( van onze VVD- Pedo -Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD-Misdaadgroep’ eist Verbod op Motorclubs,maar laat ‘Rat in pak-club’ ongemoeid(Video).
De ‘Gevestigde Kartbanen-Orde-partijtjes’ PvdA, CDA, D66, en GroenLinks brallen dagelijks dat zij niet met Geert Wilders willen formeren omdat hij de Rechtstaat schendt en schuiven dan aan bij ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD- Misdaadgroep’ onderleiding van ‘Oranje-Onder-(Wereld)-Koning’ Willink’ (Video). Asscher de leider van de weggevaagde ‘PvdA-hoertjes’  van de’ VVD-misdaadgroep ‘ maakt het in dit verband het bonst, die vliegt iedere keer woest in de Tweede Kamer naar voren als Wilders aan het woord is om Wilders uit te maken voor een Godfather van een criminele club.

‘Rat in pak Corruptie’ zit overal:’ PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ belooft beterschap om ‘Ponzifraude-CoCo’s(Video), maar hoort in de cel.
Als er een partij is die de rechtstaat systematisch schendt dan is het wel de VVD. Dus waarom boycotten zij ook niet de VVD? Sterker nog deze ‘Rat in pak club’ zou direct in het kader van het algemeen belang als criminele organisatie verboden moeten worden. Als Motorbendes clubs( Of Holleeder) collectief korting krijgen voor bijv. hun motors wordt dat gelijk door het’VVD-OM’ zware afpersing genoemd door een ‘Volkse-criminele-organisatie’. En verschijnt hun misdaadjournalist John van den Heuvel met schuim op zijn bek (Video) in de bejaarde ‘NSB- Telegraaf-TV ‘en in het ‘VVD valse nichten RTL-Riool- Boulevard’ en eist dan hysterisch dat het ‘Motorbende- Korting -Tuig van de Richel’ aan de hoogste boom moet worden opgehangen, liefst nog zonder een proces. Maar nu  zwijgt John van den Heuvel en laat hij zich weer aflebberen door de Top-‘VVD-er Goor Joling’.

Partijleider van de Stem v.d. Straat ing Brown(Video) legt uit waarom de criminele Top van de VVD en hun ‘Taxfree- Koningshuis(Video)’ nooit worden vervolgd voor hun misdaden:

In het ‘Mega-omkoop-Doofpot-schandaal’ over aanbesteding van politie- en defensieauto’s heeft het ‘VVD- Openbaar Ministerie’ aanwijzingen voor strafbaar handelen door oud-defensieminister Henk Kamp niet uitgezocht en gelijk de ‘VVD- Pedo-Demmink–doofpot’ in gegooid. Het ging deze keer op een ‘strijkstok- ordertje’ van een half miljard van Pon. De Top van Pon ( ook allemaal VVD-er ) zelf is ook niet vervolgd ,want die mocht het afkopen voor 12 miljoen euro. Nieuwsuur meldt dat op basis van het strafdossier.‘Autobedrijf misdaadgroep- Pon ‘heeft tussen 2001 en 2012 ambtenaren gefêteerd (duur woord voor omkopen) om opdrachten binnen te slepen ter waarde van een half miljard. Het ‘Mega-Misdaad-Afpers schandaal’ leidde tot meerdere strafrechtelijke vervolgingen en enkele ontslagen van u raadt het al alleen de lagere ambtenaren van o.a. Defensie Wapenhandel van ‘VVD Gansgterin Schippers'( Video). Zo werd de lage defensieambtenaar Gerard Lensvelt drie jaar geleden ontslagen en zit nu in de onmenselijke Bijstand van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’. Hij moet over twee weken samen met vijf anderen voor de rechter verschijnen voor corruptie. Hij kocht via een dealer van autobedrijf Pon een auto voor 35.000 euro en kreeg daar 236 euro korting op en had verder nergens iets mee te maken. Duidelijk weer een geval van Bartje moest hangen voor Kamp en zijn bende

Maar de Rat in pak corruptie zit overal(Video): Ambtenaren Brunssum ‘COA- corruptie verdachten(Video)’. CDA Burgemeester weet van niets.
Uit het strafdossier blijkt dat toenmalig Minister ‘VVD-Gangster Kamp’ van Defensie( Wapenhandel)  veel meer privévoordeel van Pon heeft gekregen. Maar Kamp, die nu minister van Economische Corrupte Zaken is, is nooit door het OM gehoord als getuige, laat staan als verdachte. Tja, zo gaat dat nu eenmaal altijd in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en zijn PvdA‘NSB loopjongen Asscher’. Toch blijft het corrupte  Transparancy.nl halsstarrig vol houden dat de Nederlandse Heersende Klasse niet corrupt is. Volgens een advocaat van één van de ontslagen ambtenaren heeft Kamp en een Kolonel (was dat de ‘VVD-EU -Gangster-Hans van Baalen’) en de voormalig Boss van de corrupte Inlichtingendienst veel hogere ‘kortingen’ gekregen afgeperst dan de betreffende ambtenaren van Pon. Het is niet bekend of de ‘VVD- Lijkenverbrander ‘&’Mega-Fraudeur Keizer’ ook korting heeft gekregen op zijn Mini, maar dat lijkt wel aannemelijk, want waarom zou die Bolle zich anders in een Mini proppen. Ook bleek uit het politie dossiers dat Kamp net als zijn Boss ‘Taxfree Graai-King Willem’ dol is op Audi 6 met allerlei extra’s. Zo liet de King zijn Audi6 op Pimpen tot zes honderd duizend euro(Video). U kunt wel op u vingers na tellen hoeveel ‘Korting’ de King heeft gehad bij Pon.

 De Rat in pak corruptie zit overal: Onleefbare Stad van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is Paradijs voor Corruptie en Hel voor arbeiders.(Video)

‘Korting-Kamp’ liet in 2006 zijn privéauto, aangeschaft in Duitsland, apk-keuren bij de autohandelaar, blijkt uit een interne mail van Pon. Het bedrijf is geen standaardgarage voor particulieren:Morgen komt minister Kamp met zijn chauffeur de Audi TT brengen. Ik heb afgesproken dat ze rechtstreeks naar de werkplaats receptie komen”. Kamp betaalde voor onder meer de apk-keuring met korting, maar kreeg twee navigatie-cd’s van Pon ter waarde van 250,42 euro cadeau. De kosten van de navigatie-cd werden “intern gefactureerd”, blijkt uit het strafdossier.

Gevoelige informatie.We mogen absoluut niet melden of vragen aan de Minister hoe zijn getunede (gepimpte) Audi A6( Balkenende- Kuttenvager) het doet!!!
Uit de mails blijkt dat betrokkenen goed beseffen hoe gevoelig het ligt om de Minister een dienst te verlenen. Want over het sportiever Pimpen maken van een andere auto, de dienstauto van Kamp, staat in de mail: “We mogen absoluut niet melden of vragen aan de Minister hoe zijn getunede Audi A6 het doet net als bij de King !!!”

Het OM geeft alleen ‘Korting’( geen vervolging) aan Top VVD-ers en Hoge ambtenaren en het Koningshuis.
Het corrupte VVD-OM laat in een reactie weten dat er geen enkele verdenking was aan het adres van Prins Bernhard, Kamp, Demmink, Keizer,Hermans, Wiegel, Jorritsma,enz., enz.. De huidige corrupte demissionair VVD-minister van Economische Corrupte Zaken bralt niet te weten waarom hij ooit korting heeft gehad van de autogroothandel. Hij is nu even een hele domme Minister die kennelijk denkt dat men ‘kortingen’ zo maar ongevraagd krijgt. De ‘VVD- Godfather Rutte’ heeft direct laten weten net als bij Keizer, Opstelten, Teeven, Demmink, Prins Bernhard en Van der Steur dat hij onvoorwaardelijk achter de corrupte ‘VVD Boef-Kamp’ en zijn ‘Taxfree- King Willem’ blijft staan en dat het normaal is in de kringen van de VVD en de Royals dat iedereen korting krijgt. En waarschuwt het Volk voor Wilders, de Motorclubs,Poetin en Holleeder.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook.

De ‘VVD -Korting-Boef Kamp’ is door ons feestelijk op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) geplaatst waar hij toevallig een mooi plekje heeft gekregen naast zijn voormalige Partijleider Henry Keizer die daar recentelijk ook op geplaats is.