkomen van een reorganisatie. En dat Opstelten en Teeven niet waren ontmaskert als ordinaire liegende Drugs en Pedo Witwassers criminelen(Video). Die vraag stelt de SP in de Tweede Kamer bij de overstap van voormalig directeur-generaal Gerard Roes van ‘Bral-Opstelten’. Hij speelde op het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en ‘Demmink Pedo’s en Klasse Justitie’ een criminele hoofdrol in de nasleep van de bonnetjesaffaire, maar kon toch aan de ‘Graai-bak’ bij het belangrijkste adviescollege van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”en ‘Graai-King Willem’ .

De ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”.

SP-Kamerlid Van Nispen vindt dat de schijn van belangenverstrengeling is gewekt en dat hier weer een sprake is van de beruchte Banen carousel van de Heersende Klasse.De partij eist daarom opheldering van De VVD minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur Ard van der SteurSteur’ (Veiligheid voor hemzelf en geen Justitie). Ook de corrupte ‘Drie Aapjes-coalitiepartijen‘ hebben hun vraagtekens bij de plotselinge transfer, maar kiezen ervoor de kwestie niet zelf aan de kaak te stellen en dat logisch wat zij zijn zelf meldplicht aan de ‘Bonnetjes affaire’. In het regeerakkoord werd afgesproken de afdeling bestuursrechtspraak weg te halen bij de Raad van State. Dat plan kon ook buiten de coalitiepartijen rekenen op brede steun in het corrupte ‘Nep en Fop Parlement’ met Fractievoorzitters die allemaal verdachten zijn van een ambtsmisdrijf. De Raad van State voerde achter de schermen een stevige lobby tegen het plan. Dat verdween uiteindelijk van tafel. Het is „dubieus” dat een VVD-topman van het corrupte VVD-ministerie van Justitie dat, tegen de afspraken in, de macht van de Raad van State beschermde, daar aan de slag gaat, vindt Van Nispen.

Het”Rutte-2″Motto: Horen zien en zwijgen”en”Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”en pas op voor het grote CZk3SFPWEAAXq5u-1gevaar Poetin.
Volgens een woordvoerder ‘Beroepsleugenaar Wilfred Kortman‘ van de eveneens ook altijd liegende Minister Steur was Roes niet verantwoordelijk voor het gewijzigde wetsvoorstel, maar werd er wel samengewerkt met zijn ‘Bonnetjes foetsie-afdeling’. Een betrokkene meldt echter dat hij zich intensief met het plan bemoeide, waar zijn politieke baas weinig interesse in het dossier toonde. Roes zelf wil niet reageren en beroept zich net als ‘Wife Beater Eurlings’ en King Willem op zijn zwijgrecht. Zijn nieuwe werkgever ook niet.De coalitiefracties in de Tweede Kamer zijn zich goed bewust van de pikante geschiedenis. „Goed dat hier eens naar wordt gekeken”, liegt een betrokken PvdA’er Jeroen Recourt die de „sterke lobby” van de Raad van State kent. De PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep willen de kwestie echter niet aan de orde stellen want zij zijn immers de Alibi van de VVD misdaden in de Tweede Kamer.VVD-Kamerlid ‘Gangster Taverne,’ die woordvoerder is op dit gebied, liegt met gevoel VVDvoor understatement: „Ja, dat is interessant om uit te zoeken. Het is interessant dat hij op die plek terecht is gekomen.” Zelf voelt de liberaal ‘Kapitalistische-fascist Taverne’ echter geen behoefte om de minister het naadje van de kous te vragen en zal er alles aan doen om deze zoveel stinkende corruptie affaire in de Doofpot te houden.Voor de VVD en de PvdA gelden twee adagium ‘s als het om Justitie gaat is het :“Horen zien en zwijgen” en in het algemeen:Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’).De oude corrupte ‘VVD Boef Roes’ is bepaald niet onomstreden in Den Haag. Hij speelde een grote duistere rol in de nasleep van de ‘Teeven-Demmink-deal‘. Roes was aanvankelijk belast met de zogenaamde zoektocht naar ’het bonnetje’. De topambtenaar ‘werkte’ eerder ook al bij de Raad van State. En het zal u middels duidelijk zijn dat deze walgelijk man Roes en zijn politiek Maffia-bazen Teeven,Opstelten en Van der Steur feitelijk al jaren in de cel horen te zitten naast de Volks-Gangster schlemiel Holleeder en/of in een Tbs-kliniek. Indien de Rule of Law zou gelden in “Banana-FraudeNederland”.