(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!
De VVD Minister Klaas Dijkhoffvan Klasse Justitie ‘Sodomie Van der Steur’ stuurde gisteren als een dief in de nacht een vernietigend rapport inzake het falen van de recherche om de ‘Elite-(VVD)-Pedo-Mensenhandelaren’ en de Ratten in pak op te sporen en te vervolgen aan de Tweede Kamer. Criminele in hoofdzaak Rat in pak bendes maken misbruik van de vluchtelingencrisis in Europa. De Dutch COA-misdaadgroep is daar het significantste voorbeeld van. Vooral alleen reizende vluchtelingenkinderen ‘verdwijnen’ uit het zicht van de corrupte blinde autoriteiten en worden gedwongen tot ‘Royaal-Prins Claus& VVD-Demmink-slavernij’ in onder meer de ‘Elite-Podo-kinder-seksindustrie’,

Onno Hoes benoemt(beloont) met ‘Graai en Naai-baantje’ bij het COA. Niet verder vertellen aub.

 ‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’ with ‘Pedo-Duke Andrew’&‘Prince Pedo-Claus’. 

Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar–Dijkhoff’ en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.
Mark Rutte Toppers
De toestanden die heersen bij de ‘Elite-Pedo Kinder-slaven-sexs- huizen’ maken IS tot een vakantie kamp. Dat blijkt uit een rapport dat de Europese Unie donderdag over mensenhandel publiceert, waarover The Guardian nu bericht en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir al maanden. Vorig jaar werden 96.000 onbegeleide kinderen aangemeld voor ‘Bliksem-asielprocedures’ van o.a. ‘blinde’ Dijkhoff en zijn COA rechterhand ‘Onno-schandknapen-Hoes’  in Europa. Zeker 10.000 kinderen verdwenen later uit het zicht. Duitsland verklaarde eerder dit jaar dat van 4700 vluchtelingenkinderen de verblijfplaats niet meer bekend is en in Zweden raken elke week tien kinderen ‘kwijt’, die veel al weer met pijn in hun kont opduiken in Nederland.,,Georganiseerde Rat in pak bendes kiezen voor handel in kinderen, omdat ze gemakkelijk te werven zijn en snel kunnen worden verplaatst”, meldt het rapport. Het gaat om kinderen van zes maanden tot tien jaar oud, die voor 4000 tot 8000 euro van de hand gaan. VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff ‘: Wij kunnen ongelimiteerd kinderen plaatsen bij onze ‘Prins Claus&Demmink-kinder-opvang groep’. Vraagt u het maar aan mijn (verrotte ) parlementaire pers die kunnen bevestigen dat ik de beste politicus van het jaar ben en die volgens hun altijd de waarheid spreekt, ha,ha,ha,”.,,Zorgelijke berichten”, reageert Nationaal Rapporteur Mensenhandel Corinne Dettmeijer. ,,De vluchtelingenstroom is niet alleen qua omvang uitdagend voor Nederland. Ook vanuit het perspectief van mensenhandel komt een kwetsbare groep Nederland binnen. Dit zijn niet alleen Syrische vluchtelingen, maar ook kinderen en volwassenen uit bijvoorbeeld Nigeria, Eritrea, Irak en Vietnam.”In Nederland verdwenen in 2015 met name Vietnamese kinderen. Van de 24 opgemerkte verdwenen jongeren bleken er 21 Vietnamees. ,,Hoewel het mogelijk is dat deze kinderen naar familie gaan, bestaat ook de vrees dat ze vertrekken naar hun mensenhandelaren om vervolgens uitgebuit te worden in de hennepteelt of in de prostitutie. Mogelijk in Nederland, Duitsland of in Engeland”, zei Dettmeijer in maart. ,,Het is van belang om meer zicht te krijgen op deze kinderen én te bezien welke mogelijkheden er zijn om te voorkomen dat ze verdwijnen.” De EU registreerde in 2013 en 2014 bijna 16.000 slachtoffers van mensenhandel, onder wie bijna 2400 kinderen, maar de werkelijke aantallen liggen waarschijnlijk veel hoger. Meer dan twee derde van de slachtoffers belandt in de seksindustrie.

I Amsterdam Star-reporter Steve Brown:”Free a Girl uit de handen van de ‘Pedo-Monsters’”.