(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Afgelopen dinsdag heeft de fiscale opsporingsdienst FIOD op 21 adressen invallen gedaan in een onderzoek naar een miljoenenfraude met belminuten door Ratten in pak(Video). Daar zult u vanavond de zogenaamde misdaadjournalisten ‘Politiescribent John van den Heuvel’ en Insluip ‘Geilneef Peter R’ de Vries’(Video) niet over horen bij ‘RTL-Riool Boulevard’. Die zijn te druk met hun zelf gecreëerde Monster Holleeder en de door hun verklaarde ergste Tuig van de richel Motorclubs(Video).

FIOD voerde onderzoek uit zonder dat de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Aasgier Blok'(Video) van het ‘Misdaadcentrum het Binnenhof'(Video) er vanaf wist.

Brown legt in de video hierna uit waarom de ‘Miljarden- Ratten in pak- dieven’ niet zijn gearresteerd  en iemand die een brood steelt wel:

Het onderzoek draait om een zogeheten btw-carrousel, waarbij de Belastingdienst( u dus) wordt opgelicht door ‘VVD-ondernemers’ van het Witwas&Fraude- types Keizer&Hermans, etc. die btw niet afrekenen, terwijl zij deze wel in rekening brengen bij de afnemers. De bij dit onderzoek betrokken Rat in pak verdachten factureerden afgelopen half jaar voor vele miljoenen in US-dollars belminuten, maar droegen niks af. Hierdoor liep de Nederlandse staatskas miljoenen euro’s mis.Bij de FIOD-actie waren 175 opsporingsambtenaren betrokken en werden grote hoeveelheden cocaïne, geld, administratie, pedo porno(Video) en computers in beslag genomen. Geen van de fraudeverdachten werd aangehouden, want het gaat hier immers om alom gerespecteerde ‘VVD Ratten in pak’ met PvdA-hoertjes connecties. De doorzoekingen vonden uiterste decreet  plaats in Villa’s in Bergen op Zoom, Roosendaal, Hilversum, Zwolle, Amsterdam, Weert en Clinge, een vakantiewoning in Loosdrecht en op bedrijfsadressen in Amsterdam( VVD-Zuidas(Video)), Hulst, Almere, Spijkenisse, Roosendaal, Hilversum en Valkenswaard.Naar schatting kost btw-carrouselfraude de verschillende Europese schatkisten (het Volks dus) een bedrag van ongeveer € 50 miljard en dat zien zijn wij alle Holleeders en Motorclubs (Video) in de hele Wereld hun echt niet nadoen.

 

Pikant:Transparency-NL heeft een Persverklaring(Video) doen uitgaan dat de FIOD een fout moet hebben gemaakt omdat er in NL geen miljoenen corruptie bestaat.