(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR–VVD-Neonazi Hans van B. Kamerbreed: “Poetin nieuwe vijand net als in 40-45”(Video). Hans van Baalen is een vaste betaalde (duistere) gast bij Kamerbreed.Waarom?
Nu is de favoriete bezigheid van Hans van Baalen het al dan niet dronken en op straat brullen van het ‘Nazi -Horst Wessel lied’,(Video), maar nu voelt zij zich geroepen om de ‘PvdA-hoertjes’ te manen Rutte weer te steunen (bedienen). Hans van Baalen die vol gevreten man die een qua uiterlijk zo een tweeling broertje ( varkentje) kan zijn van de VVD Lijkenverbrander en ‘Mega-Fraudeur Henry Keizer’. Zowel Hans van Baalen als Rutte en Keizer kennen geen schaamte en hebben geen schrijntje menselijk gevoel en zijn totaal gewetenloos(Video) .

Hans van Baalen stiekem op loonlijst Mercedes, RAI en Oekraïense Maffia(Video)

 

Monsanto Hired Paid Internet Trolls like Hans van Baalen to Counter Bad Public Image(Video).

 Schippers de Zorgripper(Video) opnieuw informateur ‘Kabinet Rutte&Keizer3’.
De extreem corrupte ‘VVD-Graai-Neonazi -Europarlementariër Van Baalen’(Video) bemoeit zich deze keer met formatie en bralt knort dat zijn ‘PvdA-hoertjes’ gewoon weer mee moeten doen in coalitie Rutte&Keizer 3. Meestal zet hij zich betaald (stiekem) in voor   misdadige multinational als Mercedes of openlijke voor types als de Maffiaboss en Neonazi & ‘Maffioso Porosenjko’ van de Oekraïne ( Video). Opmerkelijk is dat zijn oproep gesteund wordt door de  PvdA ‘Übermensch Dijsselbloem(Video) van Führerin Merkel’’. In het ‘Grachtengordel-Maffia’ Radio 1 programma ‘Kamerbreed–Elite-gebral & gelieg’ heeft Hans van Baalen gezegd dat de PvdA-hoertjes gewoon mee moet doen aan de coalitie Rutte-3 besprekingen. Waarom wordt die algemeen bekende extreem corrupte Neonazi überhaupt uitgenodigd door Kees Boonman van Kamerbreed? Is het normaal dat de Presentator subsidie vreter Boonman van Kamerbreed(Video) kennelijk sympathiseert met corrupte Nazi’s en/of hun VVD-gedachtegoed door Van Baalen uit te nodigen en hem ook nog een vorstelijk vergoeding te betalen. En de Neonazi ook nog over politiek laten brallen zonder de luisteraars op de hoogte te stellen van het feitelijke Natuurrechtelijke strafblad van Hans van Baalen? Wie zwijgt stemt immers toe Kees! De meest corrupte EU Parlementariër Van Baalen weet het veel beter dan de PvdA-hoertjes en hun leider de ‘NSB-er Lodewijk Asscher’. Of denkt Hans van Baalen op grond van het feit dat Asscher zijn Overgrootvader ook heulde met de Nazi’(Video) en dat Asscher dus alsnog over stag gaat. Maar goed Asscher bralde eergisteren nog dat zijn partij, die bij de laatste ‘Nep en Fop verkiezingen’ compleet in de marge verdween, helemaal niet wil regeren (zich weer hoereren voor Rutte)met ‘Godfather Rutte’. En dat heeft hij al veel vaker gezegd in de afgelopen periode. Aan realiteitszin ontbreekt het bij hoge uitzondering deze keer de ‘NSB-er Asscher’ niet als het over de PvdA en regeren hoereren voor Rutte gaat.

 Opmerking: A.s maandag om 23:00 bij de Stem vd Straat-SaltoTV: Noodkreet en verhalen uit de ‘Oude-Corrupte-Doos’&Chinese Maffia met moedige niet corrupte Wijkagent(Video). Met nog nooit vertoonde Schokkende beelden en gepubliceerde feiten o.a. inzake corruptie Politie Commissarissen die in o.a. de heroïne handel zitten.