( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is in en in triest dat een VVD-Type als Hans van Baalen nu eindelijk eens een keer Hans van Baalenbetrapt is door de Mainstream media op corruptie en gewoon blijft zitten in zijn ‘Graai- EU-Functie’. De EU bestaat zoals wij al eerde publiceerde uit ‘Graai-Nazi’s’ in dienst van ‘Führerin Angela Merkel’. Nederland en de EU is een Nep-democratie met twee Petten.
PvdA Tweede kamerlid Jan Vos : “Onze ‘Übermensch Dijsselbloem’ heeft altijd goed samengewerkt met Van Baalen” in het wurgen van Griekenland en die is een echte PvdA democraat”.

 

We horen de VVD bij monde van hun Tweede Kamerleden ‘Griezel Teeven en de ‘Gestapo-Bijstandman Sjoerd Potters’ nog roepen om strengere straffen voor de Kruimel Criminelen en de Bijstandsgerechtigden die een paar knaken bijverdienen om hun kinderen eten te kunnen geven.Nu publiceren wij al jaren  dat de ‘Neonazi Van Baalen’ niet deugt en corrupt is tot op het bot net als alle andere VVD-Bedenleden maar nu is de Mainstream media ook wakker geworden. Waarom? Lezen zijn soms Volksnieuws?

Europarlementariërs verdienen 9x meer dan de gemiddelde burger, maar voor een gemiddelde VVD-er is dat niet genoeg.

De ‘VVD-EU Graaier Hans van Baalen’ is stiekem betaald adviseur van de auto-industrie in ons land en actieve zwart betaalde lobbyist van de Oekraïense President ‘MaffiaBoss Petro Poroshenko’. Van Baalen staat sinds kort op de loonlijst van Mercedes-Benz Nederland en alleen God weet van wie nog meer. De prominente Neonazi en VVD-politicus is daarnaast al enige jaren stiekem “adviseur” van de autolobbyclub RAI net als de rest van de VVD-Uglies wel ergens stiekem adviseur  zijn. In totaal ontvangt het Graai-parlementslid jaarlijks een bedrag van €12.000 ( jaar uitkering van een bijstandgerechtigde familie) voor beide neven graai-functies, onthult Ton F. van Dijk op zijn site. De VVD-prominent ontvangt dit bedrag naast zijn inkomen van € 231.924 als parlementariër en dat is dus drie Petten op! Maar dat is nog niet al het Graai maar raak: 736 Europarlementsleden mogen sinds 2011 ook nog eens jaarlijks  107.000 euro aan belastingsvrije onkosten declareren zonder daarvoor ook maar één bewijs voor te leggen.

€ 1.250,- per maand pensioen.
Verder heeft een éénmalig en voor vijf jaar gekozen Europarlementslid vanaf zijn 63-ste recht op een nettopensioen van 1.250 euro maandelijks. Het kan niet op en dat in een Tijd dat er 50 miljoen EU burgers onder de armoede grens moeten overleven!

Huichelaar Hans van Baalen wil dat europarlementariërs salaris inleveren en laat zich ondertussen omkopen.
En tegelijkertijd probeert hij als ‘VVD delegatieleider in het Europees parlement’ actief het beleid in Brussel gunstig te beïnvloeden voor de auto-industrie. Van Baalen pleitte vorig jaar in De Volkskrant voor ‘minder regelgeving’ voor de auto-industrie. En riep hij de Nederlandse regering op ‘taboeloos als mensenrechten de deur uit te onderhandelen’ voor het TTIP en Monsanto verdrag met Amerika dat het makkelijker moet maken voor autofabrikanten om zaken te doen in de VS.

Kandidaat-voorzitter Verhofstad EC klust ook voor tonnen bij. Wie niet in de EU en “Banana-Fraude-Nederland”!

Hoeveel smeergeld Van Baalen daarvoor in zijn zak heeft gestopt moet echt in de tonnen lopen. Zijn ‘Neonazi –Janusz Korwin-MikkeEU Gabber Guy Verhofstad’  laat zich ook al omkopen door de ‘Misdaadgroep Goldman Sachs’ om de Grieken kaal te plukken en in het bijzonder door de Oekraïense maffia voor honderden duizenden euro’s’. Van Baalen doet deze oproep in de Volkskrant (28 april 2014) nadrukkelijk als ‘VVD delegatieleider in het Europees parlement’, memoreert Van Dijk. Hij wil dat er een handelsakkoord komt met de VS, dat de Nederlandse Elite miljarden kan opleveren ten kosten van de arbeiders. Bijvoorbeeld in de auto-industrie. Waarom? Dat legt hij als volgt uit: Van Baalen vermeldt in zijn opiniestuk niet duidelijk dat hij sinds 2013 lid is van de Raad van Advies van RAI. Deze organisatie heeft het beïnvloeden van het Europees parlement als één van de “hoofddoelstellingen”, zo blijkt uit de website. De RAI zegt daar zelf over: ‘Wet- en regelgeving wordt in toenemende mate door de Europese Unie opgelegd. Dit vraagt van lobbyorganisaties( =omkopen) een sterke vertegenwoordiging in Brussel. RAI Vereniging is in de unieke positie dat élke afdeling vertegenwoordigd is in één van de negen lobby organisaties in Europa op het gebied van mobiliteit’. Rai spreekt zelf van de goede duistere contacten die men heeft in Europa met de EU Graai-Nazi’s : ‘Onze lijn met Brussel is zodoende kort en dat biedt ons de mogelijkheid om de belangen van Nederlandse importeurs en fabrikanten zo vroeg mogelijk in het beleidsproces onder de aandacht te brengen.’ Een van die ‘korte omgekochte lijnen’ is onze Europarlementariër Hans van Baalen. Daarnaast staat Van Baalen dus op de loonlijst van Mercedes-Benz Nederland bv. Hij is daar de nep lid van de Raad van Commissarissen en kan zo nu en dan zijn partijgenoten ook een fikse korting geven. Mercedes-Benz is ook actief bezig met het beïnvloeden van Europees beleid. Het bedrijf is tegenstander van het opleggen van strengere milieuregels voor autofabrikanten als Mercedes-Benz. Een gevecht dat als gevolg van de sterke Europese lobby van het bedrijf vooralsnog wordt gewonnen door types als Hans van Baalen netjes binnen de wet om te kopen met nep advies functietjes. Een anonieme woordvoerder van Mercedes-Benz: Kijk de tijden van een dikke enveloppe `zijn voorbij, We kopen nu om met farce functies. Van Baalen handelt mogelijk in strijd met de strenge integriteitsregels die de VVD-misdaadgroep sinds enige tijd voor de buiten wereld hanteert. In deze zogenoemde “vuistregels” staat:’Uw handelen wordt gekenmerkt door onpartijdigheid, dat wil zeggen dat geen vermenging optreedt met oneigenlijke belangen en dat ook iedere schijn van een dergelijke vermenging wordt vermeden. U vervult geen nevenfuncties die een voorzienbaar risico vormen voor een integere invulling van uw functie.” Als de VVD deze vuistregels echt zou hanteren zou morgen de partij niet meer bestaan.

De ‘Neonazi-Hans van Baalen’ zegt in een  gratis leugen-reactie aan F-site: ‘Ik vind niet dat mijn (niet bestaande) onafhankelijkheid in het geding is. En ik hou me dan ook keurig aan de integriteitsregels van de VVD-Hans van Baalen liedmisdaadgroep en “Banana-Fraude-Nederland”. Ik ben geen woordvoerder auto-industrie in de EU, dus is er geen probleem voor iemand als mij met ik weet niet hoeveel Petten op. Het geld dat ik er mee verdien geef ik bovendien keurig op aan de belastingdienst van mijn ‘gabber in crime’ de VVD-Boss van de belasting Erik Wiebes aka“Alle armen aan het gas”. Ik zie echt geen enkel probleem. Ik heb de uitspraken gedaan als politicus. Ik adviseer de RAI voor een vergoeding van 4000 euro en soms wat gratis dineetjes met een pikante tafeldame, u begrijpt me wel. En laat u dat laatste even buiten de publicatie zoals we dat altijd doen, anders denken de mensen misschien nog wel dat ik geen moraal heb. En ik heb sinds kort een betaalde functie van 8000 euro bij Mercedes Benz. Dat zijn gescheiden zaken’, aldus Van Baalen vandaag.

Update 14.40 uur: ‘Neonazi Graaier Van Baalen’ heeft laten weten zijn functies bij Mercedes en Rai per direct neer te leggen na een telefoontje van de Oekraïense Maffia.