( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staat-NOS-Censuur’ heeft een Gezicht Gelauff en die zit naast Top VVD-er ‘Pedo-Demmink’ en King Willem(Video).
De Staats-NOS betreurt dat ze weer eens betrapt zijn op het weglaten van een deel van de belangrijke uitspraak van de Britse premier ‘Liar-Theresa May’(Video) zondagavond in het Achtuur ‘LIAR-journaal’. De NOS: “wij doen dat bijna dagelijks, maar worden zelden of nooit betrapt”. Dat laat de omroep blijken in een ‘dr. Goebbels-persbericht’. Het Achtuurjournaal van zondag kreeg veel terechte kritiek omdat een belangrijke passage uit May’s ‘LIAR-speech’ werd weggelaten. Het gaat om het moment waarop zij de aanslag in Londen ‘islamitisch extremisme’ noemt. Veel critici zijn blij dat ze het ‘Islam-beestje’ bij de naam noemt, maar de Subsidie verstrekkers (omkopen) Rutte en Asscher aan de NOS niet en dus zond de NOS het niet uit.

60 seconden:Wat u vannacht miste bij de Staats-NOS aan Leugens .De Staats-NOS zendt ook geen Demonstraties uit tegen de NATO en EU Elite en de ‘Super-Godfather’ G7(Video).

Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders heeft de NOS zich eigen gemaakt voor 960 miljoen euro subsidie per jaar.
De politieke “GOED MENSEN “correcte ‘Leugen-berichtgeving’ van de NOS veroorzaakte terecht een stortvloed aan boze en verontwaardigde reacties. “Na de ‘Islam-aanslag’ op Tower Bridge in Londen kregen we vragen waarom in het NOS Achtuurjournaal van zondag 4 mei jongstleden onvoldoende expliciet wordt verwezen naar de islamitische achtergrond van de aanslagplegers en wij stukken van May haar toespraak hadden weg gekipt en vervangen met ‘Love -Islam en Rutte’, aldus de Staatsomroep zelf.Het had beter gekund, zegt de NOS nu, maar vergeet niet dat wij 960 miljoen euro subsidie per jaar vangen van onze Boss ‘Pinoccio Rutte’ en zijn PvdA NSB Loopjongen Asscher en wiens brood met eet wiens taal men spreekt, ha,ha,ha,ha . “Het was beter geweest als de quote van de Britse premier May over ‘islamitisch extremisme’ in de uitzending was meegenomen nu wij net als onze grote broer en voorbeeld CNN betrapt zijn op Fake News. Maar dat neemt niet weg dat uit het geheel van de berichtgeving en uit de context meer dan duidelijk is gemaakt dat het hier gaat om  vage ‘PVV-aanslagplegers’ die zich laten niet laten inspireren door de Islam, maar waarschijnlijk door Wilders of Poetin. Daar kan geen( dr. Goebbels) twijfel over bestaan.”“De NOS voert geen openlijke agenda bij de journalistieke keuzes die we maken(kuch). Wij trachten niets te verhullen en niets te vergroten, onze ‘Rutte-richtlijn’ is om zaken bij de naam te noemen’, liegt de extreem corrupte hoofdredacteur van de NOS Marcel Gelauff(die beweert trouwens ook dat Demmink nooit aan zijn kont heeft gezeten).Wij  denken dat de corrupte NOS hier helemaal niets van leert. Gisteren werd bekend gemaakt dat de derde aanslagpleger een Marokkaan uit Italië , maar de NOS noemt hem een Italiaan. “De struisvogelende Staatsomroep van de Heersende Klasse strikes again and again and agian tot zij geen subsidie meer vangen.