Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!
De VVD Minister Klaas Dijkhoffvan Klasse Justitie ‘Sodomie Van der Steur’ stuurde gisteren als een dief in de nacht een vernietigend rapport inzake het falen van de recherche om de ‘Elite-(VVD)-Pedo-Mensenhandelaren’ en de Ratten in pak op te sporen en te vervolgen aan de Tweede Kamer. Criminele in hoofdzaak Rat in pak bendes maken misbruik van de vluchtelingencrisis in Europa. De Dutch COA-misdaadgroep is daar het significantste voorbeeld van. Vooral alleen reizende vluchtelingenkinderen ‘verdwijnen’ uit het zicht van de corrupte blinde autoriteiten en worden gedwongen tot ‘Royaal-Prins Claus& VVD-Demmink-slavernij’ in onder meer de ‘Elite-Podo-kinder-seksindustrie’,

Onno Hoes benoemt(beloont) met ‘Graai en Naai-baantje’ bij het COA. Niet verder vertellen aub.

 ‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’ with ‘Pedo-Duke Andrew’&‘Prince Pedo-Claus’. 

Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar–Dijkhoff’ en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.
Mark Rutte Toppers
De toestanden die heersen bij de ‘Elite-Pedo Kinder-slaven-sexs- huizen’ maken IS tot een vakantie kamp. Dat blijkt uit een rapport dat de Europese Unie donderdag over mensenhandel publiceert, waarover The Guardian nu bericht en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir al maanden. Vorig jaar werden 96.000 onbegeleide kinderen aangemeld voor ‘Bliksem-asielprocedures’ van o.a. ‘blinde’ Dijkhoff en zijn COA rechterhand ‘Onno-schandknapen-Hoes’  in Europa. Zeker 10.000 kinderen verdwenen later uit het zicht. Duitsland verklaarde eerder dit jaar dat van 4700 vluchtelingenkinderen de verblijfplaats niet meer bekend is en in Zweden raken elke week tien kinderen ‘kwijt’, die veel al weer met pijn in hun kont opduiken in Nederland.,,Georganiseerde Rat in pak bendes kiezen voor handel in kinderen, omdat ze gemakkelijk te werven zijn en snel kunnen worden verplaatst”, meldt het rapport. Het gaat om kinderen van zes maanden tot tien jaar oud, die voor 4000 tot 8000 euro van de hand gaan. VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff ‘: Wij kunnen ongelimiteerd kinderen plaatsen bij onze ‘Prins Claus&Demmink-kinder-opvang groep’. Vraagt u het maar aan mijn (verrotte ) parlementaire pers die kunnen bevestigen dat ik de beste politicus van het jaar ben en die volgens hun altijd de waarheid spreekt, ha,ha,ha,”.,,Zorgelijke berichten”, reageert Nationaal Rapporteur Mensenhandel Corinne Dettmeijer. ,,De vluchtelingenstroom is niet alleen qua omvang uitdagend voor Nederland. Ook vanuit het perspectief van mensenhandel komt een kwetsbare groep Nederland binnen. Dit zijn niet alleen Syrische vluchtelingen, maar ook kinderen en volwassenen uit bijvoorbeeld Nigeria, Eritrea, Irak en Vietnam.”In Nederland verdwenen in 2015 met name Vietnamese kinderen. Van de 24 opgemerkte verdwenen jongeren bleken er 21 Vietnamees. ,,Hoewel het mogelijk is dat deze kinderen naar familie gaan, bestaat ook de vrees dat ze vertrekken naar hun mensenhandelaren om vervolgens uitgebuit te worden in de hennepteelt of in de prostitutie. Mogelijk in Nederland, Duitsland of in Engeland”, zei Dettmeijer in maart. ,,Het is van belang om meer zicht te krijgen op deze kinderen én te bezien welke mogelijkheden er zijn om te voorkomen dat ze verdwijnen.” De EU registreerde in 2013 en 2014 bijna 16.000 slachtoffers van mensenhandel, onder wie bijna 2400 kinderen, maar de werkelijke aantallen liggen waarschijnlijk veel hoger. Meer dan twee derde van de slachtoffers belandt in de seksindustrie.

I Amsterdam Star-reporter Steve Brown:”Free a Girl uit de handen van de ‘Pedo-Monsters’”.

 

9 reacties op “Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.

 1. DENK dat deze partij weinig geld nodig heeft voor naams bekendheid,, huur een haarkuur en verf het blond.
  Hoe meer gehaat hoe meer zetels,, zo lijkt het te werken in Nederland, is dat boerenwijsheid slimheid of gewoon goed -politiek- geïntegreerd zijn.
  Halbe Zijlstra doet er alles voor om Rutte de beste te laten blijven want betere kent hij niet.
  Dat ben ik met Zijlstra eens.
  Om hun belangrijke Departementen doodziek te houden is hij de beste.

 2. Er wordt flink wat chemo in hun drankjes gestopt zodat met poppers erbij de kids 24/7 klaarliggen. Gebeurde al 30j geleden en dat zijn ze nu pas aan ’t uitzoeken. Dus de rotzooi van nu wordt tegen 2050 aan de kaak gesteld.Leuker kunnen we ’t niet maken. Dit is NL anno 2016: doofpot, verjaring, verdwijning, moord!

   • o wacht fredje teeven hier een mooi stukje.

    Fred Rat Teeven,
    En ja hoor, het is weer raak. Pislink en het toetsenbord kraakt. Waar zijn mijn bloeddrukpillen en waar is de Schultenbrau. Tssssss aaaaaaaaah klok klok hmmm, proost. Geenstijl.nl, het zijn altijd natuurlijk dezelfde propaganda hufters die me over de zeik halen. Zetten ze daar een stuk op die site speciaal gericht aan Rat Teeven of die ze even aan een meerderheid in de kamer wil helpen voor een NEE tegen dat Oekraine verdrag. Ja aan Fredje Landverrader Teeven, u leest het goed. Fredje heeft een zeer bijzondere gave. Hij heeft namelijk lood in zijn kont. Echt waar, we verzinnen dit niet, we zouden niet durven. Als hij op een doofpot gaat zitten, gaat die deksel er gewoon nooit meer af.
    Dan zullen we nu maar eens een stukje typen over al die plaatsen waar die loden kont van Fredje allemaal geweest is. Fredje betrede de politieke arena ten tijden van Lijst Pim Fortuyn als running mate, backstabber en matennaaier van Fortuyn. Zoals u misschien wel inmiddels weet, worden alle grote goede organisaties altijd overgenomen door slechte mensen en misbruikt, uitgebuit en of kapotgemaakt. Het is dan ook geen toeval dat de LPF tenonder is gegaan en dat Rat Teeven bij justitie beland is. De Rat zit vuistdiep in de moordzaak Fortuyn en met zijn loden kont op die doofpot.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/nou_reazuurders_dit_was_de_laatste_hoor.html#comments

    Bij nader inzien heeft het niet zoveel zin om de halve site van Steve Brown over te gaan zitten typen over wat Fredje allemaal uitgevreten heeft. Dus nogmaals presenteren wij met veel plezier van drugslord naar crimefighter Steve Brown.

 3. In kijkje in de beerput de deksel wordt gelicht

  Russian sources Benjamin Fulford, for their part, have forwarded detailed evidence of systematic killing of civilians by the Khazarian mafia in the Ukraine and elsewhere for the purpose of harvesting their organs for transplant. Some of the evidence is attached at the end of this week’s report. You can be sure the perpetrators of these crimes are being hunted.

  Nu weten we waarom beerput kosten wat het kost gesloten moet blijven.
  Satanisten killers echtpaar Sandra Roelofs (Nederlandse) en Mikheil Saakashvili

  Nederlandse Elisabeth Debruk packed these organs in special containers and gave to SBU agents these organs to send these organs to a wife of Mikheil Saakashvili, Sandra Roelofs.

  We The People! Friends! Americans ! Please, watch a video and read below a transcript of the testimony of a SBU agent of Ukraine (SBU– Security Service of Ukraine) who describes genocide of murdering people in Ukraine and Donbass by harvesting human organs from alive people, including children and women, by a group of criminal doctors, politicians and SBU agents.

  2:24, The professional transplantologist, Elisabeth Debruk, a citizen of Holland, required other criminals, working with her, to take organs from alive people without their permissions. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2016/05/19/full-article-benjamin-fulford-5-16-16-chinese-say-gold-only-through-white-dragon-japanese-resistance-say-obama-to-be-hit-with-kamikaze-in-hiroshima/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s